Wasze ulubione MMO?

Nie mam pojęcia czy był taki temat czy nie ale i tak zapytam.

Więc które MMO najbardziej was oczarowało w latach (2011-2013)?

Temat ma na celu zjednoczenie nas graczy w celu znalezienia najlepszego MMO :D

Cóż, w tych latach to LoL, C9, WoT.

Miasto Pary

Nie wiem czemu, ale jakoś mnie tak wciągło jak nic innego. Czegoś takiego szukałem na wakacje i puki co nie przychodzi mi na myśl przestać w to grać.

Szczerze, jak na teraz to nie ma żadnej gry które "oczaruje" gracza,maksymalnie może zachwycić.Każda na zalety i wady, z tym,że w większości wad jest więcej od zalet.Ja tam czekam na 2014,może wyjdzie jakieś dobre MMO.

mmo może nie ale Saints Row The third w CO-OP gram codziennie i Battlefield heroes :) może ma więcej ale przez 3 lata gram non stop.

Szczerze mowiac jestem fan boyem blizzarda xd, no moze nie tak do konca bo gralem w gw2 i bardzo duzo mmorpg ale jak zagralem w WoWa to od tego momentu ciagnie mnie do wszystkich gier blizzarda: wow,tydzien temu kupilem diablo,sc2 kupie gdy bede mial kase,czekam na kluczyk do karcianki no i nie mowiac o docie. Czemu tak jest sam nie wiem ale grafika w grach od tej firmy i grywalnosc trafila idealnie w moj gust :P.

Szczerze mówiąc to PWI (Perfect World International)

Moje ulubione MMO... Mam w sumie kilka takich MMO, ale ulubione z ulubionych to chyba MapleStory, lubię sobie czasem wrócić do tej gry, ale to nie jest już ta sama gra co 3-4 lata temu.

Od wyjścia The Burning Crusade niestety żadne MMO nie "oczarowało" mnie tak bardzo, mam nadzieję że Wildstarowi się to uda.

W latach 2011-2013 grałem raczej tylko w LoLa z którego wyleczył mnie poziom dzisiejszej społeczności gry...

Nostale, lol, tibia

Oczarował mnie WOW i jest to najlepsze mmorpg w jakie przyszło mi grać, bardzo spodobały mi się również takie tytuły jak Neverwinter Online i Guild Wars 2. Z pozostałych sieciówek War Thunder i Diablo3.

Nie mam pojęcia czy był taki temat czy nie ale i tak zapytam.Więc które MMO najbardziej was oczarowało w latach (2011-2013)?Temat ma na celu zjednoczenie nas graczy w celu znalezienia najlepszego MMO

Trochę nie kminię ocb. Jeżeli pytasz co w tym czasie mi przypasowało, to równie dobrze możesz zapytać jakie ogólnie nasze ulubione mmo. Jeżeli zadałbyś pytanie o produkcje, które wyszły w tych latach, to może temat miałby nieco sensu imo.

Z nowych produkcji (idąć proponowanym tokiem, gdzie temat i tak powinien być zamknięty) w tych latach jarałem się sporo TERA i odkrycie wszechczasów, WoT. Dlaczego takie "wielkie" odkrycie ? A bo wcześniej kompletnie nie ciągnęło mnie do tego tytułu: ani nie interesują mnie czołgi, ani grafika nie była jakaś super, ale gdy zagrałem chwilę w to (z powodów kompletnej nudy jeżeli chodzi o gry z zapleczem e-sportowym) po prostu nie widziałem słońca przez jakieś 3-4 dni. A więc taka sytuacja.

Moje ulubione MMO to Dofus.

Jedyna gra, która naprawdę się wyróżnia od pozostałych gier.

Hellgate - świetna gra, nie to co obecne crap'y.

PSO2, Tera, XAOC, Marvel Heroes, Firefall

Lineage 2 [c4-inter], Aion [na p2p].

W sumie nie ma co porównywać gier p2p do tych f2p.

War Thunder,Tibia.

Nie wiem trudno powiedzieć, może nie jest ulubione, bo takiego mmo nie ma ( chyba, że cabal online który najlepsze lata ma już za sobą a szkoda :( ) ale gw 2 i lol pomimo, że to nie jest takie mmo z krwi i kości to taka rozgrywka bardzo mi odpowiada. Powiem Wam szczerze, że na rynku mmo dzisiaj przynajmniej dla mnie nie ma jakiegoś szału dlatego znowu powoli wracam do singli gier RPG , gothic 4ever bym rzekł, ale ile w to można grać ?

Nie wiem trudno powiedzieć, może nie jest ulubione, bo takiego mmo nie ma ( chyba, że cabal online który najlepsze lata ma już za sobą a szkoda ) ale gw 2 i lol pomimo, że to nie jest takie mmo z krwi i kości to taka rozgrywka bardzo mi odpowiada. Powiem Wam szczerze, że na rynku mmo dzisiaj przynajmniej dla mnie nie ma jakiegoś szału dlatego znowu powoli wracam do singli gier RPG , gothic 4ever bym rzekł, ale ile w to można grać ?

Dlatego od ponad pół roku kupuję i gram w single. 2 konta steam, 1 origin i 1 uplay mówi same za siebie. :)

Ech, no nic nie poradzę, Air Rivals. Poziom pvp, grafa nie idealna, lecz w odpowiadającym mi stylu a reszta była dla mnie jak najbardziej zadowalająca nie licząc czynników GameForge takich jak IS i brak patchy. Ale o tym wszystkim wiadomo a i sam nie raz trąbiłem na ten temat przy każdej nadarzającej się okazji. Poza tym był WoT, króciutki szał na SMITE, LoL... Z perspektywy czasu jednak widzę, że żadna z tych gier nie oferuje mi tego, czego oczekuję, a nic dzisiaj nie daje mi takiej rozrywki, jakiej się spodziewałem (to, co jest schrzanione lub zbyt uproszczone). Chyba, że się po prostu nienaturalnie szybko starzeję... ;d