Ja też nie będe zbyt orginalny bo moim pierwszym MMO był Metin2. Ahhh kiedyś to były czasy. Normalne ceny w sklepach nawet riba +9 z niezłymi śr można było kupić za 3kk. A teraz nie wiadomo czy się śmiać czy płakać
Wasza pierwsza gra mmorpg
Moim pierwszym MMO z kolei było mu online.
Moim pierwszym ORPG'iem od razu kiedy otrzymałem mój pierwszy internet z prędkością ściagania 15kb/s, i rozłączeniem co 1h, było MU, w które wciągnął mnie kuzyn, jednakże, z tego co pamiętam, to niezbyt mi się to podobało, i po upływie czasu przeżuciłem się na moje pierwsze prawdziwe MMO jakim był Conquer Online, z którym spędziłem ponad trzy lata.
Nie wiem czy ktoś kojarzy, ale crap zwany Sherwood MMORPG
@Up A no pamiętam to był mój drugi mmo.
Moje pierwsze MMO to chyba Martial Heroes, później nie grałem w ani jedno MMO do czasu wyjścia DC Universe w tryb f2p...
Silkroad Online
po tym Martial Heroes ...
Też tibia, a potem przez dlugi czas, rpgi jako mody do warcrafta 3. Te to były dopiero fajne
Szkoda ze nie zrobia warcrafta 4
Moją pierwszą grą mmorpg była gra 4story
Martial Heroes pamiętaj kocham cię! A ciebie nieudolnego klona - Martial Empires nie lubie. NIECH KTOŚ ODKUPI PLIKI PRAWA I POSTAWI MH PROSZEE, moja ulubiona gra, eh.. to była 3 MMO ale 1 przy której zostałem na długo.. ShushitsuPL pozdrawia server EU.
Taa Martial Heroes to było coś Ten klimat. 4 czy 5 lat się w to grało. Ahh wspomnienia..
Moja pierwsza Last chaos xD
Moja oczywiście pierwsza gra MMO to Martial Heroes
Moim pierwszym MMO również było Martial Heroes (ponad 2 lata gry).
Moja pierwsza Last chaos xD
U mnie to samo.Lc pierwsze
Ohh ... To był metin2 ;] Tylko dwa serwery wtedy to był metin a nie teraz co się porobiło . Jestem z nielicznych którzy uważają że metin to fajna gra ;]
Moje pierwsze mmo i jedno z najlepszy to Ultima Online
Tak samo jak osoba powyżej. Pierwsze mmo Ultima Online, do tej pory nie mogę znaleźć nic z taką grywalnością. Nie zapomnę pierwszych dni grania, jak z kumplami we 3 walczyło się z jednym trollem nie bez problemów
Pierwsze i najlepsze mmorpg w jakie grałem Risk Your Life .
Pierwsze MMORPG... Oczywiście Metin2! Z czasów gdy był tylko jeden serwer POLAND, gdy praktycznie nikt nie znał do końca mechaniki gry i każdy był newbie, gdy liczył się tylko czysty FUN, a do gry logowało się z wieelką przyjemnością, mimo iż nie był to jakiś odkrywczy i zaskakujący MMO.