Wasza ulubiona wykonwaczyni

Tak jak w temacie z tym że...wykonawczyni ulubiona z wyglądu :lol:

No to moją jest Hayley Williams z zespołu Paramore ;D Ehhh te włosy :D

To samo co kolega wyżej:D

To samo co kolega wyżej:D

Cieszę się że sie rozumiemy ^^

MAMI KAWADA :>

Yui <3 !!!!!!!!!!!!!!!

http://c.wrzuta.pl/wi8671/576d4bef001c26684b49aca0/0/yui

http://www.youtube.com/watch?v=SYkMRvPsylo

@edit

z Jakichś powodów mój obrazek nie chce się tutaj pokazać, więc daje link z wrzuty z obrazkiem ^^

SIMONE SIMONS (EPICA)

Simone+Simons.jpg

Moją ulubioną wykonawczynią odkąd pamiętam była Tarja Turunen. Śpiewa pięknym sopranem lirycznym. Najpierw była w Nightwish, za zbytnią popularność ją wywalili -,-'. Potem wydała swoją pierwszą solową płytę, a pare lat później drugą. Obie są wspaniałe jak i ona :) W dodatku ma piękne teledyski. Za to zasługuje u mnie na najwyższe podium wśród wykonawczyń.

Tarja Turunenm sama odeszła z zespołu. Bo za mało zarabiała.

Tak jak w temacie z tym że...wykonawczyni ulubiona z wyglądu No to moją jest Hayley Williams z zespołu Paramore ;D Ehhh te włosy

Tak jest! Paramore rulz :D Yyy znaczy się pani Williams B)

Up

evanescence-0344.jpg Myślę, że każdy wie kto to jest.

Evanadupence ^^

Amy Lee i Sharon den Adel

Eva na dupence ^^

Odświeżam

Bez dwóch zdań Melissa auf der Maur. Jeśli dobrze widzę, to nikt nie określił, że ma to być wokalistka.

dermaurfoto2.jpg

Pisze wyraźnie, że ma być to wykonawczyni, a wykonawczyni to to samo co wokalistka raczej.

Pisze wyraźnie, że ma być to wykonawczyni, a wykonawczyni to to samo co wokalistka raczej.

Mylisz się. Wykonawcą nazwiemy osobę, która w największej mierze tworzy piosenkę taką, jaka jest. Melissa tworzy muzykę, nadając jej klimat, wydźwięk itd. W połowie jej piosenek nie ma w ogóle wokalu.

Dla tych upartych: Melissa też śpiewa, więc od biedy mogę ją pod ulubioną wokalistkę podciągnąć.

Jak dla mnie to Alissa White-Gluz

Jak wyżej ;) Zanim znalazłem dziewczynę miałem jej zdjęcie na tapecie :D