WarZ / DeadZ

Witam mam pytanie odnosnie tych gier

czy to jakieś mody do gry ?

są to gdy posiadające oficialne serwery czy tylko piraty ?

f2p b2p ?

dużo ludzi w to gra ?

dużo błędów ma gra ?

ogólnie która gra lepsza ?

możecie coś od siebie dodać na temat tych gier ?

Dead Z to prywatny server War Z : ) Grałem na nim ze 2 dni zanim nie kupiłem War Z, tak na test.

I powiem Ci ,że na war Z gra sie o niebo lepiej, przynajmniej masz najświeższe aktualizacje, mniej bugów i łatwiej broń znaleźć.

Oczywiście za War Z zaplacić trzeba

@up nie do końca , można zrobić darmowe konto i grać na serwerach trial

a gdzie można i za ile kupić war Z ? i czy gra dużo osób ?

pomoże ktoś na pytanie up ?

Teraz masz Hallowenowa promocje na steamie gdzie można znaleść właśnie WarZ (nowa nazwa Infestation) za około 13zł. Niższej ceny chyba nie było więc dobra okazja do kupna.

ok a gdzie trzeba zrobić konto do warZ ? czy wystarczy konto steam ?

i jeszcze pytanie kupując gre za 5euro gra+ goldy - na co można wykorzystać te goldy ?

i czy gra jest b2p czy p2p ? to znaczy czy trzeba jakiś abonament placić ?

oglądając filmik na YT jak koleś zginoł to wszystko z niego wypadło czy idzie jakoś zachowac itemy na stałe ?

Za "goldy" mozna kupic magazynki , plecaki , helmy , zywnosc , bron biala. Ponad to jest cos takiego jak konto premium, ktore daje 10-15% (z tego com i wiadomo) na spawn lepszych itemkow oraz jak zginiesz musisz czekac 10 min - gowno daje :) Zapomniałbym ze mozna kupic calkiem fajne skiny dla twojego bohatera. Bez tego da rade spokojnie grac, bo tak naprawde nic to nie daje :)

SOrry za double'a. Jak padasz to wypada z Ciebie wszystko. Do trzymania wartosciowym przedmiotow jest "depo" badz sejf ktory tez mozna kupic za "goldy"(sejf rozstawiasz gdzie chcesz na calej mapie(1))

to spytam jeszcze o konto musze się gdzieś zarejestrowac ? jeśli tka to gdzie ?

czy wystarczy konto steam ?

Kupujesz na steamie -> steam wiaze ci konto steam z WarZ. Radze znalesc chetnych do gry z Toba bo grajac solo stwierdzisz ze kupiles kupe

to mam jeszcze takie pytanie

za goldy kupiłem katane aby szybko zombie ubijać i kupiłem seif

katane mam w plecaku a gdzie znajduje sie seif ?

i chciałbym jeszcze zapytać czy idzie gdzieś przenieść tą katane aby z nią nie chodzić ? jakiś depo ?

i nie ma możliwości aby po śmierci gdy mam przy sobie np pistolet po odrodzeniu się mieć go ponownie tak ?

i ostatnie już chyba pytanie . Wiem że są safe zony gdzie nie można zginąć tylko jak one są oznaczone na mapie ?

Witam mam pytanie odnosnie tych gier

czy to jakieś mody do gry ?

są to gdy posiadające oficialne serwery czy tylko piraty ?

f2p b2p ?

dużo ludzi w to gra ?

dużo błędów ma gra ?

ogólnie która gra lepsza ?

możecie coś od siebie dodać na temat tych gier ?