Robiłem coś na odpier**l ? Gdzie ? Co pokazałem na tamtym kanale ? Z tego co wiem, to odcinki z Haxballa były co prawda nadmiar wulgarne, ale to dwie różne sprawy. Zacząłem przenosić filmy z starego kanału i była to tylko Amnesia, gdyż reszta to był kanał tworzony z Wajchą, a On nie jest osobą, z którą da się nagrać cokolwiek i jakkolwiek w normalny sposób ;(
Dlatego ten kanał jest zupełnie czymś innym, dlatego proszę Cię, nie mieszaj dwóch różnych spraw, bo teraz wygląda to tak, jakbym na kanale Wav3zZ wyzywał swoich widzów od skur*@*ów i innych...
I nadal nie sprecyzowałeś o co Ci chodzi. Dzieciaka sobie daruj bo po raz kolejny nie podałeś, żadnych merytorycznych argumentów ;s
@Up
Koleś, dalej nie rozumiem. Powiedz mi, czy wiek to dla Ciebie wyznacznik i poziom człowieka z jakim powinien się zachowywać ? Xasarma zostaw w spokoju to raz, czemu nie przyrównałeś mnie do siebie ?
Jeżeli próbujesz robić dym w okół tego co ja tworzę, to postaraj się bardziej. I idąc Twoim tokiem myślenia to Ty nie opuściłeś nawet "gimbazy".
Także, zastanów się nad tym co piszesz, jak postrzegasz ludzi. Nie jedna niepełnoletnia osoba potrafi trzymać poziom w porównaniu do tych pseudo "dorosłych" osób, za którą poniekąd się uważasz (to tylko wniosek wyciągnięty z Twoich postów).