Tak jak w temacie, jaką klasą uwielbiacie grać. Osobiście lubię grać OverLordem, postać posiada ogrom buffów, a do tego ma toogle skille które naprawdę ostro podbijają obronę i p.atk więc postać nadaje się pod pvp 1vs1.
Wasze ulubione klasy
Palladyn, SB lub Berserker (ogólnie kamaLOL wymiata )
TH, SPS, Warlord, Glad
Jakoś mi się spodobały i zawsze nimi grałem.
Fighter .
Gladiator.
A ja kocham robić itemki... do tego robią je Dwarfy, czyli moja ulubiona rasa spośród wszystkich dotyczy to też gier po za Lineage2. To będzie Dwarf artist, tylko boli mnie że trzeba mieć spoilera do tego ;/
Chyba Artisan nie artist . sorki za oftop
Ja mam ciągłą zajawke na Wl-a , przyjemnie sie expi , na pvp ostatnimi czasy tez juz nie jest najgorszy ,i do tego masa kasy za AA (kocham robić trejny a w kata wychodzą najlepiej XD)
Dla mnie najlepszy zawsze Glad a jak sie zrobi subke z palem to juz wgl trzeba ogarnac
Mówimy tu o l2 a nie o Pro elo elo dragonie czy mafii z łączonymi subami.
Wybacz ale nie widze wyzej zadnej takiej wzmianki ;p a pozatym wychowalem sie na low ratach ale nigdy nie gralem na oficialu bo nie wydaje kasy na gre
Shilen Knight. Za masę debuffów, zdolność do ataku jak i obrony, poza tym, to dark elf
Jeszcze bishop, który jest nieodłączną częścią gry, i wg. mnie żadne dobre mass pvp bez niego nie istnieje, tak samo jak siege'e oraz RBki.
Phantom summoner - Najlepszy summoner(to moje zdanie). Nuke+mocne summony, kilka debuffów.
1.SpellHowler
3. Phantom Ranger
4. Shillen Knight
SwordSinger, tyle w temacie
Abyss Walker za kosmiczny dmg. z blowów
Tak jak w temacie, jaką klasą uwielbiacie grać. Osobiście lubię grać OverLordem, postać posiada ogrom buffów, a do tego ma toogle skille które naprawdę ostro podbijają obronę i p.atk więc postać nadaje się pod pvp 1vs1.