Wasze najpiękniejsze screeny z gry

To i ja wkleję coś z LOTRO :D

Pozdrawiam ze słonecznego kosmosu :D

115591032-4.jpg
Dwie super gry Co prawda w EvE nie gram sam z siebie, ale RaiderZ..... zwyczajnie zdechł 126188820-4.jpg

Nic nie ma piękniejszych krajobrazów od Skyrima.

bn4fu2kec3ld.jpg

^up a to nie jest tak, że gra na samym początku wygląda raczej słabo a dopiero potem jak z Twoich ss'ów?

Znajdź sobie jakieś nowe gameplaye na youtube z Bree, Archet, Ered Luin czy Shire, to są takie podstawowe startowe miejsca, wtedy zobaczysz czy jest gorzej niż na moich screenach. Na pewno im dalej w grę, czyli w tereny wydane niedawno, tym grafika jest bardziej zaawansowana, tekstury dokładniejsze, jest mniej "wydrukowanych" rzeczy, a więcej prawdziwych obiektów, coraz mniej nadrukowanego podłoża a coraz więcej prawdziwej trawy i małych kamyczków, coraz więcej roślin, które się ruszają gdy się przez nie przechodzi i tak dalej i tak dalej. Ale ogólnie różnicy wielkiej nie ma, bo na terenach z początków gry były robione revampy. Sprawdź sobie te gameplaye to sam ocenisz. Na pewno im dalej tym lepiej, ale kosmicznej różnicy nie ma i nie jest tak, że początkowe tereny mają grafikę sprzed 8 lat, a te końcowe mają dzisiejszą.

Tu masz losowego screena z pierwszej mapy:

A tu z terenu wydanego pod koniec 2012 roku:

Jak widać wielkiej różnicy nie ma, grafika jest dokładanie taka sama, po prostu nowsze mapy są robione nieco dokładniej i mają więcej szczegółów.

Bez SweetFX:

7G5iNQn.jpg

Ze SweetFX:

Bez:

Z:

Bez:

Z:

Bez:

Z:

Ogólnie polecam SweetFX,w ETS2 też zdziałał u mnie cuda.

Pewnie nic specjalnego, ale mi się on jakoś wyjątkowo podoba ^^

Pora na małe odświeżenie tematu:

To Lotro jest tak piękne, mhmhm chyba aż sobie pogram.

Moglibyście serio dawać te duże obrazki w spoilery

No jak na ponad 8-letnią grę to wygląda świetnie. Najlepsze jest to że to nie jest kwestia jakiejś nie wiadomo jakiej grafiki, tylko klimatu. Jak się spojrzy na tekstury czy inne graficzne aspekty to nie ma tam nic nadzwyczajnego, niektóre są nawet mocno poniżej dzisiejszych standardów, a mimo to efekt końcowy jest świetny i żadne krzywe Black Deserty nie mają nawet startu do tego. Cienie dynamiczne są, okluzja otoczenia jest, odbicia na wodzie są, bardzo dobre jak na taką grę, odległość rysowania została ostatnio zwiększona i praktycznie wszystkie budynki czy ruiny widać z bardzo daleka. Kiedyś tak nie było, był czysty teren a jakieś ruiny się pojawiały od pewnego dystansu, wystarczająco dużego ale jednak jak się patrzyło z jakiegoś dobrego, wysokiego punktu to nie było ich widać. Fizyka jest niestety mocno przestarzała, ale nie ma tragedii.

Z tymi zdjęciami w spoilery to racja, bo jak się ładują te obrazki to strona ciągle przeskakuje i wkurza.

Zdecydowanie najmocniejszą stroną Lotro jest klimat, jak dotąd moja ulubiona lokacja - Moria

Brama Morii, a po drodze kilku npcków rzucających kamienie do jeziora... aż miałem ciarki na plecach, czekając na atak :D

Szkoda tylko, że system walki jest tak strasznie drętwy, bo pewnie grałbym do teraz.

Efekt nudy w Terrari ;) (blood moon, z soul eatera, na miniaturce bardzo ładnie go widać :]) (nie wiem czy odpowiedni temat :P, ale na dole wrzucam ładnego screena jeszcze :P)

Screen z Nigdy Zima Online (Neverwinter)

To uczucie gdy mordujesz bossa na ostatniej eventowej mapie - bezcenne :kappa:

Edoras, siedziba królów Rohanu