O Boże chcecie to się śmiejcie z "dzieciaka". Jak Dzz proponował aby rodzice mnie poinformowali, to matka mnie prawie wyśmiała, że niby nie istnieje a grał w zespole, wiem że w GnR był jeszcze Izzy Stadlin, ale w ich piosenkach bylo wyraźnie słychać że nie gra tam jedna gitara tylko jakieś 3. I rodzice nic nie wiedzieli o tym że inspiruję się Slashem, więc nie mogli tego zrobić żeby mi nie zniszczyć marzeń. Jest dużo zdjęć na internecie gdzie wyraźnie widać Slasha nie na scenie, ale np. na jakiejś gali radiowej, i raczej nie jest to postać zrobiona w Simsach3 wklejona a obrazek. A wy sugerujecie się amerykańską bajką. Mowcie co chcecie, śmiejcie się ze mnie ile chcecie, mnie to naprawdę nie przeszkadza, wy myślicie tak: "Buahaha, jakiś 11-latek. To pewnie nieokrzesany, głupi bachor, a wezmę i go powku****m, że jego marzenia to bezsens". To na tyle z mojej strony. A co do tematu to zapomniałem dodać dlaczego się inspiruję Slashem. A więc dlatego że mimo iż ma 60 pare lat to nadal nie odstępuje od tego co kocha, czyli niezawodny Rock'n'Roll, a do tego świetnie sobie radzi z gitarą.