Wasz mentor

Siema. Wielu z was pewnie interesuje sie muzyką, część może nawet ma własny zespół muzyczny. Mniejsza z tym, chodzi o to aby każdy powiedział jakiego ma mentora/inspirację że np ktoś zaczął przygodę z gitarą dzięki temu że zainspirować się EvH. Może ja zacznę, inspirowałem się Saul'em "Slash'em" Hudson'em, gitarzystą Guns N'Roses.A tutaj mała foteczka Slasha z czasów GnR:

64ozdx.jpg

Slash nie isnieje, wszyscy to wiedza. Rodzice jeszce cie nie uswiadomili?

Nie mam muzycznych inspiracji, penwie dlatego, ze sam na niczym nie gram. A mentor? Pewnie kilku by sie znalazlo, moze to byc Lizard King albo Dylan... Ale sam nie wiem, chyba mentora latwiej znalezc mi gdzie sw literaturze.

Mój mentor muzyczny, hmmm Dj Pauly D. Dzięki niemu zakiełkowało we mnie ziarno muzyki klubowej i wyrwało mnie z rocka i metalu. Bardzo jestem mu za to wdzięczny. Również dzięki niemu sam tworzę utworki i robię seciki .

DJ-Pauly-D.jpg

@Xaorus

Nie chcę Ci psuć marzeń, ale on prawie nic nie zrobił samemu. :D Nawet sam gdzieś mówił, że używa cudzych setów. ;P

@Topic

Ja sam próbuję robić bity itp. Hmmm... Mentor... Myślę, że Afrojack ;)

Wiem o tym dobrze, ale bardzo mi imponuje i tyle. :) Ja też zrezygnowałem z samodzielnych produkcji, na rzecz setów tylko przeze mnie łączonych.

A tak wgl. Skoro jest taki lipny to nie wiem dlaczego jest to najlepszy DJ Ameryki.

@Dzz Nie istnieje? Co chciałeś tym powiedzieć? Wiem że już nie konceruje, że stuknęło mu już jakieś sześć dyszek+. Jeżeli w wyrażeniu "nie istnieje" chciałeś mi to przekazać, to ja to wiem:)

Nie, on nie istnieje, nigdy sie nie urodzil, jest tylko imaginacja naszych rodzicow, bo jak wyjasnisz fakt, ze on moze grac w klku miejscach jednoczesnie?

Corey Taylor, Bruce Dickinson, Titus, Kupczyk, Dio i wiele wiele innych. Co do podejscia "... wyrwało mnie z rocka i metalu. Bardzo jestem mu za to wdzięczny" to troche przesadzone, muzyka sama w sobie ma byc piekna i ograniczenie sie jest bez sensu (to troche tak jak samokastracja na wlasne zyczenie).

Ps: zeby nie bylo ze jestem hipokryta, to jedynie powiedziec ze slucham kazdego gatunku muzycznego a panow wyzej wymienilem tylko dlatego ze spiewam (rownie dobrze moglbym wypisac wyzej hansa za jego teksty czy mase innych osob ktore uwazam za bardzo dobrych muzykow jednak ci ktorych wymienilem sa zdecydowanie mi blizsi)

Slash nie isnieje, wszyscy to wiedza. Rodzice jeszce cie nie uswiadomili?

Crack Baby Athletic Association ;)

@Dzz No nie wiem. Szukałem czegoś na internecie, i nic nie znalazłem na ten temat. Wszędzie pisze że istnieje(nawet na Wikipedi-lol) Jeśli byś mógł to daj mi jakąś stronę która to udowodni. Nie że Tobie nie wierzę, tylko nie jestem tego pewny.

@Dzz No nie wiem. Szukałem czegoś na internecie, i nic nie znalazłem na ten temat. Wszędzie pisze że istnieje(nawet na Wikipedi-lol) Jeśli byś mógł to daj mi jakąś stronę która to udowodni. Nie że Tobie nie wierzę, tylko nie jestem tego pewny.

Proszę: http://www.southparkstudios.com/clips/387410/slash-aint-real

Cree mnie wyreczyl, dziekuje ci!

Ogarnijcie, w chu*a robicie dzieciaka xD

Mój mentor? Hmmm, może Herman Li? Nakur*ia solóweczki nie z tego świata.

@UP Ciii!!! nie chcemy zniszczyć mu marzen etc! cichooo

Moimi mantorami są raczej wokaliści M. Shadows, Nergal, George Fisher

O Boże chcecie to się śmiejcie z "dzieciaka". Jak Dzz proponował aby rodzice mnie poinformowali, to matka mnie prawie wyśmiała, że niby nie istnieje a grał w zespole, wiem że w GnR był jeszcze Izzy Stadlin, ale w ich piosenkach bylo wyraźnie słychać że nie gra tam jedna gitara tylko jakieś 3. I rodzice nic nie wiedzieli o tym że inspiruję się Slashem, więc nie mogli tego zrobić żeby mi nie zniszczyć marzeń. Jest dużo zdjęć na internecie gdzie wyraźnie widać Slasha nie na scenie, ale np. na jakiejś gali radiowej, i raczej nie jest to postać zrobiona w Simsach3 wklejona a obrazek. A wy sugerujecie się amerykańską bajką. Mowcie co chcecie, śmiejcie się ze mnie ile chcecie, mnie to naprawdę nie przeszkadza, wy myślicie tak: "Buahaha, jakiś 11-latek. To pewnie nieokrzesany, głupi bachor, a wezmę i go powku****m, że jego marzenia to bezsens". To na tyle z mojej strony. A co do tematu to zapomniałem dodać dlaczego się inspiruję Slashem. A więc dlatego że mimo iż ma 60 pare lat to nadal nie odstępuje od tego co kocha, czyli niezawodny Rock'n'Roll, a do tego świetnie sobie radzi z gitarą.

Avi, aby byla jasnosc, nikt sie z ciebie nie smieje. I aby byla jeszce wieksza jasnosc jasnosci: Slash istnieje. A ze pisalismy, ze nie (a w zasadzie - ze ja pisalem) to tylko zart z SP, ktory mi sie przypomnial, kiedy zobaczylem Slasha, nic wiecej... I zart chyba zabawny tylko dla tych, ktorzy lubia ten serial.

Swoja droga, nie wiem czy dobrze zrozumialem twojego posta, ale czy ty pytales rodzicow o istnienie Slasha? : P

Swoja droga, nie wiem czy dobrze zrozumialem twojego posta, ale czy ty pytales rodzicow o istnienie Slasha? : P

Tak xD

edit: Znaczy tak jakby, bo pokazałem jej ten filmik :D

Wiem o tym dobrze, ale bardzo mi imponuje i tyle. Ja też zrezygnowałem z samodzielnych produkcji, na rzecz setów tylko przeze mnie łączonych.A tak wgl. Skoro jest taki lipny to nie wiem dlaczego jest to najlepszy DJ Ameryki.

1.Bo w Ameryce nie ma wielu dobrych DJ :D

2.Bo zyskał wielu fanów przez Reality-show ;>

I tak się do europejskich DJ nie ma co startować. ;) Oczywiście do czołówki. A tak btw. Według mnie: muzyka elektroniczna = Holandia <3

:D Stolicą muzyki elektronicznej jest IBIZA :D Tam co roku gra czołówka. :D Ja tego wolę niż davida guettę , tiesto i innych ;d

igorek:D