Ultima Online
Wasza pierwsza gra mmorpg
Lineage II C4 na servie który miał nazwę EPI bodajże i nie wiem czemu 2 grą była tibia ;d jakaś moda wtedy była na tibie....
Miałem to szczęście że moim pierwszym mmorpg był R.Y.L ( Risk Your Life ).
W lepszą grę tego typu nie grałem , system sterowania postacią to majstersztyk .
Genialne PvP , świetne PvE ...
Sporo lat już minęło od premiery i w wiele mmorpg grałem ale póki co R.Y.L nic nie przebiło .
Mój pierwszy mmo to pokemon crater ;D
Niestety usunięty :l
Hmmmm chyba Tibia w wieku 8 lat.
MareXtreme pokemon crater forever! xD
ale tak na serio, to była świetna gra, miałem chyba 4 poki na 100 lvlu i reszta 70+.... to były czasy.
najbardziej dobijające było to, że startowało się z 18 lvlem, a bić można było 8,9 albo 10 lvle... i że miało się jednego master balla na start i można było je dokupywać
a moją metin ..
Moja pierwsza to Margonem ... ach jakie w tedy były tam czasy ...
MU online i Metin2 (jeszcze przed najazdem dzieci neo)
Moją pierwszą grą był Duel Online, niestety z czasem coraz gorsza...
Ja też z przykrością stwierdzam że moje pierwsze mmo to Metin2 miałem 8lat teraz mam 11 ;/
Tibia ( server Danubia) i nie jest mi wcale "przykro" jak połowa osób twierdzi co grała w Tibię ;]
Tu was zaskoczę moim pierwszym MMORPG był Metin2.
u mnie także tibia
Ja od tibi zaczynałem.
Moim pierwszym był KalOnline, teraz to jest prosta gra, wcześniej to było jakieś wyzwanie.
Mu online
Nie wiem, czy pisałem..ale ja zaczynałem od Ragnaroka. ;]
Moją pierwszą grą MMO był Silkroad . Co to były za czasy... zero botów, bez Euro, tylko Chiny. Najmocniejszym unikatem był Lord Yarkar... Było masa karawan, masa ludzi i masa funu.. Miło powspominać tamte czay
tibia , i sie tego nie wstydze i nienawidze hejtu na ten temat kazdy gra w to co chce plix dont cry about it ;d