Siema! Warto wrócić do ArcheAge? Grałem sporo ale od wejścia 3.0 nie grałem. Old servery czy fresh? Z tego co zobaczyłem na forum to na Sirothe jest polskojęzyczna gildia a na fresh serverze są polskie gildie ? Jak tam ilość graczy? Podobno na starych serverach prawie nikt nie gra a jak to wygląda na nowym serverze? Grałbym raczej for fun ze znajomym, który nigdy nie grał ale jest zainteresowany grą. Nie jesteśmy zainteresowani walką o topkę i znamy okropne historie o P2W.
Warto wrócić? Old server czy fresh?
Jedynie żyjącym serwerem jest Phropecy, reszta ma status server: DED.
Czy warto? Ta gra jest tak znerfiona, że przeciętny cebulak po 3 miesiącach samej farmy golda, lata w prawie enggeamowym secie.
Zapraszam na pw w sprawie rekrutacji albo na ts skillfactory.info, chętnie podpowiem co i jak. Ja na ts będę niestety dopiero w godzinach około 22, jednakże na kanale ArcheAge cały czas ktoś przesiaduje, więc na pewno uzyskasz niezbędne odpowiedzi. Jeżeli chodzi o samą grę to ewentualnie możesz napisać pw do Sanroned/Demoll/Asyria. Miłego dnia
Nie zgodzę, się, że Prophercy jest jedynym servem gdzie jest populacja, na Shatigonie gra też dużo osób.Info od osoby, która gra w AA od początku. I z info tych co dostałem, to myślę, że lepiej grać na old "to jest kilka serwerów z połączonym domem aukcyjnym. czyli łatwiejszy dostęp do itemów sprzedawanych przez innych graczy" ), a fresh: "na ten moment wygląda jeszcze spoko ale już widać, że np. na domu aukcyjnym czasem brakuje itemów. co oznacza, dla mnie, że jak coś będę chciał jakiś item to najprawdopodobniej muszę go samodzielnie wykonać a to może być czasochłonne".
W tym roku wystartuje znowu nowy Fresh server, więc pewnie znowu się to zmieni.
Ofc screen nie musi być na nic dowodem ale zostawiam go tu.
Siema! Warto wrócić do ArcheAge? Grałem sporo ale od wejścia 3.0 nie grałem. Old servery czy fresh? Z tego co zobaczyłem na forum to na Sirothe jest polskojęzyczna gildia a na fresh serverze są polskie gildie ? Jak tam ilość graczy? Podobno na starych serverach prawie nikt nie gra a jak to wygląda na nowym serverze? Grałbym raczej for fun ze znajomym, który nigdy nie grał ale jest zainteresowany grą. Nie jesteśmy zainteresowani walką o topkę i znamy okropne historie o P2W.