Wartość konta

Moja rada, w cebulandii tego nie sprzedasz wejdź na ebay tam sprzedasz za około 500zł na polskie, tutaj przyjdą "znafcy" i będą pisać że 100zł

Prawda jest taka, że to konto jesteś w Polsce w stanie sprzedać za niższą cenę niż gdzie indziej, mądrze to podsumował użytkownik wyżej.

Realna wycena w Polsce tego typu konta to myslę, że około 200 złotych. Konto z pewnością nie jest warte marne 100 złotych jak niektórzy tu usilnie piszą. Sporo jednak jest tych skinów, jakiś innych pierdół, run itd. Skoro w WoWie głupie, debilne podniesienie postaci kosztuje 180 złotych, bez niczego, za sam poziom, to czemu byś miał nie sprzedać swojego konta to lola za te 200 złotych? To jest jednak twój poświęcony czas i twoje pieniądzę.

Z drugiej strony cena 300 złotych na polskim allegro to jednak dużo. Moim zdaniem, za takie konto za dużo. Moja rada to albo obniżaj stopniowo w stronę 200 złotych, albo wystaw na ebay.

Pozdrawiam

jaka cebulandia ?? jakie znawcy ?? ludzie czy wyście rozum postradali, wystarczy sprawdzić na allegro jakie konta za ile chodzą, konta z wszystkimi bohaterami większą ilością skinów, co prawda może gorszych jakościowo i podobna dywizja nie raz lepszą o 2 stopnie, chodzą po 300 zł i zainteresowania brak

to że w Polsce taniej na allegro można kupić niż na ebay to nie jest powód żeby nazywać naszą ojczyznę cebulandia a Polaków polaczkami, zastanówcie się czasami nad tym co piszecie

a pan Shmirel z malowaną lalą w avku, z opisami w sumie nic, się znudziło, w sumie nie wiem, wszytko się znudziło, niech się wybierze do psychologa bo deprecha zaczyna chyba łapać

akurat to konto nie jest warte tych pieniędzy, może 200- 250 zł, licytacje zacząć od 180, ale nie wydaje mi się żeby 3 stówki ktoś wyłożył, jeśli sprzeda to OK zwracam honor

LoL ma być droższy niz GW2 - no to chyba komuś trochę coś się poprzestawiało w głowie. Przecież za taką cenę można kupić x2 płatne mmo niż moba, które jest w 100% darmowe. To bym wolał kupić Secret World albo GW2, nie mówiąc o Diablo III.

Niech sobie wystawi nawet za 1000 zł co wam do tego? Zadał pytanie dostał odpowiedź i zrobił jak uważał tyle w temacie.

Zgadzam się, pytanie padło, wszyscy powiedzieli jak jest, a to co on sobie ustawił to jego sprawa. Ja temat zamykam, ktoś poprosi - otworzę, a póki co czas zamykać ten cyrk.

Witam!

Chciałem się dowiedzieć za ile mniej więcej mógłbym sprzedać swoje konto. Podam wszystkie parametry,a w odpowiedziach oczekuję konkretnych kwot.

Bohaterowie : 80 Championy.png

Skiny: 30 (LIMITOWANE/CYBERNETYCZNE,LEGENDARNE,KLASYCZNE) Skiny2.jpg

Nick: Bez końcówek liczbowych i skrótów krajowych. (Możliwość zmiany)

Serwer: EUNE

Dywizja: Aktualnie Platyna 5 ( Poprzedni sezon gold 1= złota obramówka)

Awatary: Ponad 20 unikalnych

Runy: 5 Stron (wszystkie zapełnione,a więc jest sporo możliwości)

Konto nigdy nie banowane.

Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę PW (oczywiście wszystko przez allegro)

Z góry dziękuję za odpowiedzi

Pozdrawiam