WarZ kontra DeadZ

Witam wszystkich. Mam na celu wam pomoc dokonac wybory ktory jest prosty jak sie zagralo w obie gry. Mianowice doradzam wam warz poniewaz gra jest rozwijana, orginala malo bugow a co najwazniejsze skile sie zapisuja i jest duzo serverow nie o w pirackej wersji. Nie doradzam deadz bo chu wie co tam sie gryje za tymi plikami strona gry jest watpliwa, pliki silnik etc sciagniete z warz nawet pliki w skrocie maja wz.. Traktujcie deadz jako free trial do warz. Teraaz widac bardzo dobrze roznice miedzy tymi "dwiema" grami. A na koniec wnioski jesli cos jest za free to nie znaczy ze jest jepsze i ze nam szkody nie zrobi, lepiej jest zaplacic pare zl i miec spokojna glowe ze gra nie upadnie zaraz po rozpoczeciu i miec satysfakcje ze sie nie jest sepem lub chiena zerujacym na innym.

P.s Mozecie minusowac bd wiadomo ile graczy gra w deadz i przy niej zostanie

Dzięki za info :)

ch*j , że DayZ to pirat , zapierdolone pliki itd. to jest moje zdanie , którego będę się trzymał , jebać Tych co tam grają , ahhh byłbym zapomniał to , że edytowali pare pliczków to nie znaczy ,ze nie za***ali plikow :)

Peace !

mod_ico.png
To, że cenzurują się wulgaryzmy nie znaczy, że można ich wszech i wobec używać, prosiłbym o unikanie takich wypowiedzi. - Saluś

Równiez potwierdzam i polecam War Z

@2UP: Za takie coś nie ma warnów? Co do tematu... Trudna sprawa. Żeby nie było, że idę za tłumem. Mam to i to. W WarZ mam przegrane z 3h, a w DeadZ z 20h. Gram dużo w DeadZ, bo kumpli nie było stać na WarZ. Ale nie oszukujmy się. Na początku DeadZ było lepsze, bo nie było cziterów. Teraz są. Jest więcej bugów, mało zombie (serio, porównajcie sobie), w WarZ są serwy o wiele większe. Jak była akcja na Steamie z promocją, duża ilość znajomych także zakupiła i serio, WarZ jest lepsze :)

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/48717-petition-for-a-class-action-lawsuit-against-hammerpoint/

zobaczcie

zani kupicie sprawdzcie jakie macie karty graficzne, bo niemilo sie zdziwicie

WarZ lepsze? :) Nie dość, że kiedyś ten syf miał regulamin skopiowany od LoLa, to jeszcze miliony bugów, cheatery. Teraz jakieś problemy z czarnymi kwadratami wyskakującymi ciągle na pół ekranu, ale co tam, zamiast to poprawić to zwiększyli minimalne wymagania gry, z 30 fps poszło do 8 :) Poza tym mały świat, a do tego mają dodać auta, pewnie nie będzie się dało hamować przez bugi, ale nie zbaczajmy, taka mała mapa i samochody? :) 2 minuty i cała. A Dayz? Całej mapy w tej grze chyba nie może nikt znać, jest ogromna, bugów niezauważalnie, cheaterów co najważniejsze nie ma, klimat jest, to jest dopiero gra. porównując jeszcze te 2 gry, WarZ to bardziej Shooter mmo, a DayZ czysty survival. W kwestii tej, o której pisałem wcześniej nie ma się co zastanawiać, górą DayZ

W DayZ nie ma cheaterów? Cool story bro. :P

Są ale i tak DayZ najlepiej wypada. Taka smutna prawda.

Wy nie potraficie czytać dokładnie prawda?... Gość porównuje WarZ z DeadZ, a wy zjeżdżacie na temat DayZ i porównujecie zupełnie co innego, niż założyciel tematu. Brawo... @Paweleqqk, nie wiem kiedy ty grałes w WarZ, bo na teraz to nie wiesz zupełnie nic a się wypowiadasz... Jeszcze nie spotkał mnie żaden bug, cheaterzy jak się pojawią, z miejsca łapią bana, co nie zmienia faktu, że na żadnego jeszcze również nie trafiłem. A co do wymagań, to może i prawda, że zwalili z fpsami, ale ja mam ponad 7-letni toster a nie PC, a fpsy bardzo rzadko mi spadają poniżej 20, tak więc nie wiem na czym grał ten, który nagrał filmik z "black boxami"...

Do autora tematu. Zanim zaczniesz coś nam wyjaśniać to popraw swą gramatykę. Widziałem wiele tekstów, ale przez twe wypociny na prawdę ciężko przebrnąć. Moja opinia jest taka. Hejt na DeadZ jest taki, że okazał się lepszy oraz darmowy i co niektórzy żałują pieniędzy wydanych na ten produkt.

Witam wszystkich. Mam na celu wam pomoc dokonac wybory ktory jest prosty jak sie zagralo w obie gry. Mianowice doradzam wam warz poniewaz gra jest rozwijana, orginala malo bugow a co najwazniejsze skile sie zapisuja i jest duzo serverow nie o w pirackej wersji. Nie doradzam deadz bo chu wie co tam sie gryje za tymi plikami strona gry jest watpliwa, pliki silnik etc sciagniete z warz nawet pliki w skrocie maja wz.. Traktujcie deadz jako free trial do warz. Teraaz widac bardzo dobrze roznice miedzy tymi "dwiema" grami. A na koniec wnioski jesli cos jest za free to nie znaczy ze jest jepsze i ze nam szkody nie zrobi, lepiej jest zaplacic pare zl i miec spokojna glowe ze gra nie upadnie zaraz po rozpoczeciu i miec satysfakcje ze sie nie jest sepem lub chiena zerujacym na innym.

P.s Mozecie minusowac bd wiadomo ile graczy gra w deadz i przy niej zostanie