WarZ ekipa na dłużej

Gra ktoś może teraz ?

Nomad ja cie nie rozumiem jak gra ktoś może teraz? nie kumam 2 lipca dostałeś info na PW i do tej pory do nas nie wbiłeś cały czas masz dane ts jaki to problem wbić i się pytać ,a nie na temacie pisać takie głupoty

Refresh

Ja na dniach zakupie WarZ, wieć mógłbym się dołączyć ... Moge poprosić o dane TS3 ?

Sory zapomniałem o tych danych od TS-a ;D

Jeśli byłaby taka mozliwość, to również chciałbym się dołączyć do ekipy :) Mam czas na grę wieczorkami po jakieś 2-3 godziny. Czekam na odzew ;)

PW wysłane

Też chętnie bym zagrał z wami. Steam: Bertyne

Też chętnie bym zagrał z wami. Steam: Bertyne/Muffasa (jeśli jedno nie będzie działać to drugie spróbuj ^^)

@bertyne będzie warn za double post.

co do tematu, też bym chętnie z kimś zagrał, mój Steam: ender0320

szukam ekipy jeśli jeszcze jest miejsce kontakt http://steamcommunity.com/id/exoixonar

Witam. Chętnie dołączyłbym do waszej drużyny. Moje doświadczenie nie jest zbyt duże bo zaledwie gram 3 dni ale szybko się uczę :).

mikrofon: tak

gdzie można was złapać?;)

Byłem na wakacjach już wróciłem i działam z powrotem znaleźć nas można na team speaku ;] jeżeli chcesz pasy to PW ;]

Też chętnie pogram, poszedł prv.

Więc witka ^^ O mnie:

WarZ kupiłem może w grudniu czy listopadzie ubiegłego roku grałem z przerwami raz samotnie raz nie teraz znowu mnie na to wzieło i oczywiście poszukuje kompanów czy kompana.

Czego konkretnie poszukuje i jakie mam wymagania oraz czym ja jestem ;d:

- Komunikator głosowy tylko ts3 o skype nie ma mowy ;]

- Wiek sam mam 17 szukam osób które potrafią się dobrze bawić więc wiek niema znaczenia ale pokolenie typu "twoja stara" WON!

- Nie szukam osób które tylko w kółko by kampiły w 1 mieście.

- Jestem miłośnikiem organizowania sobie jak by to nazwać misji typu Idziemy się przejśc do campos zachaczamy o farmę i idziemy na wojnę do clearviev

- Lubię postrzelać do ludzi chodź mi to niewychodzi najlepiej ;d więc takie wbijanie do miast bardzo lubię ;]

- Na kompie jestem codziennie w różnych godzinach ale czasu na grę jest naprawdę dużo

- W skrócie lubię luźną rozgrywkę coś typu jak Graba gra z Rockiem, Nexosem czy Flamim idziemy dropimy strzelamy ;]

- Oczekuje jasnych odpowiedzi Nie lubię czegoś takiego chodź do nas pogramy a gdy przychodzi co do czego dostaję kulki w plecki

- Chciałbym stworzyć grupę zaufanych ludzi z którymi można sobie pochodzić poszukać i postrzelać Chętni pisać w temacie albo Wiadomośc prywatną napewno odrazu się odezwę.