No to chyba wiadomo, temat w zasadzie do chwalenia się, jeżeli ktoś może miałby jakąś starszą premierówke możnaby na PW uzgodnić cene odkupienia, no po prostu wasze kolekcje ORYGINALNYCH Gier, piraty nas nie obchodzą. Mile widziane fotki
Moja:
No to chyba wiadomo, temat w zasadzie do chwalenia się, jeżeli ktoś może miałby jakąś starszą premierówke możnaby na PW uzgodnić cene odkupienia, no po prostu wasze kolekcje ORYGINALNYCH Gier, piraty nas nie obchodzą. Mile widziane fotki
Moja:
Mam dwie szafy zawalone grami, a kiedys jeszcze mialem pelno kartonow. Moim najwiekszym "skarbem" jest pierwsza edycja kolekcjonerska Baldura 2 i pierwsze wydanie Tormenta. Nie chce mi sie wymieniac wszystkich gier, ale napisze tylko, ze sa to gry raczej starsze, bo ostatnio malo kupuje. Jakos te nowosci do mnie nie trafiaja...
Średnio pokaźna kolekcja jak będę miał czas to pstryknę foto i pokażę.

Nie ma na niej Crysisa :Warhead - pożyczyłem koledze :-)
Macie okazję sprawdzić w sporym zoomie moje biurko ,na szafce z grami mam perfumy itd. (skandal!!) ,więc wybrałem kilka i na biuro .
Pozdro ;D
no ja kolekcjonuje ^^ gry od około 6 lat, co dało, że mam pełną szafke od pudełek, może kiedyś wybiore i zrobie zdjęcie tych najlepszych .
Ja mam części coda 1-5 (bez 3 bo nie na pc); Gothica 1-2 z NK; M2:TWK M&B:WB i H3:SoD.