W tym temacie możecie podawać wasze top 5 gier "Mmorpg " i " Mmofps " PS: Później napisze moja listę bo muszę iść
Wasze top 5!
1.Archlord (najdluzej w ta gre gralem i gram nadal)
2.Silkroad (DLA MNIE gigant po Archlord 1 gra ktora tak mnie wciagnela super skille grafa i wogole tak rozbudowana
3.Knight Online (gra ktora mi sie bardzo spodobala bo gdy poszedlem gdzies to stworzylem tak jedwabisty team ze lewele lecialy tak szybko ze .......
4.Metin2 ( wiem zaraz bedziecie mnie przezywac ze O pszyszedl metino fan lub cos lecz gra ninja dla mnie jest super gra PL i wogole gdyby byla tylko kultura poprawiona to bylo by supcio
5.Sord of the new world lub Rappelz jutro zgram i bede wiedzial ktora lepsza lecz po grafie lepsza napewno sword of.... ale po skilli Rappelz chyba
Zamknijcie ten temat bo takich było chyba z 30.......
1.Lineage 2 (mmorpg)
2.Cabal Online (mmorpg)
3.Metin2 (mmorpg)
4.Infinity Online (mmo aciton)
5.Warrock (mimo wielu hackerów, robi ich się mniej albo mi się wydaje - strzelanka)
Dodam, że gram w Lunie, ale w mojej topce narazie jej nie ma, gram w nią, testuje :> Zobacze czy po osiagnieciu wiekszego lv, bedzie fajnie.
Pozdro ;>
Bylo bylo nie raz nie dwa razy. Wystarczy pokopac .
CLOSE
W tym temacie możecie podawać wasze top 5 gier "Mmorpg " i " Mmofps " PS: Później napisze moja listę bo muszę iść