Wasza pierwsza gra mmorpg

Moje pierwsze mmo było 4story -> Nostale -> Sun -> Runes of Magic -> League of legends i parę innych ale teraz gram w lola ;)

Mu Online na którymś z wielu polskich privów :)

Od początku do końca tibia i lol :D

Moim pierwszym MMO było MuOnline i nadal w niego od czasu do czasu pogrywam.

Pierwszy raz z mmo miałem styczność na kafejce internetowej jako mały chłopiec marzący o swoim własnym piecyku. Ujrzałem na pulpicie ikonkę Mu online i spodobało mi się.

Zaś pierwszym mmo na własnym komputerze był Dekaron. Obecnie powracam do tych gier dosyć często, ostatnio nawet namiętnie grindowałem w dekaronie do wingów na dwóch postaciach :).

Btw zauważyliście ze pierwsza gra mmo kształtuje gust i potem szuka się gier podobnych do niej. (jak dobrze, że nie trafiłem na cukierki za pierwszym razem :D)

ja tam conquer online( że też teraz ta gra to wielki crap..)-tibia-endless online-thang online-wow- i te nowsze kopie mmo...

moje pierwsze mmo to było conquer online potem ragnarok online, byłem wtedy zafascynowany grafiką owych gier.

Oj ludzie faktycznie conquer jeszcze był :> genialna gra, wciągająca B) W każdym razie BARDZO kocham tą grę mimo że nie wydałem na grę ani grosza, to miałem ninję lv 110 i ciągle super waepa z newbie packa meteorowałem :D ah to były czasy :D miałem wtedy 11 lat (czyli jakieś 3 lata temu). Gra rządzi do teraz :lol:

hmmm Ultima Online to było coś...dobre 10-12 lat temu :) i jeszcze diablo2 grane w kafejce po sieci.

Moją pierwszą grą MMO był Tak dobrze mówie Metin 2. Wtedy ta gra wymiatała,a dziś niekoniecznie.

Nie będę oryginalny jeśli powiem, że tibia. Jednak nie wspominam tych czasów źle, a nawet bardzo pozytywnie. Z wieloma znajomymi utrzymuje kontakt do teraz ^^

Następny był Ragnarok Online, w między czasie wiele innych tytułów, ale w ten gram od dobrych kilku lat i jeszcze mi się nie znudził.

A ja popykiwałem na początku w MU - jak prawie wszyscy w czasach jej świetności, a tak to na początku jeszcze Knight Online - bieganie moim goblińskim magiem ahh:)

ja tam conquer online( że też teraz ta gra to wielki crap..)-tibia-endless online-thang online-wow- i te nowsze kopie mmo...

Moim pierwszym mmo był Thang online a 2 conquer online.To były czasy :rolleyes:

mu-o

xD

Jeśli liczyć pierwsze, mega pierwsze to Runescape(powinno się liczyć, ale było via www) więc:

Kal online. Podobał mi się kiedyś, dziś już nie.

Tibia potem World of Warcraft ;>

KalOnline ;] cały czas wracam do tej gry na privy ;]

Moją pierwszą grą MMORPG była Metin2, kiedy nie było tylu hackerów, grało się przyjemnie itp. :) A teraz .... eh, aż szkoda pisać :(

Cabal Online. :) Cudowna gierka. Niezapomniane czasy grindowania na transcendera.

Fly For Fun Oraz Kal Online