Wasze top 5!

W tym temacie możecie podawać wasze top 5 gier "Mmorpg " i " Mmofps " PS: Później napisze moja listę bo muszę iść ;)

1.Archlord (najdluzej w ta gre gralem i gram nadal)

2.Silkroad (DLA MNIE gigant po Archlord 1 gra ktora tak mnie wciagnela super skille grafa i wogole tak rozbudowana :P

3.Knight Online (gra ktora mi sie bardzo spodobala bo gdy poszedlem gdzies to stworzylem tak jedwabisty team ze lewele lecialy tak szybko ze .......

4.Metin2 ( wiem zaraz bedziecie mnie przezywac ze O pszyszedl metino fan lub cos lecz gra ninja dla mnie jest super gra PL i wogole gdyby byla tylko kultura poprawiona to bylo by supcio

5.Sord of the new world lub Rappelz jutro zgram i bede wiedzial ktora lepsza lecz po grafie lepsza napewno sword of.... ale po skilli Rappelz chyba

Zamknijcie ten temat bo takich było chyba z 30.......

1.Lineage 2 (mmorpg)

2.Cabal Online (mmorpg)

3.Metin2 (mmorpg)

4.Infinity Online (mmo aciton)

5.Warrock (mimo wielu hackerów, robi ich się mniej albo mi się wydaje - strzelanka)

Dodam, że gram w Lunie, ale w mojej topce narazie jej nie ma, gram w nią, testuje :> Zobacze czy po osiagnieciu wiekszego lv, bedzie fajnie.

Pozdro ;>

Bylo bylo nie raz nie dwa razy. Wystarczy pokopac :).

CLOSE

W tym temacie możecie podawać wasze top 5 gier "Mmorpg " i " Mmofps " PS: Później napisze moja listę bo muszę iść ;)