Warto zagrać?

Ja tam biorę po długiej przerwie Reaperessa :D Mam nadzieję, że nie polegnę :D

Te potwierdzenia e'maila zaczynają być irytujące.. Czekam na potwierdzenie 2 dzień i lipa.. Can u help me? Thanks for help!

Ja czekałem 3 dni i dziś ok. 21:01 przyszło potwierdzenie na poczte na wp - ofc. do spamu.

Na gmail przychodzi błyskawicznie.

Ja to wracam na swojego wardena 50lvl^^. Jak grałem ostatnio był to max lvl + max sprzęt jaki mozna było mieć.. a teraz to złom :D

Ehh jednak c9 nie jest grą dla mnie. Oprócz ładnej grafiki nic mnie tam nie trzyma a więc życzę Wam powodzenia i w ogóle :)

To jak już będziecie grali na 100% i dłużej niż 2 dni składać podania w temacie naszej gildii w gildie/klany i zapraszamy do gry ;]

To jak już będziecie grali na 100% i dłużej niż 2 dni składać podania w temacie naszej gildii w gildie/klany i zapraszamy do gry ;]

przepraszam za Double posta proszę o usuniecie jednego

Mam pytanie, czy ten build http://forum.mmosite.com/thread/2/35/20120928/C9_Reaperess_PvP_BuildFrom_a_99_Winning_Rate_JP_Player-50668ae1c76317b13-1.html będzie dobry?

kazdy build jest dobry jak masz ogar :)

Haha.. ja to mam pecha do gier.. Pobrałem C9 włączyłem launchera klikam start.. pokazuje się xigncode.. tak ładuje się po czym pojawia się na ekranie okienko " Failed to initialize xigncode " a potem failed to open JoyPad.ini.. Pomożecie?

To bardzo częsty problem niestety i uporczywy jak cholera. Sprawdź forewalla i antywira przedewszystkim. Daj pełny dostęp dla c9laucher.exe i c9.exe.

Jeśli to nie pomoże musisz kombinowac w menagerze zadań. Xincode często nie lubi się z kilkoma programami jak:

-GG/tlen/aqq lub inny komunikator

-przeglądarki

Też miałem ten problem i wiesz z czym się kłóciło? Za pierwszym razem z panelem nVidia, gdy wyłączylem to dopiero zaczeło ruszać. a potem z GameBoosterem. Gdy to powyłączłem w cholere, dopiero mogłe normalnie grać. (a wyłączenie panelu nVidii dało mi kilka nowych fps oO)

Mam pytanko, czy jak zrobiłem postać na start 20lv. to jak ją usunę to bd mógł jeszcze raz zrobić postać z startem 20lv?

Właśnie ja zrobiłem swoją postać i mam 1 poziom. Muszę coś iść gdzieś zrobić, czy samouczek skończyć??

Wbijcie na tsa który Qeshua ma w Sygnaturze kanal C9 Pomoge

event daje jednorazowa szanse stworzenia chara na 20lv, kasujac ja nie mamy juz mozliwosci stworzenia nowej na tym samym lvlu. jedynym rozwiazaniem jest nowe konto.

zeby event zadzialal trzeba stworzyc postac na 1 lvl i sie wylogowac i ponownie zalogowac, potem oznaczyc ptaszka na odp. opcji promocyjnej i cieszyc sie 20lvlem postaci.

dzis bede gral popoludniu lub wieczorkiem.

pozdrawiam

Ja właśnie ściągam grę po dość długiej przerwie. Mam 50+ windsweepera (nie pamiętam dokładnie poziomu). Gdyby się okazało, że przez długą przerwę nie jestem już w starej gildii to może dołączę do was :) wieczorem się odezwę jak coś.

Ja również od nowa grać będę, fakt mam Wardena na 50, ale chce coś nowego, przypomnieć sobie podstawy. Na TS wejdę wieczorem, tylko nie mam mikrofonu, ten problem naprawię dopiero jutro :P

a sa jakies rajdy w c9 i jak jest rozwiniete pve ?

mam pytanko bi przeczytalem ze c9 to dungeonowka, szukam wlasnie czegos takiego, ale pytanie gierka jest p2w ? i w ktora wersje grac ta od webzen czy gpotato ?

mam pytanko bi przeczytalem ze c9 to dungeonowka, szukam wlasnie czegos takiego, ale pytanie gierka jest p2w ? i w ktora wersje grac ta od webzen czy gpotato ?

Webzen i 'kartofle' są toogether (legalnie), więc teraz C9 też jest jakoby jeden (3 serwery/regiony). Gra nigdy nie była p2w, bo tam itemy nie mają znaczenia a tylko czysty skill w PvP (exp i lvl jakby jest bardzo obok, gdzie najwyższe poziomy nie zdobywa się długo).

Była mowa o tym w temacie, ale do tej pory C9 mogła trochę podupaść w populacji na serwerach, ale tego nie wiem, tylko podejrzewam.