http://store.steampowered.com/app/226700/ jak by ktoś chciał kupić na steam jest za +/- 6 zł
WarZ okazja na steam
No ja nie wiem czy się opłaca za ta grę dać 5.65zł
5 zł to nie są znowu nie wiadomo jakie pieniądze a survival fajny
Po tym jak dostałem bana za nic i to w momencie kiedy nie gralem przez jakiś czas, podziekuje tej firmie i życze im serdeczne spier....
nie no za 5ke polecam wyprobowac zeby zobaczyc jaki to szajs
Dziekuję ślicznie za informację
Ogólnie to polecam, moim zdaniem jak narazie to nie ma lepszego survivala
Co prawda to prawda, jak narazie to najlepszy survi, co nie zmienia że i tak jest gówniany XD
\Szkoda że żadna porządna firma nie wpadła żeby zrobić taką gre tyle że DOPRACOWANĄ
RUST, DayZ, DayZ Standalone co wy wygadujecie, że warZ jest najlepsze XD
@up te gierki są słabiutkie jesli chodzi o PvP survival
@up co to znaczy PVP survival ? w przetrwaniu chodzi o zapewnianiu sobie podstawowych dóbr materialnych oraz schronienia, a nie naparzaniu się jak w call od duty
Nie grałem w te gry(wypowiadoam się na podstawie tego co widziałem na streamach) ale DLA MNIE od ISS jest lepsze tylko DayZ Mod, a Rusta ratuje tylko możliwość budowy domków itp
@swiatlopolis
No to sobie z botami graj.
Ja (jak i pewnie miliony innych graczy) nie widze sensu w zbieraniu zasobow tylko po to żeby je mieć.
Zabijanie zombiaków to tylko półśrodek, bo co to za problem zabic bezmyslne AI.
Wyzwanie dopiero sie zaczyna kiedy spotykasz innych graczy.
Powiem szczerze, że za klucze dotowe kupiłem parę giftów tej gry i nie zawiodłem się.Rozdałem kumplom i śmigamy w większej ekipie, przegrane już około 13h. Gdzie za 5 zł będziesz miał 13h zabawy? I to całkiem przyjemnej. Jasne, gra ma swoje wady i problemy, ale daje dużo funu, satysfakcji i czuje się, że jednak jest wyzwaniem. Łatwo w sekundę stracić całe podręczne eq (dlatego co lepsze kąski warto do safe zone odnosić i brać gdy będą potrzebne). Świetny klimat, dużo kombinowania jak przeżyć, wspólne szabrowanie miast z ekipą, polowanie na innych graczy, ucieczki przed zabójcami, tłuczenie zombie, szukanie wody/jedzenia/bandaży- to wszystko daje mnóstwo dobrej zabawy i za 5 zł można spokojnie kupować i grać, a według mnie gra jest warta znacznie więcej.