Dobry jako że jest promocja na grę to chciałbym się dowiedzieć jaka jest aktualnie sytuacja w grze?
NO i czy się opłaca ją kupić pół darmo?
Dobry jako że jest promocja na grę to chciałbym się dowiedzieć jaka jest aktualnie sytuacja w grze?
Dobry jako że jest promocja na grę to chciałbym się dowiedzieć jaka jest aktualnie sytuacja w grze?NO i czy się opłaca ją kupić pół darmo?
Nie, nie opłaca się. Gra nadal jest trującym bugiem, spaczonym przez upośledzonych mentalnie cheaterów.
Zaciśnij pośladki przyjacielu, czekaj i odkładaj drobne na Survarium!
Survarium is a free2play MMOFPS (chyba że masz na myśli kupno founder packaz dostępem). Ale ja potrzebuje jakiejś gry tego typu natychmiast bo się napaliłem na te klimaty i nie mogę wytrzymać a do Survarium to jeszcze daleko to samo jest z przeklętym DayZ!
Wuut.. Cheaterow już praktycznie nie spotykasz, gra jest rozwijana bardzo powoli, ale wciaz na ta chwile oferuje wiecej nic Dayz SA.
Jak lubisz te klimaty i nie jest to dla Ciebie duzy wydatek - bieraj, to sobie pobiegasz troche.. Ale jak mozesz to wydac inaczej, na inna gre ktora chcesz miec to nie mysl o WarZ. Jbc zapraszam na steam nvminer moge Ci pomoc w pierwszych krokach, bo od biedy i znudzenia sam czasem wracam.
Nie, nie opłaca się. Gra nadal jest trującym bugiem, spaczonym przez upośledzonych mentalnie cheaterów.Zaciśnij pośladki przyjacielu, czekaj i odkładaj drobne na Survarium!
chyba cie d*pa boli... WarZ ma sie teraz dobrze dostali niedawno patch z Samochodami i innymi dupereleami a pozatym hackerow malo. a bugi to juz ze mozna tak powiedziec RARE
Oczywiscie ze sa cheaterzy, tylko teraz Ci co uzywaja ich z glową.
Gra to totalny nie wypał, tony bugów, dc za dc i tak dalej. Nie wierzysz, to zobacz zarowno dobre jak i zle recenzje tej gry na steamie.
Gra po patchu "optymalizującym" z ze stalego 30+ fpsow na high spadlo do 10-20 na low, a slabego kompa nie mam (bf4 na ultra, stałe 30+ fps)
Jak nie masz kompa z nasa, to nawet nie kupuj.
Jesli chodzi o klimat to faktycznie jest, ale zawsze musisz miec ekipe do grania, inaczej bedziesz padał, a to od ludzi, a to od dc i szybko sie zfrustrujesz
@up patch z samochodami... chyba cos ci sie przysnilo. Sa ale na californi, ktora jest jak narazie na becie
No to może jakaś alternatywa? Bo Rust troche drogie 18.99 EUR = 79.15 PLN i wymaganie systemowe troche straszne