Wasze TOP 10 GIER

1. World of Warcraft

2. Antichamber

3. Bastion

4. Limbo

5. Dishonored

6. Dear Esther

7. Titan Quest

8. Assassin's Creed 2

9. Dota 2

10. League of Legends

1. The Last of US

2 .Gw 2

3. Starcraft 2

4. Arma 2 (dayzmod)

5. Gta 4

6. Wiedźmin 1 i 2

7. Bf 2 i 3

8. Cod 2 i 4

9. Simcity

10. From Dust :D

Moje top 10 xD

1. Lineage ][ C3-H5

2. World of Warcraft vanillia - WoTLK

3. GTA San Andreas/IV

4. Battlefield 3

5. Wiedźminki

6. Baldurs Gate I/II i IcewindDale I/II (to to samo prawie, że więc jedna pozycja)

7. Mafia I/II

8. Total War

9. Warcraft III + FT

10. FiFa

1.Sacred

2.Gothic 2 Noc Kruka

3.The Binding of Isaac

4.Borderlands

5.Warhammer 40k(całość)

6.Serious Sam (całość)

7.Skyrim

8.Mount and Blade:Warband

9.Darksiders(obie części)

10.Diablo 3

1. Tibia (zawsze numero Uno)

2. Gunz

3. Mu

4. C&C

5. C&C ZH

6. C&C 3

7. Ut2k4

8. Serious Sam 1

9. Gta sa

10. Fable 1

1. Battlefield 3

2. Alliance of Valiant Arms

3. The Elder Scrolls V : Skyrim

4. PayDay 2

5. Natural Selection 2

6. Mount and Blade : Warband

7. PayDay : The Heist

8. Call Of Duty ( Można powiedzieć, że wszystkie )

9. Grand Theft Auto ( Wszystkie)

10. Assassin Creed ( Wszystkie )

1. Sacred Złota Edycja-Godziny spędzone w kampanii Ankarii i Podziemi nie były czasem straconym. No i- oczywiście- Mal-orc-a!

2. Torchlight- Z chęcią pozostałbym na dłużej w tym górniczym miasteczku, niestety, nie miało po krótkim czasie dla mnie nic do zaoferowania. Oprócz końskiego poziomu.

3. Torchlight -Głównie z sentymentu, mimo, że gra niedopracowana, to wszystko przypomina pierwszą część.

4. Cywilizacja 4 z dodatkami- Pamiętam godziny rywalizacji z ojcem na hotseacie, pot, łzy i krew przelane na poziomie bóstwa prawie zawsze zakończone sromotną porażką.

5. Deus Ex- Bunt Ludzkości- Świetna skradanka, zwłaszcza epickie (choć nie zawsze ciche) egzekucje typu zabijania kolesia stojącego za ścianą...

6. Kingdoms of Amalur: Reckoning- System przeznaczeń moim zdaniem był strzałem w dziesiątke, w dodatku mnóstwo pobocznych misji, które zawsze są miłą odskocznią od głównego wątku.

7. Path of Exile- Jedno z dwóch MMO na tej liście, gdyby nie okrutne poziomy trudności po którymśtam przejściu, z pewnością znalazłby się wyżej.

8. Spore- Jedno z moich pierwszych doświadczeń z grami, faza kreatury- zawsze najlepsza.

9. Euro Truck Simulator- Świetny "zen"- po prostu jedziesz, nikt cię nie goni, nie próbuje zabić... Relaks!

10.World of Tanks- Nigdy nie przepadałem za strzelankami, głównie dlatego, że wszystko dzieje się o wiele za szybko. A to jest strzelanka, gdzie wszystko dzieje się powoli. Jest czas, żeby pomyśleć co się robi.

Witam Was bardzo serdecznie. Temat ten zakładam z czystej ciekawości, chciałbym zobaczyć jakie macie wspomnienia, i gusta :).

Moje TOP 10

1. Battlefield 2 ( lata spędzone na serwerach, z moim M95. Niestety gra już praktycznie umarła. )

2. Europa Universalis 2 ( Można było grać bez końca, podbijanie świata, aneksja po kolei wszystkich państw, nie miałem wtedy pokojowych zamiarów )

3. Tibia ( pierwszy kontakt z MMO, mimo że nigdy nic wielkiego w niej nie osiągnąłem, naprawdę dobrze to wspominam )

4. Kangurek Kao 2 ( ta grafika... te poziomy... coś wspaniałego. Grałem w nią z ogromnym uśmiechem na twarzy )

5. Skoki Narciarskie 2002 ( pierwsza gra na moim PC :) )

6. GTA San Andreas ( fabuła mnie nie interesowała, liczyło się to że mogę wszędzie jeździć moim autkiem! )

7. Ghost Recon ( pierwszy FPS, który naprawdę mnie wciągnął swoją fabułą. Do dzisiaj pamiętam słowa z intro )

8. Rome Total War ( uwielbiałem patrzeć się na te ogromne bitwy z bliska. Zawsze dawałem sobie przewagę w liczebności wojska żeby widzieć jak moi żołnierze niszczą przeciwnika ^_^ )

9. Arma 2 ( wspaniały realizm, emocje związane z każdy strzałem i myśli w głowie " Byle dobiec to kolejnego drzewka ". Piękne tereny, przy których naprawdę w niektórych momentach można się zatrzymać i podziwiać )

10. Conflict: Desert Storm ( mimo że posiadałem tylko wersję demo, nie przeszkadzało mi to. Potrafiłem przechodzić tą jedną misję kilka razy dziennie. Sam się dziś zastanawiam jak to było możliwe )

Dziękuję za uwagę. I czekam na wasze TOP 10 !

Pozdrawiam Sadistik :)