Warto?

Witam,właśnie zacząłem swoją przygodę z "TERA" i moje pytanko jest takie czy warto w ogóle dalej kontynuować tą przygodę.Bardzo zdziwiła mnie niska populacja na serwerze "Medium" a na channelach "low".Mam mieszane uczucia co do tej produkcji więc zwróciłem się z tym pytaniem do was ;)

Lepiej poczekac na f2p ;) Wtedy populacja bedzie super high ,tak samo bylo z Aionem :P

O tym to doskonale wiem,ale nie wiadomo kiedy będzie to f2p ;).

Ja już zrezygnowałem z tej gry..., nawet już konta nie mogę sprzedać bo GameFail mi je zbanował :(, nuda nuda i jeszcze raz nuda!!!..., grałem jeszcze przed merge serwerów i taka pustka była że szok!, nawet nie ma co wracać do tej gry...

racja gra na eu to dno :)

Lepiej pograj sobię na Amerykańskiej wersji tam wyglada sytuacja "troszeczkę" lepiej,lecz populacja nie jest powalająca.osobiście polecam poczekać na F2P.Pozdrawiam ;)

Może ktoś bardziej wyjaśnić dlaczego nie warto grać,odpowiedź typu "nuda" lub " poczekaj na f2p" nie za bardzo mi wszystko wyjaśnia ;)

Może ktoś bardziej wyjaśnić dlaczego nie warto grać,odpowiedź typu "nuda" lub " poczekaj na f2p" nie za bardzo mi wszystko wyjaśnia

EU wersja - Gorszy support, pustki na serwerach (znaleźć jakiegoś gracza to jak szukanie igły w stogu siana..., jak się jest początkującym graczem), brak Chronoscrolli, brak kosmetycznego sklepu, brak nowej wersji gry do kupna z mountem lwicy, droższe ceny samej gry z EU wersji... GameFail ma totalnie w d***e tą grę...

Tak jak napisał kolega powyżej ,główny problem populacja serwerów ,z US wcale dużo lepiej nie jest tak więc czekamy na f2p bo tylko to może zwiększyć ppl...

F2P w Tera to kwestia kilku miesięcy. Radzę poczekać. :)

Witam,właśnie zacząłem swoją przygodę z "TERA" i moje pytanko jest takie czy warto w ogóle dalej kontynuować tą przygodę.Bardzo zdziwiła mnie niska populacja na serwerze "Medium" a na channelach "low".Mam mieszane uczucia co do tej produkcji więc zwróciłem się z tym pytaniem do was ;)