WarZ wazne pomocy ;C

Siemka jestem nowym użytkownikiem między innymi , dlatego że niemogłem znaleść odpowiedzi na moje pytanie/problem

Własnie kupiłem Infestation:Survivor Stories (WarZ) na steama 14 E paysafecard

Odpalam gre i pokazuje mi się że mam wpisać Login i hasło ok to wpisuje steamowe NIEDZIAŁA

Niewiem co mam zrobić prosze o jak najszybszą pomoc

PS:cd keya też niedostałem ;/

Załóż nowe konto na oficjalnej stronie WarZ

BTW. Można ściągnąć skądś WarZ pirata i zobaczyć jak to wygląda?

Ale w tym rzecz ze na oficjalnej stronie warZ bodajże infestationmmo.com Założylem na forum bo inaczej sie nie da a jak próbuje sie zalogowac to i tak niedziała próbowałem już ;/ Można sciągnąć tak jakby samo to okno co jest login i hasło ;/ ale bez konta i tak niewejdziesz ;C http://infestationmmo.com/download/

LumoSSS można zrobić konto trial na oficjalnej stronie

Ta oficjalna strona to infestationmmo.com?\

Tak

Kupiłeś ją na steamie? To przez steama musisz odpalać, pobiera wtedy dane logowania z niego.

w Tym problem Ze nie inyenn odpalam przez niego i i tak musze podac --,,

To w tym problem, że coś popićkałeś, bo jak kolega tak kupił to logował się przez steama. Dodawałeś grę ręcznie do biblkoteki steam?

nie ;/

trzeba nacisnąć rejestracje z poziomu launchera...

wtedy zrobisz konto, ale passow ani e-maila nie musisz pamietac, bo przypisuje do konta steam i automatycznie cie loguje...

Już ci mówię odpal grę przez steam i kliknij w launcherze create new acc ja kupiłem przez steam i tylko zrobić musisz konto w tym launcherze co ci wyjdzie gdy odpalisz gre

@up trzeba pamiętać bo gdy masz zmienne ip to musisz się ponownie zalogować czasem i akceptować w mailu że to twoje ip

gdy naciskam register (bo niema create new account) to mi jakis paragraf wyskakuje i to wszystko -.-

Jak bym wiedział że kupuje bym ci sprzedał za 5zł w formie doładowania do PLAY.

Wyślij mi ss twojego launchera a ja ci zaznacze co i jak

no juz chwilka

http://speedy.sh/FRQ9e/Bez-tytulu.png

Nie wiem co masz źle, ja klikałem register wyskoczyło mi okienko kliknąłem ok bo to była umowa licencyjna i mail hasło i wsio

Ja jak naciskam wyskakuje paragraf po rosyjsku i angielsku i to weszystko -.-

Kutaszoniq dodaj mnie na steama jak mozesz ;)