Wasza pierwsza gra mmorpg

Ultima Online :D

Lineage II C4 na servie który miał nazwę EPI bodajże i nie wiem czemu 2 grą była tibia ;d jakaś moda wtedy była na tibie....

Miałem to szczęście że moim pierwszym mmorpg był R.Y.L ( Risk Your Life ).

W lepszą grę tego typu nie grałem , system sterowania postacią to majstersztyk .

Genialne PvP , świetne PvE ...

Sporo lat już minęło od premiery i w wiele mmorpg grałem ale póki co R.Y.L nic nie przebiło .

Mój pierwszy mmo to pokemon crater ;D

Niestety usunięty :l

Hmmmm chyba Tibia w wieku 8 lat.

MareXtreme pokemon crater forever! xD

ale tak na serio, to była świetna gra, miałem chyba 4 poki na 100 lvlu i reszta 70+.... to były czasy.

najbardziej dobijające było to, że startowało się z 18 lvlem, a bić można było 8,9 albo 10 lvle... i że miało się jednego master balla na start i można było je dokupywać :)

a moją metin ..

Moja pierwsza to Margonem ... ach jakie w tedy były tam czasy ...

MU online i Metin2 (jeszcze przed najazdem dzieci neo)

Moją pierwszą grą był Duel Online, niestety z czasem coraz gorsza...

Ja też z przykrością stwierdzam że moje pierwsze mmo to Metin2 miałem 8lat teraz mam 11 ;/

Tibia ( server Danubia) i nie jest mi wcale "przykro" jak połowa osób twierdzi co grała w Tibię ;]

Tu was zaskoczę moim pierwszym MMORPG był Metin2.

u mnie także tibia :P

Ja od tibi zaczynałem.

Moim pierwszym był KalOnline, teraz to jest prosta gra, wcześniej to było jakieś wyzwanie.

Mu online

Nie wiem, czy pisałem..ale ja zaczynałem od Ragnaroka. ;]

Moją pierwszą grą MMO był Silkroad ;). Co to były za czasy... zero botów, bez Euro, tylko Chiny. Najmocniejszym unikatem był Lord Yarkar... Było masa karawan, masa ludzi i masa funu.. Miło powspominać tamte czay ;)

tibia , i sie tego nie wstydze i nienawidze hejtu na ten temat kazdy gra w to co chce plix dont cry about it ;d