Wasze Osiągnięcia

Jak zdarzyło wam się zrobić coś niemożliwego w jakiejś gierce to piszcie. U mnie jest tak:

1. Carmageddon 2000 - załatwienie przeciwnika w czwartej sekundzie. Po prostu wystartowałem na jakimś bonusie do szybkości i rozwaliłem go o ścianę.

2. Warrock - Coś tam biegło w moją stronę, odległość taka że widziałem trzy piksele. Akurat byłem na Heavy Trooperze więc wziąłem Colta, strzeliłem i... headshot :mrgreen:

Proszę nie wzorować się na mnie i dorzucać screeny, ja niestety nie mam, bo jeszcze wtedy nie myślałem o jakiejś publikacji tego ^^

Mi się udało w Cabal Online zabić GM'a w trakcie trwania jakiegoś świątecznego event'u. On był przebrany za mikołaja i wszyscy go bili. No i jakimś cudem zabicie było zaliczone MI, ale to zwykły przypadek. :-D

Sacred - Gromiłem Smoki w 20 sekund

A osiagniecia tylko w grach.... Czy w innych dziedzinach tez? :P

Crysis- Mecz w ktorym z broni Gous czy jak to sie pisze zabilem na raz 3 przeciwnikow.

Frontlines - 1 zgona zalapalem po 30 zabiciach.... ale mnie od cheaterow wyzywali.

Armed Assault - grajac Coopa z kumplami na postaci Snajper udalo mi sie skampowac caly oboz roskow :)... Potem i tak zdechlem ale liczy sie to ze bylem dobrym supportem :)

Call Of Dut 4 - rzucilem granatem gdzies w strone wroga... biegne biegne i zdechlem dzieki mojemu wlasnie granatowi :)

Counter Strike 1.6 - 4 headshoty udało mi się raz strzelić ale nie z botami tylko z graczami na serverze steam. Fart taki że wszyscy mi pod celownik wszedli :mrgreen: skutek headshotów? permament ban :-/

Lub jeszcze kiedyś w cs wszedłem na jakiś serv non-steam gdzie akurat klan miał trening (5 osóB), graliśmy wówczas na de_inferno więc poszedłem bananem i zraszowałem trochę (FFA server czyli można raszować) i zastałem ich przy wejściu do domku zanim skojarzyli dobrze co się dzieje był już koniec rundy dla nich :-P Ci nie wyzywali od cheatów tylko klneli że raszuje... nie dostałem bana.

PS.

- bot- komputerowy gracz.

- banan- fragment mapy na de_inferno nazywany przez graczy ze względu na lekki łuk w korytarzu

-FFA- Free For All czyli typ servera ignorujący zasady: nie kamp, nie raszuj itp.

101m 53cm w Summer athletics w rzucie oszczepem:P

Kojarze tytuł, kolejny dobry produkt Techlandu (grafika przedewszystkim) no i twój rekord :-)

W grze albatross18(golf przez neta) zrobilem super rekord -38 a to byla moja pierwsza gra po dlugiej przerwie...

Counter Strike: Wraz z klanem wymyslilismy idealna taktyke na meczyk na dust2(mapie) rzucilismy granatami nie trafiajac tam gdzie chcielismy po czym 5 granatow znalazlo sie pod naszymi nogami, zginelismy a klan przeciwny strasznie nas wyszydzil :P

nie do końca jakieś straszne osiągnięcie, ale wynik jak na aktualny ping na serwerze przyzwoity, więc akurat ss'a zrobiłem:

scoresiq5.png

PO dmuchaniu w domowy alkomat wczoraj osiągnelismy średnią 4,3 promila na glowe:D

Mi się udało w Age of Empires 3 w mutliplayu jakimś cudem wczoraj wygrać partię 2 vs. 1 (oczywiście ja byłem w drugiej grupie... ponieważ miałem wyższy poziom metropolii. Screena niestety nie pomyślałem, żeby zrobić.

ja tam słabo . Spadłem z najwyższej góry w gothicu i ani jednego punkta życia nie straciłem

cree wyników z nosteam`a nie wrzucaj :)

cree wyników z nosteam`a niewrzucaj

ehhh taki kraj, zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie pasuje.

1. Widzisz gdzieś zakaz? Może w regulaminie forum? Bo ja nie.

2. Jeśli już kogoś upominasz, to upominaj poprawnie, nie wiem jak Ty ale ja nie znam takiego słowa jak "niewrzucaj".

Dziękuje za uwagę.

cree, skąd ten bulwers ? :D Wiesz, chłopak tylko ci wypomniał że no-steam a ty już jazda na niego :P spokojnie...

a co do osiągnięć? 4-krotny mistrz polski w piłce wodnej ;p

1. Moja pierwsza gra MMORPG 2D w którą grało 40 osób/dziennie.

2. Mój pierwszy numer GG miał 548 kontaktów (strasznie długo mi się włączało xD)

3. Odpalenie silnika MMO 3D (prawdopodobnie ja i moja ekipa, która ma 17 osób będziemy robić jakąś polską grę 3D :D)

Jak zdarzyło wam się zrobić coś niemożliwego w jakiejś gierce to piszcie. U mnie jest tak:

1. Carmageddon 2000 - załatwienie przeciwnika w czwartej sekundzie. Po prostu wystartowałem na jakimś bonusie do szybkości i rozwaliłem go o ścianę.

2. Warrock - Coś tam biegło w moją stronę, odległość taka że widziałem trzy piksele. Akurat byłem na Heavy Trooperze więc wziąłem Colta, strzeliłem i... headshot :mrgreen:

Proszę nie wzorować się na mnie i dorzucać screeny, ja niestety nie mam, bo jeszcze wtedy nie myślałem o jakiejś publikacji tego ^^