Wav3zZ - Let's play

Też jestem tego zdania, ale nie cierpię chamstwa i prostactwa. Report poleciał, mam nadzieję, ze administracja rozpatrzy zablokowanie do tego wątku dla naszego kolegi > Spamer-Troll'a

Witam.

Skoro wracamy już do tematu let's play: Wav3zZ mam nadzieję, że twój kanał się rozrośnie :D Ostatnio też zaczęłam nagrywać(a właściwie to dwa dni temu) I chciałabym zaprosić na mój kanał http://www.youtube.com/user/Zofa1995/videos?flow=grid&view=0 bardzo zależy mi na opini, mój pierwszy filmik zdobył dość dobre oceny, które jeszcze bardziej mnie zmotywowały ale to były tylko 4-5 osób :P Proszę was więc o radę i krytykę (:

1. Załóż własny temat.

2 Znowu Slender...

To jak już coś tutaj się znalazło. Dodałem nową serie, z której skończyłem już 1 epizod (niestety, podczas nagrywania Bioshocka coś mi się zj**%$o i muszę na nowo nagrywać, a wcześniej dojść do momentu w którym skończyłem). Co do Zof'y. Jeżeli masz ochotę nagrać serię wspólnie, a posiadam taką grę, która na mnie czeka i czeka, to daj znać tutaj, na yt lub gg: 3167228

Ok.

@Bump

Jutro pojawi/ą się odcinek/odcinki z Amnesii, są to już ostatnie z całej serii. Na dniach zostanie nagrywana i wrzucana również dalsza część TWD. A do weekendu ujrzycie dalsze losy podwodnego miasta. Tak, muszę na nowo dojść do momentu w którym skończyliśmy pierwszy odcinek, ale to ta seria spodobała się Wam najbardziej (może dlatego, że takowych nie ma na polskim YT ?). Widzimy się jutro w kolejnych odcinkach. Na najbliższych dniach, pojawi się również Audiolog, w który postaram się opisać co dalej, jak i gdzie będzie się działo na kanale. Tak, aby osoby zainteresowane wiedziały, czego się spodziewać ;)

A gdzie Bioshock?;/

A do weekendu ujrzycie dalsze losy podwodnego miasta.

Tak, jak napisałem, może powinienem napisać to jakoś inaczej, no cóż. Podwodne miasto = Bioshock

Tak, jak napisałem, może powinienem napisać to jakoś inaczej, no cóż. Podwodne miasto = Bioshock
Nie przeczytałem dokładnie ,spr. czy jest nazwa bioshock xd nie ma no to post,spam,krzyki,jęki xd A więc sorry ;/

W porządku jest. Niestety, jestem zaniepokojony, iż stoję w martwym punkcie. Jeżeli chodzi o większą publiczność. Do końca miesiąca (niestety), postaram się zrobić jakąś fajną reklame ;)

Cześć, witajcie w kolejnym odcinku z serii...

ah, pomyłka - To nie ten program ! :)

Otóż, jestem Wav3zZ, konto na yt, posiadam od maja, ostatnio wrzuciłem kilka odcineczków z mojego grania i spodobało mi się to na tyle, ze chciałbym kontynuować i rozwijać mojego "konika". Nie mam zamiaru dużo się rozpisywać, bo zainteresowane osoby, przejrzą materiał i będą wiedzieć na czym stoją. Co do serii, kończę jedną, kolejną mam już w zanadrzu, a dodatkowo trafią się czasem speciale i konkursy oraz jakieś bonusowe materiały.

Link - www.youtube.com/wav3zz

Chętnych serdecznie zapraszam, Trzymajcie się, Cześć! ;)