Witam Was bardzo serdecznie. Temat ten zakładam z czystej ciekawości, chciałbym zobaczyć jakie macie wspomnienia, i gusta .
Moje TOP 10
1. Battlefield 2 ( lata spędzone na serwerach, z moim M95. Niestety gra już praktycznie umarła. )
2. Europa Universalis 2 ( Można było grać bez końca, podbijanie świata, aneksja po kolei wszystkich państw, nie miałem wtedy pokojowych zamiarów )
3. Tibia ( pierwszy kontakt z MMO, mimo że nigdy nic wielkiego w niej nie osiągnąłem, naprawdę dobrze to wspominam )
4. Kangurek Kao 2 ( ta grafika... te poziomy... coś wspaniałego. Grałem w nią z ogromnym uśmiechem na twarzy )
5. Skoki Narciarskie 2002 ( pierwsza gra na moim PC )
6. GTA San Andreas ( fabuła mnie nie interesowała, liczyło się to że mogę wszędzie jeździć moim autkiem! )
7. Ghost Recon ( pierwszy FPS, który naprawdę mnie wciągnął swoją fabułą. Do dzisiaj pamiętam słowa z intro )
8. Rome Total War ( uwielbiałem patrzeć się na te ogromne bitwy z bliska. Zawsze dawałem sobie przewagę w liczebności wojska żeby widzieć jak moi żołnierze niszczą przeciwnika )
9. Arma 2 ( wspaniały realizm, emocje związane z każdy strzałem i myśli w głowie " Byle dobiec to kolejnego drzewka ". Piękne tereny, przy których naprawdę w niektórych momentach można się zatrzymać i podziwiać )
10. Conflict: Desert Storm ( mimo że posiadałem tylko wersję demo, nie przeszkadzało mi to. Potrafiłem przechodzić tą jedną misję kilka razy dziennie. Sam się dziś zastanawiam jak to było możliwe )
Dziękuję za uwagę. I czekam na wasze TOP 10 !
Pozdrawiam Sadistik