WarZ happens

Ktoś z forumowego grona gra może w WarZ i byłby chętny na jakieś wspólne bieganie po Colorado ?

Bez jakiejś większej spiny, czy myśleniu o wielkim zorganizowanym klanie, ot fajnie by było jakby się znalazło kilka osób do wspólnej gry.

Jedyne czego bym "wymagał" to, żeby raczej nie zgłaszały się osoby poniżej 18 roku życia, bo zwyczajnie się nie dogadamy.

Ahoj.

Witam, jak jesteś zainteresowany grą z ludźmi 20+, to wpadnij na ts3, który wysłałem Ci na PW.

kk, dzięki, prawdopodobnie dzisiaj wieczorem będę coś grał, także spróbuję kogoś na tym ts'ie złapać. ;]

Witam z Checia sie do was bym przylaczyl szukam ludzi 18+ Na trasey po Colorado. ;)

Przekierowuje was do tego tematu http://mmorpg.org.pl/forum/topic/49003-warz-ekipa-na-dluzej/, żeby był jeden zbiorczy. Wbijajcie na ts3. Co prawda chyba nie wszyscy mają 18 lat ale to w porządku goście. Ja mam 23 i zapraszam, bo zawsze ktoś będzie do pogrania.

Byłbym wdzięczny za ts'a na pw.

Ktoś z forumowego grona gra może w WarZ i byłby chętny na jakieś wspólne bieganie po Colorado ?

Bez jakiejś większej spiny, czy myśleniu o wielkim zorganizowanym klanie, ot fajnie by było jakby się znalazło kilka osób do wspólnej gry.

Jedyne czego bym "wymagał" to, żeby raczej nie zgłaszały się osoby poniżej 18 roku życia, bo zwyczajnie się nie dogadamy.

Ahoj.