Warto zaczynać? - Metin2

Witam kieruje moje zapytanie do wszystkich grających w Metina2.PL . Czy niekupując golda z allegro gra ma sens? Wiem że pare lat temu ceny były normalne

teraz zostały wywindowane przez ludzi kupujących yangi na allegro - cieszą się ogromną popularnością.

Czy rozpoczęcie gry "od zera" bez pomocy ma sens jeśli nie będę kupował yangów?

Moim zdaniem tak. Sam niedawno grałem dobijając 78 lvl bodajże bez wydawania ani grosza na grę. Miałem fart, bo dostałem się do gildi która znacząco mi pomogła. Przedewszystkim podniósł się wiek ludzi którzy grają w Metka. Już aż tak bardzo gimbusiarnia się nie rzuca w oczy :) Zawsze możesz spróbować.

Haha, właśnie pobrałem , wszedłem na server sprawdzić co po ile , na środku gość reklamujący stronę www.gold24h.tk , doładuj yangi 1kkk za 1.23zł , wchodzę klikam regulamin a tutaj

• 5. Koszt sms to 30.75zł z Vat.

Ciekawe ile osób sie nabrało :D

a ja polecam wam Priv server który jestem moim zdaniem lepszy od PL a i nie wbija się tam lvl od tak a max 99 , typ servera to HARD gorąco polecam , jak dotąd najlepszy Polski priv hard , www.balmora.pl

Warto zacząć. Wystarczy, że przez kilka dni będziesz chodził na metiny bitwy w Jinno i przy odrobinie szczęścia to dropnie ci kilka dobrych KU ;)

Zarobisz na początkowe itemy do 30 lvla ;)

@Drrama

Jeżeli nie przeszkadza ci rozdawanie bryłek i itemów z navi przez inwalide to graj sobię na tym serwie ^^^

@Topic

Ciężko jest zacząć gre na pl'u całkowicie od zera, raczej bedziesz musiał kupić pare kk żeby zdobyć jakieś lepsze przedmioty np. fms itp. Kiedyś opłacało się tez kupywać kamole które sprzedawałeś ludziom w grze, ale teraz po tombolach nie jest to już tak opłacalne. Podsumowując raczej będziesz musiał wydać trochę kasy bo na to że ubijesz 3 metiny w m1 i dropnie ci aura nie licz.

Ew. polecam gre na ravia.eu D:

UP. Ja nie gram na tym servie grał na początku jego powstanie przez kolejne 4/5 miesięcy , z tego co słyszałem to wiedzie im się na servie dobrze , itemki z navi ? ( kto ci bajki takie naopowiadał ) co do bryłek była kiedyś taka akcja ale z tego co wiem już dawno zażegnana , Bambus i FuBu ( ten to jest bo jest ) dbają o server jak mogą :> wiec nie mów mi tu że ten server jest słaby :))

@up

Pooglądaj sobie filmiki na yt, jest pełno takich gdzie są dowody na to, ze FuBu rozdaje itemki i bryłki. A wiesz czemu to robi? Bo po prostu traci graczy, wszyscy grają na innych serwerach a Balmora traci popularność...

Bo jest słaby nawet pelerynki w IS huehuehue ;]

a to że pelerynki w IS są o czyms siwadczy jak pelrynki mozesz zdobywac za KD 0/1/2 wiec nie pisz komentarzy bez podstawy UP .

2x UP. -> może i masz racji ( troche ) ale co na moje nie zmienia że Balmora ma Mase graczy i bd ją przez dłuższy czas miała gdyż lepszego priva nie widziałem
:)

Myślę, że da się zacząć. Osobiście uprzedzam, że już "dosyć" dawno nie grałem, jednak pamiętam, że na 30lvlu można było brać wędkę w łapska i łowić rybki licząc później na małże a jeszcze później na perełki. Jak już mówiłem nie grałem dawno (z 3 albo 4 lata?), zatem niech ktoś inny oceni opłacalność tej metody zarabiania kasy w dniach dzisiejszych.

Witam kieruje moje zapytanie do wszystkich grających w Metina2.PL . Czy niekupując golda z allegro gra ma sens? Wiem że pare lat temu ceny były normalne

teraz zostały wywindowane przez ludzi kupujących yangi na allegro - cieszą się ogromną popularnością.

Czy rozpoczęcie gry "od zera" bez pomocy ma sens jeśli nie będę kupował yangów?