Wasza opinie na temat niektórych MMORPG

Witam. Rozglądałem się ostatnio za ciekawymi grami mmo lecz nie znalazłem żadnej która pasowała by mi idealnie. Zauważyłem jednak kilka gier ciekawych na temat których chciałbym dowiedzieć się więcej np.:

-czy ktoś wnie jeszcze gra

-czy gra ma przyszłośc

-czy system pvp jest dobry

-czy jest tam open pvp

-czy gra ma rozbudowany endgame

-czy się nie nudzi

-czy jest nastawiona na team play

-czy jest to gra f2p z p2w

Oraz przedewszystkim chciałbym poznać wasze opinie na temat tych gier. A oto gry które mnie interesują:

1.Cabal Online

2.Shaiya

3.MU Online

4.Everquest 2

5.Royal Quest

6.Aika Online (tutaj wielki znak zapytanie ponieważ na każdej stronie jaką widziałem polecał ją jeden i ten sam gość a w dodatku reklamował ją zawsze 1 filmikiem :) )

7.Flyff

Czekam na wasze odpowiedzi i liczę że mi pomożecie :)

P.S. Jeśli napisałem temat w nieodpowiednim miejscu to z góry przepraszam.

Dosyć zgrabny sposób aby ominąć dział Szukam MMO. Zajrzyj do tamtego działu, o tych grach które wymieniłeś akurat było tam pisane dużo.

EverQuest 2:

1. Tak, gra masa ludzi

2. Tak, ma

3. Nie

4. Tylko na serwerze PvP Negafen, przeciwko graczom z przeciwnej frakcji (dobrzy i źli)

5. Tak

6. Nie

7. Tak

8. F2P do 92lvl, potem trzeba zakupić jednorazowo dodatek. IS czysto kosmetyczny, z ważnych rzeczy jest klasa Beastlord, rasa Freeblood, Reforging i Mercenary.

Jeżeli lubisz wymagający content PvE - warto. Jeżeli nie to może się przekonasz, może nie.

Witam. Rozglądałem się ostatnio za ciekawymi grami mmo lecz nie znalazłem żadnej która pasowała by mi idealnie. Zauważyłem jednak kilka gier ciekawych na temat których chciałbym dowiedzieć się więcej np.:

-czy ktoś wnie jeszcze gra

-czy gra ma przyszłośc

-czy system pvp jest dobry

-czy jest tam open pvp

-czy gra ma rozbudowany endgame

-czy się nie nudzi

-czy jest nastawiona na team play

-czy jest to gra f2p z p2w

Oraz przedewszystkim chciałbym poznać wasze opinie na temat tych gier. A oto gry które mnie interesują:

1.Cabal Online

2.Shaiya

3.MU Online

4.Everquest 2

5.Royal Quest

6.Aika Online (tutaj wielki znak zapytanie ponieważ na każdej stronie jaką widziałem polecał ją jeden i ten sam gość a w dodatku reklamował ją zawsze 1 filmikiem :) )

7.Flyff

Czekam na wasze odpowiedzi i liczę że mi pomożecie :)

P.S. Jeśli napisałem temat w nieodpowiednim miejscu to z góry przepraszam.