Więc witka ^^ O mnie:
WarZ kupiłem może w grudniu czy listopadzie ubiegłego roku grałem z przerwami raz samotnie raz nie teraz znowu mnie na to wzieło i oczywiście poszukuje kompanów czy kompana.
Czego konkretnie poszukuje i jakie mam wymagania oraz czym ja jestem ;d:
- Komunikator głosowy tylko ts3 o skype nie ma mowy ;]
- Wiek sam mam 17 szukam osób które potrafią się dobrze bawić więc wiek niema znaczenia ale pokolenie typu "twoja stara" WON!
- Nie szukam osób które tylko w kółko by kampiły w 1 mieście.
- Jestem miłośnikiem organizowania sobie jak by to nazwać misji typu Idziemy się przejśc do campos zachaczamy o farmę i idziemy na wojnę do clearviev
- Lubię postrzelać do ludzi chodź mi to niewychodzi najlepiej ;d więc takie wbijanie do miast bardzo lubię ;]
- Na kompie jestem codziennie w różnych godzinach ale czasu na grę jest naprawdę dużo
- W skrócie lubię luźną rozgrywkę coś typu jak Graba gra z Rockiem, Nexosem czy Flamim idziemy dropimy strzelamy ;]
- Oczekuje jasnych odpowiedzi Nie lubię czegoś takiego chodź do nas pogramy a gdy przychodzi co do czego dostaję kulki w plecki
- Chciałbym stworzyć grupę zaufanych ludzi z którymi można sobie pochodzić poszukać i postrzelać Chętni pisać w temacie albo Wiadomośc prywatną napewno odrazu się odezwę.