Witam,właśnie zacząłem swoją przygodę z "TERA" i moje pytanko jest takie czy warto w ogóle dalej kontynuować tą przygodę.Bardzo zdziwiła mnie niska populacja na serwerze "Medium" a na channelach "low".Mam mieszane uczucia co do tej produkcji więc zwróciłem się z tym pytaniem do was
Warto?
Lepiej poczekac na f2p Wtedy populacja bedzie super high ,tak samo bylo z Aionem
O tym to doskonale wiem,ale nie wiadomo kiedy będzie to f2p .
Ja już zrezygnowałem z tej gry..., nawet już konta nie mogę sprzedać bo GameFail mi je zbanował , nuda nuda i jeszcze raz nuda!!!..., grałem jeszcze przed merge serwerów i taka pustka była że szok!, nawet nie ma co wracać do tej gry...
racja gra na eu to dno
Lepiej pograj sobię na Amerykańskiej wersji tam wyglada sytuacja "troszeczkę" lepiej,lecz populacja nie jest powalająca.osobiście polecam poczekać na F2P.Pozdrawiam
Może ktoś bardziej wyjaśnić dlaczego nie warto grać,odpowiedź typu "nuda" lub " poczekaj na f2p" nie za bardzo mi wszystko wyjaśnia
Może ktoś bardziej wyjaśnić dlaczego nie warto grać,odpowiedź typu "nuda" lub " poczekaj na f2p" nie za bardzo mi wszystko wyjaśnia
EU wersja - Gorszy support, pustki na serwerach (znaleźć jakiegoś gracza to jak szukanie igły w stogu siana..., jak się jest początkującym graczem), brak Chronoscrolli, brak kosmetycznego sklepu, brak nowej wersji gry do kupna z mountem lwicy, droższe ceny samej gry z EU wersji... GameFail ma totalnie w d***e tą grę...
Tak jak napisał kolega powyżej ,główny problem populacja serwerów ,z US wcale dużo lepiej nie jest tak więc czekamy na f2p bo tylko to może zwiększyć ppl...
F2P w Tera to kwestia kilku miesięcy. Radzę poczekać.
Witam,właśnie zacząłem swoją przygodę z "TERA" i moje pytanko jest takie czy warto w ogóle dalej kontynuować tą przygodę.Bardzo zdziwiła mnie niska populacja na serwerze "Medium" a na channelach "low".Mam mieszane uczucia co do tej produkcji więc zwróciłem się z tym pytaniem do was