Wasza pierwsza gra mmorpg

Tibia... ;/

MU Online na prywatnym serwerze DarkStars

World of Warcraft na privie, nie było wtedy jeszcze żadnych dodatków.

niestety ale metin 2

Niestety mylisz sie L2 jest od 2003r i ja mowie o wersji koreanskiej.

Metin :)

Moja pierwsza gra to tibia :D Miałem wtedy 6 lat i każdy na osiedlu w to grał. Wbiłem 40 lvl i oddałem koledze ;P Potem był metin2 ; P

Niestety mylisz sie L2 jest od 2003r i ja mowie o wersji koreanskiej.

Korean maybe tak, aczkolwiek na stronie głównej (lineage2.com) jest jeszcze w ogłoszeniach wzmianka o 7 urodzinach.

Endless Online ;d

Tibia :lol:

moje pierwsze mmo to ofc Mu Online (global, nie paraduje na privach)

Heh...

Pierwsza byla Tibia ;D, pozniej Metin..., i tak sie potoczyło ^^

@up

Witaj w klubie : D Też od pierwsza tibia potem metin2.

Knight Online -> Tales of Pirates -> Tibia -> Wonderland -> Endless Online -> Metin2

Trochę wstyd, ale moim pierwszym MMO i w ogóle RPG, był Metin2, potem klasyk, czyli Tibia - gdyby nie kuzyn(maniak), to nawet bym jej nie tknął. ;) Ale wbrew grafice, gra okazała się naprawdę dobra.

Kiedy pytają mnie: jaka jest twoja pierwsza gra MMO, odpowiadam im: Flyff (17miesięcy z przerwami)--->tales of pirates--->drift city--->Godswar Online Itd, etc, Itwn(i tak w nieskończoność ;) )

Moja pierwsza gra był NosTale grałem od samego początku Pl serwera az do dziś gram miałem chyba z 10 postaci

RuneScape

nie zmienie od 10 lat RuneScape

gra świetna mimo swojego wieku

ciągle wbijam patrze co nowego

po prostu najlepsza gra mmo w jaką gralem

The Empire of Martial Heroes -> MU Online (Ice Age MU - najlepszy priv na jakim grałem) -> Thang Online -> Knight Online -> R.Y.L

I potem się już posypały MMO :) Ale zaczynałem właśnie od The Empire of Martial Heroes :)

Lineage 2:D