Podzielmy sie dowcipami zrobionymi komus w prima aprillis :>
Ja zaczne:
Napisalem na fejsie, ze moj nowy nr. tel to : 566108100. Od kilku godzin moi znajomi dobijaja sie do Radia Maryja .
Ja zaczne:
Napisalem na fejsie, ze moj nowy nr. tel to : 566108100. Od kilku godzin moi znajomi dobijaja sie do Radia Maryja .
Podzielmy sie dowcipami zrobionymi komus w prima aprillis :>Ja zaczne:Napisalem na fejsie, ze moj nowy nr. tel to : 566108100. Od kilku godzin moi znajomi dobijaja sie do Radia Maryja .
A skąd wiesz, że dzwonią?
Klikanascie wiadomosci na gadu "ej, co to za numer z tym radiem?" ? ;p
Serio ktos obchodzi to "święto"?
Ja mówiąc szczerze nie przepadam za tym świętem - żarty żartami, ale poziom wielu z nich jest poniżej przyzwoitości (u mnie przynajmniej).
O ile można nazwać to świętem, chociaż nie zaprzeczę dowcip ciekawy i nieoklepany, bo na yt co można obejrzeć w tych czasach w tym dni to albo ktoś zmienia dziedzinę zainteresowania albo usuwa kanał.
Heh, ja zupełnie o nim zapomniałem, jakoś ono mnie nie kręci, nawet moi znajomi nic sobie nawzajem z tego nie robią. Jak dla mnie to "święto" zostało stworzone w starożytności dla boga Lokiego. Czyli pogańskie
Ja mówiąc szczerze nie przepadam za tym świętem - żarty żartami, ale poziom wielu z nich jest poniżej przyzwoitości (u mnie przynajmniej).
Dobrze powiedziane. To 'święto' jest żałosne bo 99% z tych żartów to oszukiwanie kogoś dla samego faktu a nie dla rozbawienia drugiej osoby.
#Bartek
To masz dużo przyjaciół skoro kilkanaście osób zadzwoniło do Ciebie w tym samym dniu co zamieściłeś ten post na fb.
Dobrze powiedziane. To 'święto' jest żałosne bo 99% z tych żartów to oszukiwanie kogoś dla samego faktu a nie dla rozbawienia drugiej osoby.
Rozwiązanie proste: znaleźć nowych przyjaciół.
Prima Aprilis to dobre i zabawne święto pod warunkiem że nie przesadza się z żartami.
Sam zrobiłem tylko kilka małych wiców najbliższym znajomym posyłając fałszywe wiadomości etc.
A żart z telefonem do radia maryja: nice nice :-)
Rozwiązanie proste: znaleźć nowych przyjaciół.Prima Aprilis to dobre i zabawne święto pod warunkiem że nie przesadza się z żartami.Sam zrobiłem tylko kilka małych wiców najbliższym znajomym posyłając fałszywe wiadomości etc.A żart z telefonem do radia maryja: nice nice :-)
Niby fajne swieto, ale po jaką cholere ono jest? Serio, jest to potrzebne, by zrobic jakis żart? Tak samo jak z walentynkami
No to tak: powiedziałem bratu że ma brudne spodnie a potem... PRIMA APRILIS! Jakoś nie jestem dobry do robienia dowcipów
No to ja może napisze o żarcie mojego kolegi.
Jego siostra woła go na dół i mówi ze przyszedł po niego kolega, gdy ten otwiera drzwi nie zastaje nikogo na zewnątrz a jego siostra krzyczy PRIMA APRILIS !
Po około 20 minutach kolega puka do jej pokoju i mówi: ej Martyna ty strasznie schudłaś, gdy ona zapytała czy serio tak myśli on odpowiedział jej jedynie... PRIMA APRILIS.
Szczerze mówiąc jest to chyba najbardziej wredna rzecz jaką można powiedzieć do dziewczyny xD.
Ale z was krejzole. ;]
Mnie dziewczyna wrobiła że zaszła... Okrutne święto.
Ja zaczne: