WarZ

Witajcie ponownie :).

1. Opłaca się bardziej kupić WarZ czy czy DayZ?

2. Raz zapłacę 15$ i mam do końca życia grę ^^?

3. Nudzi się?

4. Dużo cheaterów/bugów?

5. W pojedynkę pewno nie ma co grać ?

6. Gra jest straszna?(gameplay a gra samemu to co innego)

7. Zombie to "dekoracja" czy twardzi przeciwnicy ?

8. Idzie czasem spotkać przyjaznych graczy czy raczej jeb młotkiem na powitanie?

9. Jak wyglądają mikropłatności ?

To chyba na tyle ^^ proszę o pomoc.

WarZ

http://www.grasz24.pl/recenzje/recenzja-the-war-z,1,1,14503#watchbox

recenzja wersji beta

DayZ

http://gameplay.pl/news.asp?ID=70301

Najlepiej jak sam przeczytasz.Później nie będzie żalu "kupiłem bo polecali,a to chłam"

DayZ jest darmowe teraz? I wiem ze sam mam wybrac ale do tego przyda sie wiedza graczy ktorzy grali juz w te gry.

Samo DayZ zawsze było darmowe tylko dodatek do Army trzeba kupić chcący zagrać... Miejmy nadzieje że DayZ Standalone już niedługo się ukaże...

Witajcie ponownie .1. Opłaca się bardziej kupić WarZ czy czy DayZ?2. Raz zapłacę 15$ i mam do końca życia grę ^^?3. Nudzi się?4. Dużo cheaterów/bugów?5. W pojedynkę pewno nie ma co grać ?6. Gra jest straszna?(gameplay a gra samemu to co innego)7. Zombie to "dekoracja" czy twardzi przeciwnicy ?8. Idzie czasem spotkać przyjaznych graczy czy raczej jeb młotkiem na powitanie?9. Jak wyglądają mikropłatności ?To chyba na tyle ^^ proszę o pomoc.

1. DayZ, jak już wyjdzie. Na razie funkcjonuje w formie moda tylko do ArmA II: OA. Tak czy inaczej, imho, nawet jeżeli bardzo chcesz już pograć, to lepiej kupić armę i pograć w moda.

2. Abonamentów w jednej ani drugiej grze nie ma i nie są przewidziane. Zakup jednorazowy, później grasz ile chcesz.

3. lol, zależy :P

4. raczej dużo. I tu, i tu.

5. W DayZ jest dość ciężko w pojedynkę. Pewne rzeczy, tak jak byłoby to w życiu, łatwiej zrobić z kimś, innych rzeczy solo się zwyczajnie zrobić nie da. Teoretycznie możesz biegać sam, ale twoje szanse na przeżycie na dłuższą metę nie będą zbyt wysokie.

6. Zależy od podejścia. Sama gra nie ma raczej intencji by straszyć, ale zdarzają się sytuacje, w których serce bije wyjątkowo szybko.

7. Jak na razie niestety dekoracja, w obu przypadkach.

8. Można spotkać przyjaznych graczy, ale trzeba być bardzo ostrożnym. Od pewnego momentu w świecie gry jest więcej osób raczej nieufnych i nawet mimo braku chęci zabicia kogokolwiek, w obronie własnej, profilaktycznie strzelają pierwsi.

9. To pytanie do graczy WarZ, obecnie nie wiem jak tam ta kwestia wygląda.

Powiem tak,kupiłem WarZ,pograłem tydzień i odłożyłem na półkę.Ja z całego serca radze Ci zakupić DayZ.

@up warz jest w wersji elektronicznej hhahahahhahahhahahha

1.Dla mnie Warz to PVP a DAYZ to surviwal Dayz better

2.Tak

3.Dla mnie nie tylko lepiej mieć ekipe

4.W warz jest według mnie więcej niż w DayZ

5.Da się ale trzeba być ostrożnym

6.To co PinyLazy

7.Nie to nie dekoracja może jeden to tak ale nie 3+

8.Tak ale jest ich mało

9.W warz jest w DayZ nie ma. W tej pierwszej IS nie daje dużej przewagi tylko celowniki broń (maczuga, kilof, toporek) Noktowizor i inne duperelki

Dziękuję wszystkim za pomoc. Kupie WarZ.

Temat do zamknięcia.

Pytasz się co lepsze, każdy mówi DayZ a ty kupujesz WarZ haha.

Zależy co wolisz, WarZ to mmo w klimatach zombie, DayZ to multi survival.

Tak.

3. Nudzi się?

To już indywidualna kwestia, jednego gry nudzą po 2 h, innego po 2 tyg, inny po 2 latach nie jest znudzony.

4. Dużo cheaterów/bugów?

Więcej cheatów niż bugów, ale tego nie da się uniknąć w fps'ach.

Niby dlaczego? Zarówno solo jak i party jest zabawi i klimat. Jednakże polecam grać w 3-4 osoby.

Patrz wyżej. (Moim zdaniem pytanie bez sensu).

Twardziele. Solo raczej nie ogarniesz 4 gdy jesteś początkujący. Nie radzę strzelać w co popadnie, to przyciąga jeszcze więcej zombiaków.

8. Idzie czasem spotkać przyjaznych graczy czy raczej jeb młotkiem na powitanie?

W 95% dostaniesz kulkę w łeb przy kontakcie z innym graczem.

IS jest słaby, ogólnie nie ma niczego co by nie leżało na mapie. Zatem free gracz nie odstaje od płacącego.

Witajcie ponownie :).

3. Nudzi się?

4. Dużo cheaterów/bugów?

To chyba na tyle ^^ proszę o pomoc.