Wartość konta

Witam!

Chciałem się dowiedzieć za ile mniej więcej mógłbym sprzedać swoje konto. Podam wszystkie parametry,a w odpowiedziach oczekuję konkretnych kwot.

Bohaterowie : 80 Championy.png

Skiny: 30 (LIMITOWANE/CYBERNETYCZNE,LEGENDARNE,KLASYCZNE) Skiny2.jpg

Nick: Bez końcówek liczbowych i skrótów krajowych. (Możliwość zmiany)

Serwer: EUNE

Dywizja: Aktualnie Platyna 5 ( Poprzedni sezon gold 1= złota obramówka)

Awatary: Ponad 20 unikalnych

Runy: 5 Stron (wszystkie zapełnione,a więc jest sporo możliwości)

Konto nigdy nie banowane.

Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę PW (oczywiście wszystko przez allegro)

Z góry dziękuję za odpowiedzi

Pozdrawiam

100-150 zł może mniej.

Prosiłem o zamieszczanie wartości konta, a nie ile polaczek-cebulaczek by za to dał.

Powiem tak, legendarne skiny są, ale mają małą wartość (nie spinaj się, taka jest prawda). Wartość konta podnosi Championship Riven. Poszukaj na ebay'u mniej więcej podobnych kont. KODY z tym skinem są warte około 800 zł w górę, ale nie wiem jak jest ze skinem na kontach.

Pozdrawiam :)

Prosiłem o zamieszczanie wartości konta, a nie ile polaczek-cebulaczek by za to dał.

No to ci napisałem więcej niż 150 zł nie wyciśniesz. Tym bardziej iż cenny topnieją na allegro. Nie masz co liczyć na dużo więcej.

Konta w lolu nie są zbyt dużo warte. Zwłaszcza te, które są w platynie.
Nie oczekuj, że pozbędziesz się tego za dobre pieniądze w polskich serwisach.

Chcę się go po prostu pozbyć, z niewielkim zyskiem . Ale widzę że kupca trochę będę szukał....

300 zł ale to tylko na Ebay'u

Miałeś na myśli 300$ ?

Nie wiem w jakim ty świecie żyjesz czader100, ale konto w realu jest warte 90-100zł MAX. Smutne, ale prawda kont do lola jest od pyty i ciut ciut.

300$ HAHAHAHAHA xDDD

Nie ma takiej możliwości byś więcej niż 2 stówki wyciągnął, a tyle to i tak wielkim fartem u jakiegoś bananowego dzieciaka opchniesz który nie będzie miał na co wydać kasy starych :D

To prawda, konta do lola są bardzo tanie, dlatego nie opłaca się inwestować w skiny jak masz pewność, że kiedyś sprzedasz konto, bo potem kasa za nie się nie zwróci. Moim zdaniem max. 150zł

http://allegro.pl/show_item.php?item=4002698954 Jakby ktoś był zainteresowany PW

300zł. ahahhahahaahhaahahahahha dobry żart kolego, i kogo ty tu nazywasz cebulakiem skoro sam takie lipne konto za tyle wystawiasz.
Powodzenia w szukaniu frajera który kupi to gówno. pozdro 600

Hmm... Jakos się nie uśmiałem, może bo to nie był żart... Nie oceniaj wszystkich swoją miarą. Mam już dużo chętnych,ale jakbyś zauważył jest to licytacja i 10 dni do końca,a więc wszyscy czekają do końca. Pozdrawiam

300 zł to ty sobie jaja robisz i jeszcze wielkie oburzenie jak ktoś mówi że konto mniej warte i ten "polaczek-cebulaczek", teraz spójrz w lustro i powiedz to do siebie, za taka kasę bez problemu można zakupić z wszystkimi bohaterami i przynajmniej dwukrotnie większą ilością skinów

Prawda jest taka że kont w LOL jest w uj i są nic nie warte

Hmm... Jakos się nie uśmiałem, może bo to nie był żart... Nie oceniaj wszystkich swoją miarą. Mam już dużo chętnych,ale jakbyś zauważył jest to licytacja i 10 dni do końca,a więc wszyscy czekają do końca. Pozdrawiam

Znajomi Ci cene podbijają?

Mam już dużo chętnych...

A mi kaktus na ręce urósł.

Za 300 zł napewno tego nie opchniesz. Platyne 5 każdy może sobie teraz wbić bez problemu.

Nie wierzę aby ktokolwiek normalny zpłacić 300 zł za konto do lola. Wybicie max 2 tygodnie, skiny do gry nie są potrzebne jakby nie patrzeć.

zagramanica opchniesz za 1000 jak w PL chcesz za 300 ^^