Wasze dzieła

Proponuję by w tym temacie, chwalić się swoimi ręcznie zrobionym zabawkami :D Tylko nie lalki barbie czy coś w tym stylu, a np lasery zdolne coś podpalić, kusze, bazooki na kartfole itd :P Ja osobiście mogę się tylko pochwalić moją mini niby kuszą która i tak jest słaba, a swoją drogą ma ktoś pomysł jak ją ulepszyć? I wracając do tematu najlepiej jakbyście dodawali zdjęcia waszych wyczynów :D

Moja kusza:

gumka powinna byc równa i jak najbardziej sie da sztywna :) wtedy moment będzie większy, ale nie przesadz bo musisz przecież zaczepić kołnieżyk od długopisa o koniec ołówka.

moja dawna kusza z kredek jak strzelała to pocisk wbijał się w drewniane komody w pokoju :D ale była dopieszczona ;)

gumka powinna byc równa i jak najbardziej sie da sztywna wtedy moment będzie większy, ale nie przesadz bo musisz przecież zaczepić kołnieżyk od długopisa o koniec ołówka.moja dawna kusza z kredek jak strzelała to pocisk wbijał się w drewniane komody w pokoju ale była dopieszczona

Wow! pamiętasz jeszcze jak ją "dopieściłeś"? :D

Proponuję by w tym temacie, chwalić się swoimi ręcznie zrobionym zabawkami :D Tylko nie lalki barbie czy coś w tym stylu, a np lasery zdolne coś podpalić, kusze, bazooki na kartfole itd :P Ja osobiście mogę się tylko pochwalić moją mini niby kuszą która i tak jest słaba, a swoją drogą ma ktoś pomysł jak ją ulepszyć? I wracając do tematu najlepiej jakbyście dodawali zdjęcia waszych wyczynów :D

Moja kusza: