WarZ cała prawda

1.

2. od 7.40 sie zaczyna

Co o tym myślicie XD

Przyznam, że napaliłem się i chciałem kupić, ale miałem problem z karta i nie dało się przelać kasy, oglądając to teraz nie żałuje i jednocześnie się cieszę, że nie kupiłem tego bubla, wedłóg mnie to będzie porażka roku 2013, nadaje się w sam raz na kaszanka roku

Popraw wedłóg :)

Co do tematu od zawsze gadałem, że WarZ to gówno. Lecz zagrałem z kumplami na emu (w 5) i prawdę mówiąc, jeśli ktoś ma kasę na zbyciu to niech kupuje. Może to nie jest survival jak DayZ, ale nadal to dobry Shooter do pogrania ze znajomymi.

Grałem ok 1 mc gra mi się spodobała tylko na początku ale im dłużej grałem tym gra była dla mnie bardziej monotonna. Robisz to samo tylko w innym miejscu a w dayz: pojazdy, złamania po prostu survival jedyny minus dayz to to gdy kogoś nie ma w mieście zombie nie ma a gdy jest w mieście zombie są.

Grałem ok 1 mc gra mi się spodobała tylko na początku ale im dłużej grałem tym gra była dla mnie bardziej monotonna. Robisz to samo tylko w innym miejscu a w dayz: pojazdy, złamania po prostu survival jedyny minus dayz to to gdy kogoś nie ma w mieście zombie nie ma a gdy jest w mieście zombie są.

...no to co za roznica ?? i tak jak wejdziesz do miasta to beda zombie :|

@up, wtf? :D

...no to co za roznica ?? i tak jak wejdziesz do miasta to beda zombie :|
ale wiadomo ,że ktoś tam jest

na łamach strony projektu, do którego się ostatnio przyłączyłem zamieściłem ostatnio artykuł porównujący dayz i warz, bo temat jest gorący. Bez prowokacji, tylko fakty - http://lowcygier.pl/administracja/ktora-gre-o-zombie-wybrac-konfrontacja-warz-vs-dayz-2/ Samą stronę też przy okazji polecam ^^

Temat moim zdaniem jest już stary i zastyga. Co do WarZ i Steam, to nikt nikogo nie wyrzucił. Dystrybucja została tylko wstrzymana, ponieważ jest to jeszcze alpha, a Steam tego nie dopuszcza. Chciałbym jeszcze zabrać głos, a propo "gra jest monotonna". Nie wiem czego wspaniałego spodziewać się po tego rodzaju grze i to jeszcze w fazie testów. :D Moim zdaniem gra rozwija się na tyle dynamicznie aby była godna zagrania, dlatego też kupiłem ją (pomimo wcześniejszych hejtów z mojej strony). Trudno się mówi, na obecnym rynku gamingowym nie ma zbyt dużego ruchu więc postanowiłem, że dam szansę WarZ. Tak, wiem że silnik jest zapożyczony z War Inc, a sama koncepcja z DayZ. Tak samo można porównywać wiele innych tytułów. Jest potrzeba oraz klienci, znajduje się i wydawca/sprzedawca, tak było jest i będzie. Niech wygra ten, który lepiej dopracuje swój tytuł oraz jest w stanie zapewnić odpowiedni support. Jeśli ktoś chce wspólnie zagrać zapraszam na steam. :)

Ludzie to dopiero Alpha A*L*P*H*A. Jak na początkową fazę jest całkiem nieźle.

bzdura. Sam Sergey Titov powiedział w wywiadzie dla gamespy - "As far as I'm concerned The War Z is in stage when we're ready to stop call it Beta." pis ałt

Hhehe Plain no to beta. W beta też jest zawsze pełno bugów, lepiej abym nie wymieniał tytułów które miały ich w większej ilości. :P Ja czekam tylko na optymalizację i zmniejszenie ilości haxów. Do reszty jako tako nie można się przyczepiać bo są poprawiane lub nie przeszkadzają w większym stopniu. :) Na pewno nie żałuję, że dałem szanse tej grze. Jak nie wypali to trudno, lepsze to niż wieczne czekanie na DayZ.

"ready to stop call it beta" inglisz soł hard

Nie zgodzę się z tym, WarZ nie nadaje się jeszcze na usunięcie z przed nazwy słowa "beta". Pierwszy lepszy bardziej wymagający gracz przy pierwszym zetknięciu z grą znajdzie coś niefajnego przez pierwsze 30min.

łapcie to:

1.

2. od 7.40 sie zaczyna

Co o tym myślicie XD

Przyznam, że napaliłem się i chciałem kupić, ale miałem problem z karta i nie dało się przelać kasy, oglądając to teraz nie żałuje i jednocześnie się cieszę, że nie kupiłem tego bubla, wedłóg mnie to będzie porażka roku 2013, nadaje się w sam raz na kaszanka roku