Warto zaczynać od nowa?

Witam,

Wiadomo, gra jest już dosyć stara, nigdy mnie nie męczyły takie problemy, ale wiadomo ,że niedługo wyjdzie Cabal2..

Nie chce grać po to, żeby za pare miesięcy konto poszło w róg, bo Cabal będzie pusty, bo każdy pójdzie na dwójkę.

Pytanie jest takie, warto grać w Cabala? Zaczynać od nowa?

Szukałem wiele gier MMORPG, ale.. Tera 20GB, to nie, a inne są takie przeciętniaki (Rift, Neverwinter) więc zdecydowałem się na klasyk.

Proszę o pomoc, pozdro

Cabal tak szybko nie umrze zwłaszcza że jeszcze parę updatów przed nami a Cabal 2 wcale nie jest taki dobry. Moim zdaniem się opłaca bo cabal przynajmniej te 2-3 lata pożyje.

Kolega mi chyba wspominał, że na europejskie serwery weszła ta nowa klasa, więc chyba warto :)

Na koreańskie... EU dalej czeka. Odrazu mówie, że grałem w tytuły, które podałeś i ni jak się mają do cabala. To prawda, że niewiele jest ludzi na cabalu "1" , ale tak jak kolega wspomniał nie wydaje mi się, żeby szybko upadł. Co do cabala 2 mam mnieszane uczucia i wiele obaw, ale nie można przekreślać tego tytułu. Większość osób, które znam nie ma zamiaru grać w cabala 2 i mimo, iż niewiele zostało z dobrego, starego cabala, to warto zagrać. Sam służę pomocą, gram Jupiter, jak co pisz do MrFisher.

Dziękuję za odpowiedzi, zostane przy Cabalu. :)

Na dłuższą mete nie wiem czy warto :P i by coś osiągnąć, ale dla własnej przyjemności jak najbardziej :)

Witam,

Wiadomo, gra jest już dosyć stara, nigdy mnie nie męczyły takie problemy, ale wiadomo ,że niedługo wyjdzie Cabal2..

Nie chce grać po to, żeby za pare miesięcy konto poszło w róg, bo Cabal będzie pusty, bo każdy pójdzie na dwójkę.

Pytanie jest takie, warto grać w Cabala? Zaczynać od nowa?

Szukałem wiele gier MMORPG, ale.. Tera 20GB, to nie, a inne są takie przeciętniaki (Rift, Neverwinter) więc zdecydowałem się na klasyk.

Proszę o pomoc, pozdro