Wasze marzenia ;)

Jakie są wasze najskrytsze marzenie ? Moim jest by zostać najlepszym włoskim kucharzem i podróżować po świecie :)

A wasze ??

PS. Rekrutacja do drużyny Seal Online trwa. ;O

Nie wiem czy ten temat jest tylko podpowiedzią do rekrutacji twojej xD ale...

Aby zostać najlepszym włoskim kucharzem na świecie trzeba.

Step 1.Być włochem

Step 2.Mieć na imię najlepszy

step 3.Mieć na nazwisko kucharz

step 4.Świat to właściwie to samo co wszechświat a jeśli chodziło ci o drogę mlęczną czy coś to musiałbyś sobie dobrą hulajnogę kupić i po niej podróżować.

Step.5(chyba najważniejszy)Zaopatrzeć się w butlę tlenową :P.

A moje marzenie to żeby nic nie robić a dostawać wszystko :lol:.Tyle.

Jestem we Włochach od 5 lat , pracuje 3... Jestem kucharzem ^^ , bardzo dobry , pracuje w 5* restauracji , tylko chce się dostać do

"De Santaho" Najlepsza włoska restauracja. Aha , i nie chodzi o rekrutacje , tylko dodałem dla graczy.

a twoje marzenie ? zostań premierem , on nic nie robi a ma wszystko ^^

Aby inni zrozumieli że moje lenistwo to zaleta.

Poza tym, chcę pójść na studia graficzne i załapać robotę pod tym punktem - zarazem robić co się lubi i mieć z tego kasę. (tak, mógłbym robić grafikę bez studiów, ale studia to kilka lat życia sponsorowanego przez rodziców więcej).

Cookie, będziesz "najlepszym włoskim kucharzem polskiego pochodzenia", więc nie tak dokładnie w 100% poprawnie ;p

Zostać mistrzem świata, nie zdradzę w czym bo będę gwiazdą forum haha.

Ravy , Michał jestem :P

Zeby kaca jutro nie miec/ a w zasadzie to juz dzisiaj

Zostac porwany jako żywy towar do niemieckiego domu rozpusty :lol:

Hmm.. Moje marzenie może wydać się głupie i banalne jednak chciałbym mieć w przyszłości szczęśliwą rodzinę, której mógłbym zapewnić byt i aby im nic nie brakowało :P

Być zdrowym i szczęśliwym... oraz dostarczać co raz to ciekawszych newsów.

Moim marzeniem jest pisanie książek :rolleyes: Obecnie piszę opowiadanie, którym wkrótce uraczę was na tym forum ;) .

Mieć dobre wykształcenie i nie umrzeć na raka.

A moim marzeniem jest poznać Chucka Norrisa :D

Moje marzenia umarły 6 lat temu. Tak, wtedy poszedłem do szkoły -_-

Ciekawie ;)

warn_ico.png
Złamanie podpunktu 2.3. Warn - crracked

chciałbym być Hugh Marstonem

Hahaha byc GA Tibi nie no zartuje w metinie miec 99 lvl zart w rohanie chce zrobic pluiona na 1 lvl :DDD juz jest na 10 xD

Ps. Z kolega robie

Założyć własną kapelę metalową ;]

Chcial bym zjesc landrynke o smaku kotleta. :))

Tak naprawde to grac w realu.

Moje marzenie to "become Robert M" :D, czyli byc DJ'em i mixować w fajnych klubach :)