Wasza opinia

Chciałbym sięgnąć waszej opinii na temat gry w RaiderZ.Grałem już trochę na server usa west usa east i trochę eu.Każdy server ma zalety i wady i nie wiem gdzie mam ostatecznie grać.Gdzie najkorzystniej grać(chodzi mi głównie o lagi,ludność,ludność polska)

EU bez lagów spora ludność w tym PL nawet pozycje startowe są posiane

US z tego co widzialem pustki na startcie full goldsellerów i mam lagi lekkie ale w pvp niedopuszczalne PL też są no i IS wypasiony po uszy

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/40462-pwe-vs-gf-wieksza-ludnosc/ - tutaj powinieneś znaleźć odpowiedzi na wszelkie pytania =)

tamten temat przejawił się w kłótnie kto ma lepszy net i jakby nie patrzeć dyskusja nierozstrzygnięta.

Przewaga IS tu i tu. Wiadomo, od zawsze PWE drogie. Tak samo GF. Jak lubisz nocne eventy, to bierz PwE. Może się pojawić, większy ping oraz, związane z tym lagi. Nie ma sensu pisania, że na EU "nobby". Wiadomo nie doświadczeni gracze znajdą się, tu i tu. Hejtowanie serwera EU, nie ma sensu bo to od gracza zależy jaką atmosferę wprowadza do gry.

Skopiowałem z tamtego posta, tematu :).

W skrócie : PWE nocne eventy, lagi z większym pingiem (nie zawsze), może większa populacja graczy, mniejsza ilość graczy polskich (chyba).

Chciałbym sięgnąć waszej opinii na temat gry w RaiderZ.Grałem już trochę na server usa west usa east i trochę eu.Każdy server ma zalety i wady i nie wiem gdzie mam ostatecznie grać.Gdzie najkorzystniej grać(chodzi mi głównie o lagi,ludność,ludność polska)