WarZ ekipa na dłużej

Więc witka ^^ O mnie:

WarZ kupiłem może w grudniu czy listopadzie ubiegłego roku grałem z przerwami raz samotnie raz nie teraz znowu mnie na to wzieło i oczywiście poszukuje kompanów czy kompana.

Czego konkretnie poszukuje i jakie mam wymagania oraz czym ja jestem ;d:

- Komunikator głosowy tylko ts3 o skype nie ma mowy ;]

- Wiek sam mam 17 szukam osób które potrafią się dobrze bawić więc wiek niema znaczenia ale pokolenie typu "twoja stara" WON!

- Nie szukam osób które tylko w kółko by kampiły w 1 mieście.

- Jestem miłośnikiem organizowania sobie jak by to nazwać misji typu Idziemy się przejśc do campos zachaczamy o farmę i idziemy na wojnę do clearviev

- Lubię postrzelać do ludzi chodź mi to niewychodzi najlepiej ;d więc takie wbijanie do miast bardzo lubię ;]

- Na kompie jestem codziennie w różnych godzinach ale czasu na grę jest naprawdę dużo

- W skrócie lubię luźną rozgrywkę coś typu jak Graba gra z Rockiem, Nexosem czy Flamim idziemy dropimy strzelamy ;]

- Oczekuje jasnych odpowiedzi Nie lubię czegoś takiego chodź do nas pogramy a gdy przychodzi co do czego dostaję kulki w plecki

- Chciałbym stworzyć grupę zaufanych ludzi z którymi można sobie pochodzić poszukać i postrzelać Chętni pisać w temacie albo Wiadomośc prywatną napewno odrazu się odezwę.

Jest nas już łącznie 4 zaufanych ludzi zapraszamy pozostałych !!

Jest nas już łącznie 4 zaufanych ludzi zapraszamy pozostałych !!

Jakie okolice? I tak btw u was zombie tez po barykadach i carach wchodza, albo ninja zombie respi sie za wami..

niezabardzo rozumiem to co napisałeś Masz na myśli okolice do jakich chodzimy? to różnie poprostu idziemy tam gdzie mamy chcice ;]

Odświeżam

Aktualnie jest nas 4

Ja bylbym zainteresowany. Steam : zarolite

Info dałem na PW

Ref

Witam chętnie zagram z większą ekipą :D Moje doświadczenie jest małe musiał bym zaktualizować również grę :)

Dziś kupiłem sobie Infestation (WarZ) i już po rekordowym czasie 13 minut zostałem zastrzelony. Z chęcią pogram z kimś, bo samemu to trochę za ciężko. Więc był bym chętny. Mam mikrofon.

Gram raczej w godzinach wieczornych 20 czasem siadam później jeżeli jestem w domu lub rano około 9-12. Można mnie wołać na gg, steam - zawsze odpalony :)

Możecie podać nick "przywodcy" na steamie, albo kogos kogo najlatwiej wyszukac

btw. bawimy sie w zbieranie/ogladanie widoków czy PvP?

i jak dzielicie loot?

bo taka grupa to dosc duza

Zawsze to jakiś temat zbiorczy dla chętnych do gry. Wiadomo jeden zrezygnuje, drugi będzie mało dostępny ale zawsze ktoś się znajdzie. Tak więc "naprawdę" chętni niech wrzucają namiary. Łatwiej będzie każdemu znaleźć towarzysza zombiaczej niedoli.

gg - w profilu podane

steam - czemier2 (nick: M1hau)

Dobra już wam odpisuje na wszystkie pytania ,a więc:

O nas jest nas na tą chwile aktualnie 4 albo 6 tylko 2 osoby nie dają znaku życia od jakiegoś czasu ,działam na dwóch forach i na polskim forum WarZ temat się rozwinął i doszedł do 2 stron więc dlaczego tylko jest nas 4? Ryszard po części trafił w sedno ,a no jedni przychodzą jedni odchodzą inni przestają grać albo w nasze szeregi dołącza zdrajca i zabiera 2 osoby do swojego clanu więc pozostała nas 4 myślę że zgrana 4 ;]

Nasz wiek hmm najmłodszy z nas ma 17/16 lat co do komunikatora to kożystamy z ts3 i tylko ts3 o żadnym skype nie ma mowy.

W naszych szeregach są i ci co grają dłużej i świeżacy którym pomagamy i stają się dobrymi żołnierzami na akcjach w mieście.

Teraz jak gramy:

Gramy wesoło :) to znaczy że nie campimy all time w mieście ale raz robimy sobie wyprawy na drop typu boulder,campos, i inne lokacje ,a raz idziemy się bić do clearviev przeważnie tak to wygląda że codziennie chodzimy po mapie i codziennie się bijemy w clear ;]

Jak dzielimy drop:

Podczas bitek wiadomo priorytet ma osoba która zabiła naszą ofiarę więc bierze sobie co tam jest najcenniejszego ,a reszte dropu dzielimy między siebie na zasadzie kto czego chce i kto czego potrzebuje nikogo bezbronnego nie zostawiamy i nie rzydzimy broniami typu zostaw to moje!

Generalnie jesteśmy na tyle zgranym składem że jak kogoś zabijemy to żadnych konfliktów o drop nie ma każdy coś dostanie ;]

Natomiast jak sobie chodzimy po miastach czy te klimaty to poprostu ustawiamy kolejke np. co do skrzynek z broniami najpierw biorę ja potem ty ,a potem ty i każdy z nas ma skrzynkę z bronią ;]

Jak idziemy poprostu w miasto to także kolejka która dotyczy amunicji,broni oraz polecaków i kamizelek typu ja ty on czyli idziemy w miasto razem i znajdujemy m4 to ten co pierwszy w kolejce dostaje m4 idziemy dalej znajdujemy ammo do np. snipy bierze 2 z kolejki idziemy dalej znajdujemy plecak bierze 3 z kolejki potem znowu 1 z kolejki 2 z kolejki 3 z kolejki i tak dalej... albo rozchodzimy się każdy w swoją stronę i przeszukujemy ;]

Prowadzący:

Uff kto to prowadzi myślę że ja steama nie posiadam poprostu komunikujemy się za pomocą ts jeżeli chcecie dołączyć to podam wam dane na PM ,a wy wbijacie i mówicie siema ja nowy z forum i się wami zajmujemy ;]

Mam nadzieje że coś skumaliście z mojego wypracowania.

Gramy poprostu na luzie !! ;]

@@WUjekKijaszek nie mogę ci wysłać PM

sproboj teraz

Ref

Jak dacie Kluczyk to chętnie :P

że niby mam kupić klucz za 50 zł i ot tak podarować go tobie? dobry żart

Naprawili już grafe na radkach? Jeśli tak to mogę z wami pograć o ile ogarniecie jakieś ludzkie godziny grania. Często mnie nie ma w domu, więc proponuję godziny 20+.

Elo chętnie z kimś pogram bo samemu to lipa

nick steam: lulix32