Wasza pierwsza gra mmorpg

Moją także była Tibia ale nie taka jak dziś wtedy to była prawdziwa Tibia bez pacców ani innych "wspomagaczy" dla ludzi którzy płacą.

Moją także była Tibia ale nie taka jak dziś wtedy to była prawdziwa Tibia bez pacców ani innych "wspomagaczy dla ludzi którzy płacą.

Nie masz się co tłumaczyć. Nikt z tego forum nie wyśmiewa Tibi, każdy wie że miała kiedyś lepsze czasy.

Margonem xD kiedyś to było fajnie tera ceny takie że mała bania xd

Ja was kompletnie nie ogarniam... co wy macie do Tibi? ja rozumiem mieć coś do graczy owej gry ale dlaczego do jej samej?

Jeśli waszym 1-wszym mmorpg była Tibia to na pewno nie macie ani jeden dobrej chwili związanej z tą grą?

No chyba że widzicie iż jedna osoba jest zażenowana że grała w Tibie i wy od razu tez musicie...

Tak moje 1-wsze mmorpg to właśnie Tibia od klienta 7.8

I mam na prawdę wiele wspaniałych chwil, z moimi znajomymi jak codziennie odkrywaliśmy nowe tereny Tibi czy questy.

Może ktoś napisze czym był zażenowany w tibi jak grał tak wcześnie?

Moja pierwsza gierka było.... Nic innego jak dobrze każdemu znana..... TIBIA!!!

Pamiętam to jak dzis, bylem u kolegi, było juz po świętach. Zaprosił mnie do pokoju i włączył kompa. Postanowił pokazać mi fajna gierkę.

Włączył DBworld Sun (Wtedy było jeszcze Sun, Moon i Earth) i pokazywal mi swoja chatke. Bylem naprawe zafascynowany, jeszcze ten klimat świąteczny :D Achhhh cudownie.

Gdy wróciłem do chaty, sciagnolem Tibie i tak to sie zaczęło. Potem byl real i skończyło sie na OTS.

Tyle nie zla historia co nie? xD

Cabal Online.

Moje pierwsze gry MMOrpg to były dwa legendarne polskie MUDy: Przez chwilę Arkadia, a potem Barsawia.

Ha jeszcze pamiętam czasy jak na kafejce wszyscy się patrzyli co to za "hakiery" siedzą i zielone literki czytają :D

Moją pierwszą grą mmorpg było L2 grałem 5lat ale mi się odechciało grać :ph34r:

Moją pierwszą grą był metin za namową kumpla ;p

Jak dobrze pamiętam to "Tibia". Jednak to był tyle lat temu, że mogę się mylić. :)

Moją pierwszą grą było PokemonCrater. Cała szkoła u nas w to ciupała. Był wtedy rok chyba 1999 xd. 3 lata miałem, a już grałem. To był normalnie hit, ale niestety gra zbankrutowała czy coś i kicha, lecz muszę przyznać, że to było ekscytujące, podczas gry z kolegami darliśmy kopary: "Idź marmar, pikachu, chalzard"!!!!XD Teraz dzieci nie doceniają gier.:(

Tak,tak..U Mnie także tibia.. ; p

Jednak czasami jak mam dużo wolnego czasu wchodzę na jakiś Ots i zaczynam pk'ować ; p

Tibia>Runescape>Hero Online>Silkroad wtedy był klimat boooże jak ja kocham tę gry chodź by za to że pięknie się grało :)

szczególnie Hero Online i Runescape <33

Moją pierwszą była gra The empire of martial heroes(mam nadzieję, że nie pomyliłem nazwy)ZAJJEEEBISTA GIERA ;D tylko nie wiem czy jeszcze istnieje.

Kurczę, nie będę oryginalny :) była to Tibia grana razem z kilkoma osobami z klasy.

Moja pierwsza Hero Online. Gra powstała w 2005 roku i do dziś w nią gram :)

Standardowo Tibia: P Gdyby nie hejty i tak duża ilość dzieci grający teraz to dalej bym pewnie w nią grał: )

Sherwood Online

Moją był Metin2,byłem 1 z pierwszych graczy.Wtedy było fajnie :) Był 1 server ,,Monastyr'' żadnych neosów żadnych cheaterów :) Pamiętam jak z kolegami chodziło się na DT :D Ahh fajne czasy ;]

ROSE online