Warto zagrać?

Na początku powiem, że grałem, ale dawno temu, więc pytam się, czy się coś zmieniło? Doszły nowe bronie? Nowe mapy? Jest dużo hackerów?

Dlaczego mam zamiar w to grać? Komp mi się spalił i został mi bardzo słaby Laptop starszego, a zanim naprawię komputer, to minie trochę czasu, bo przy okazji nakręcę starszego na nowy procesor :P

Laptop (to co pamiętam):

2GB Ram

Intel Core 2duo 1,4GHz

Pójdzie mi ta gra na tym laptopie? I jeszcze jedno pytanie, czy w ogóle ta gra ma jakieś zalety? Oprócz łatwego zabijania, bo realizm jest tu naprawdę ogromny :P(sarkazm).

A może znacie jakiegoś MMOFPS'a 3D z gorszą grafiką :P? Tylko żeby nie siedział na Unreal'u, bo nie lubię tego silnika :P.

@offtopic

200 post! xddd

Kiedyś w to sporo grałem, ostatnio odpaliłem na kilka map i żadnego cheatera nie spotkałem, procek i ram dadzą radę, tylko nie wiem jak z grafiką, bo pomimo, że gra nie wygląda jakoś specjalnie ładnie pod względem graficznym, to ma raczej kiepsko zoptymalizowany silnik i wyciągała u mnie mniej FPS niż np. CoD4.

Niemniej jednak jak masz z kim grać to gra jest grywalna, może sam bym jeszcze w nią grał jak by mi się ekipa z ESL nie rozpadła.

Jakbym pamiętał gdzie sprawdzić grafikę, to bym podał :P.

Dzięki za szybką odp. właśnie mi się pobrało 95% gry, przetestuje i zobaczę.

Mam nadzieje że da radę pociągnąć, bo się tu zanudzę xd.

Na pewno przez pewien czas będę samotnikiem, zobaczę czy da się w to grać, jeśli tak, to czemu nie poszukać jakiegoś team'u.

Gra powinna CI pójść na laptopie... Ale to różnie bywa. Ram i procek masz wystarczający. CO do samej gry, to raczej warto w nią zagrać. :) Sam nie grałem. Więc jak będzie coś ciekawego, to napisz co dodano itp. :P

Zagrałem.... powiem szczerze - gra nie dla mnie.

Nie chodzi o grafikę, ale o sam gameplay ... Gierka mi bez problemów poszła, nic ciekawego :P.

Z tego co się orientuje, doszło kilka broni i chyba 3 mapy, ja grałem na Search & Destroy :P.

Teraz zagram w SoldierFront, muszę wypróbować kilka gier, a potem wybiorę najlepszą :P.

Dzięki za odp. MOŻNA ZAMKNĄĆ

Na początku powiem, że grałem, ale dawno temu, więc pytam się, czy się coś zmieniło? Doszły nowe bronie? Nowe mapy? Jest dużo hackerów?

Dlaczego mam zamiar w to grać? Komp mi się spalił i został mi bardzo słaby Laptop starszego, a zanim naprawię komputer, to minie trochę czasu, bo przy okazji nakręcę starszego na nowy procesor :P

Laptop (to co pamiętam):

2GB Ram

Intel Core 2duo 1,4GHz

Pójdzie mi ta gra na tym laptopie? I jeszcze jedno pytanie, czy w ogóle ta gra ma jakieś zalety? Oprócz łatwego zabijania, bo realizm jest tu naprawdę ogromny :P(sarkazm).

A może znacie jakiegoś MMOFPS'a 3D z gorszą grafiką :P? Tylko żeby nie siedział na Unreal'u, bo nie lubię tego silnika :P.

@offtopic

200 post! xddd