Zalogowałem się dziś pierwszy raz do Aiona i moim oczom ukazała się postać na 65lvlu (cleric) na niemieckim serwerze. Postać ma "pomarańczowy" ekwipunek z domieszką "niebieskiego" (nie znam się) i dużo różnych materiałów oraz ilość pieniędzy wystarczającą na 2 gold packi. Jest to tez konto weteran (chyba z gold packiem). Ktoś włamał się na moje konto, grał na nim oraz kupował gold packi. Teraz moje pytanie: za ile można taką postać sprzedać? Mogę potem wstawić pare screenshotów.
Wartość konta
Wystaw Screenshotów tylko zasłoń nick. Wtedy będzie można ocenić.
Mam to samo na WoT, komuś oddałem a koleś już wparował 170zł.
Na niemieckim serverze postac nic nie warta napewno nie na allegro
Bo nitk tego nie kupi;)
Nie bawiłem się w zamazywanie nicku.
Jak nie będzie nic warta nawet na eBayu czy jakimś innym sposobem to sprzedam wszystko i przerobie na gold packi albo będę grał
Z tego co widać jedyna wartością konta będzie status veteran a 65 cler dodatkiem. Jeśli na niemieckim serverze to jedynie ebay. Myśle, że coś koło 20-30 euro będzie warte.
To jest galeria z 14 screenami
Na reszcie screenów są pokazane pomarańczowe itemy.
To jest galeria z 14 screenami Na reszcie screenów są pokazane pomarańczowe itemy.
Veteran nic teraz nie warta bo gold packa mozna kupic na free A ze jest na niemieckim to tez nic nie warta .
zarcu, jak chcesz kupić gold packa za free...? A co do tego, że na niemieckim serwerze, to nic nie znaczy, na ebayu wszystko się sprzeda
Zalogowałem się dziś pierwszy raz do Aiona i moim oczom ukazała się postać na 65lvlu (cleric) na niemieckim serwerze. Postać ma "pomarańczowy" ekwipunek z domieszką "niebieskiego" (nie znam się) i dużo różnych materiałów oraz ilość pieniędzy wystarczającą na 2 gold packi. Jest to tez konto weteran (chyba z gold packiem). Ktoś włamał się na moje konto, grał na nim oraz kupował gold packi. Teraz moje pytanie: za ile można taką postać sprzedać? Mogę potem wstawić pare screenshotów.
Trochę śmiesznie to brzmi.
Tylko pytanie po co ktoś miałby grać na kradzionym koncie bez żadnych postaci ? Rozumiem jakbyś miał tam już jakiś 40+, ale bez postaci ? Dziwne.
Wyczuwam, kradzione konto albo kiepską wymówkę
Mi cos tu smierdzi z tym kontem.
Ale tak nawiasem wiecej niz 100zl nie wyciagniesz za takie konto.
Lvl wbija sie max 2/3 tygodnie spokojnej gry.
Jest to lipny server, bo jakis niemiecki, a nie Spartalos/Barus/Perento.
To jest moje konto ponieważ gram w S.K.I.L.L. i tak samo się zdziwiłem. Ktoś po prostu przywłaszczył je sobie, grał na nim i nawet hasła nie zmienił. Musiałem zresetować tylko pin. Może to jakiś błąd Gameforge. Ten "złodziej" stworzył drugą postać na innym serwerze ale tylko 9lvl. Kradzież konta a potem pytanie się o jego wartość jest idiotyczne ponieważ jakbym już chciał kraść konto to do gry którą znam
To jest moje konto ponieważ gram w S.K.I.L.L. i tak samo się zdziwiłem. Ktoś po prostu przywłaszczył je sobie, grał na nim i nawet hasła nie zmienił. Musiałem zresetować tylko pin. Może to jakiś błąd Gameforge. Ten "złodziej" stworzył drugą postać na innym serwerze ale tylko 9lvl. Kradzież konta a potem pytanie się o jego wartość jest idiotyczne ponieważ jakbym już chciał kraść konto to do gry którą znam
to rzeczywiście dziwne, zwracam honor pierwszy raz słyszę o takim czymś, chyba ten złodziej musiał być kompletnym idiotą
Konto chyba jednak zostawię i najwyżej przerobię na gold packi albo pogram trochę na goldzie.
Wpadłem też na pomysł żeby ściągnąć inne gry gameforge i sprawdzić czy ten geniusz zła nie zrobił mi jeszcze więcej prezentów