Wav3zZ - Let's play

Cześć, witajcie w kolejnym odcinku z serii...

ah, pomyłka - To nie ten program ! :)

Otóż, jestem Wav3zZ, konto na yt, posiadam od maja, ostatnio wrzuciłem kilka odcineczków z mojego grania i spodobało mi się to na tyle, ze chciałbym kontynuować i rozwijać mojego "konika". Nie mam zamiaru dużo się rozpisywać, bo zainteresowane osoby, przejrzą materiał i będą wiedzieć na czym stoją. Co do serii, kończę jedną, kolejną mam już w zanadrzu, a dodatkowo trafią się czasem speciale i konkursy oraz jakieś bonusowe materiały.

Link - www.youtube.com/wav3zz

Chętnych serdecznie zapraszam, Trzymajcie się, Cześć! ;)

Nie chciałbym się wtrącać, ale od razu karygodny błąd. "Nie mam zamiaru dużo się rozpisywać, bo zainteresowane osoby, przejrzą materiał i będą wiedzieć na czym stoją" Chryste Panie... To Ty masz zainteresować ludzi, a nie oni sami siebie. Jedna seria? Nic ciekawego. Dlatego właśnie potrzebujesz dobrej reklamy, prezencji. Wszystko musi wyglądać poważnie, żeby użytkownicy mieli wrażenie, że Ci zależy na nich, bo dla samego grania nikt nie robi filmów z gier. Możesz robić to sam dla siebie, ale pisząc post powyżej automatycznie stwierdziłeś, że tak nie jest. Przyłóż się.

Slod, wkońcu udowodniłeś, że Ci na mnie zależy po tylu latach naszych obojętnych rozmów ! :)

A co do tematu. Nie chce nikogo zmuszać na siłę do oglądania czegoś, czego nie chcą. Fakt, chciałbym zachęcić w jakiś ciekawszy sposób grupę ludzi, ale to nie przyjdzie też jeżeli będę z uporem maniaka wtykał się wszędzie gdzie się da. Na wszystko przyjdzie czas, dlatego też, jutro pojawi się nowy odcinek z nowej serii.

Jeżeli masz jakiekolwiek propozycję, chętnie wysłucham, jeżeli masz jakieś zastrzeżenia - chętnie przyjmę ją jako krytykę "uzasadnioną" i postaram się "naprostować" to co jest źle wykonane, lub całkowicie to zmienić ;)

Czekam na odzew reszty :)

Reszta przemówiła:

+brak wulgaryzmów

+miły dla ucha głos mimo,że obstawiam <18

+dostosowane zachowanie do sytuacji na ekranie

+coś innego niż lol,mc,

-troszkę to monotonne na dłuższą mete może nudzić

-na tej grzesubów nie nabijesz

Podsumowanie

Lajk za ostatni filmik

Masz suba

Życze powodzenia w dalszym nagrywaniu.

Pozdrawiam Kartuś xd

Dziękuje. Za kilka godzinek nad ranem pojawi się nowa seria, jeżeli macie jakiekolwiek sugestie jestem otwarty na propozycje. A co do wieku. W styczniu styknie 19 wiosenek ;)

@Karthas

Być może, ostatnio mam problemy z mikrofonem. Spróbuje to rozwiązać w nowych odcinkach ;)

@Topic

Jeżeli ktoś bezinteresownie, chce pomóc dotrzeć mi do innych osób, nie obrażę się jeżeli przekażecie link dalej.

Z jakiej gry ,bo nie widze żebyś gdzieś wspomniał xd

Miałem zrobić mały trailer z tego i wrzucać odcinki, ale ostatnio nie chce mi się Amnesii tak nagrywać, a grać tak na przymus nie lubię. Dlatego po prostu zacznę wrzucać, a to co znajdziesz no cóż - niech pozostanie tajemnicą ;)

Waves, zawsze znajdzie się ktoś, komu nie będzie się podobało to, co będziesz robił. Tak to już jest. Internet to nieskończona sieć, w której każdy ma swoje zdanie, opinię i upodobania. Nie chodzi mi o nachalne reklamowanie się na wszystkich możliwych stronach, to bezsens. Jeśli jednak coś reklamujesz, a jest to Twoja osoba, działalność, twórczość, to jednak trzeba się wysilić z tekstem reklamującym. To przecież nie sprzedaż roweru, który można zareklamować w kilku słowach.

Ja poprostu jestem takim typem człowieka, który nie lubi "odsłaniać" całego siebie, niczym na ogłoszeniu - jak to nazwałeś. Chcę aby ludzie mnie poznali, poznali Ci, których zainteresuje, a reszta, która ma to gdzieś, która ma to w d*pie, nie musi sobie wtedy zawalać głowy bredniami ;)

Chwalebne, ale daleko Cię to nie zaprowadzi, jeśli myślałeś o jakiejś popularności.

Więc, jeżeli chcesz mi pomóc - poradź. Co na ten temat sądzisz, co Ty byś zrobił. Nie nalegam - grzecznie proszę :)

@Offtopic

Pierwszy odcinek z nowej serii właśnie się uploaduje, nad ranem zostanie opublikowany wraz z playlistą do niego przeznaczoną

Bioshock !! Teraz to masz u mnie ogromnego plusa;D Ps. Dziś mi się wydaje że masz starszy głos tzn. masz te 19 xd Pewnie po piwkach ogłuchłem xd

Zdarza się ;) Mam nadzieję, że większości osób seria ta również przypadnie do gustu ;)

Hhahaha Wavez, dzieciak który myśli że jest śmieszny, robi wszystko a zarazem nic. Był serwer mc - padł, był serwer wowa - też nie wiem co się z nim stało, był serwer ts - także padł? Ja poczekam aż dorośnie, może poprawi się jakość prowadzenia tego kanału. Nie mniej jednak życzę powodzenia. :)

Serwer minecraft - nie wiem czy jest sens utrzymywać serwer, jeżeli gra na nim 5-10 osób, napracowałem się przy nim i to sporo - pliki ? Nadal je posiadam, cały backup. Serwer WoW'a to już inna historia, miałem dogadane rzeczy z osobami, które zajmują się dev tej gry, niestety okazało się, że nie są w stanie pomóc, dlatego serwer i też zniknął. A co do TeamSpeak - serwer działał 24/7 przez 2 lata ? Na koniec dokonałem na tyle głupiej rzeczy, że zaufałem osobie, którą znałem 2 lata..... - historyjka co najmniej nie na miejscu. Co do samego TeamSpeaka, obiecałem, że wrócę z serwerem i tak też jest. Stoi nowy publiczny serwer, a co do Ciebie mój kolego QQi. Nie mieszaj proszę spraw serwerowych i spraw związanych z youtubem. Fakt, faktem, obydwie rzeczy są powiązane z obowiązkami, jednakże, nie wszystkie z nakładami finansowymi. To, że ktoś wykładał pieniądze, inni korzystali a teraz to wypominać to trochę nie fair, nie uważasz ?

Robię wszystko, a zarazem nic ? A drążąc dalej, co masz na myśli pisząc "..poprawi się jakość prowadzenia tego kanału..." ? bo chyba nie do końca rozumiem. Prosiłem o krytykę uzasadnioną, a nie osoby, która dopiero co wstała i to pewnie lewą nogą. Peace.

@Edit

Czemu twierdzisz, że uważam się za śmiesznego - rozpisałem się lekko, a zapomniałem o tym co mnie najbardziej rozwaliło w Twojej wypowiedzi ;)

QQi... trochę pokory, serio. 0 merytorycznych argumentów, wjazd od "dzieciaka" na gościa... od osoby, która tekst na temat Perfect Worlda rozpoczęła od zdania "Sama gra jaką jest Perfect World (...)".

Co do OPa... Sam nie wiem czy tracić czas na oglądanie twojego kanału. Karthas póki co dał ci o wiele lepszą reklamę niż to co sam pokazałeś, a zgodzę się ze Slodem w tej jednej kwestii - powinieneś zachęcić ludzi do oglądania swoich let's playów. Osoby które widziały kilka nieudanych prób na zaistnienie (a napaliła się na to całkiem spora grupa ludzi, w większości nie wyróżniających się niczym) nie będą chętne do sprawdzenia choćby jednego odcinka - a nuż to byłby ktoś, kto czekałby na kolejne odcinki. Jak komuś się nie spodoba to napisze pełny jadu (i wolny od myślenia) post pod filmem i nie wróci, za to jeśli się spodoba to będziesz miał nowego fana. Bleeh, chyba zaczynam się motać w wyjaśnieniu co mam na myśli.

tl;dr spróbuj zachęcić ludzi do zmarnowania tych ~10 minut na sprawdzenie czy warto cię oglądać, czy nie.

Dobrze, w takim razie przygotuję trochę dłuższą wypowiedź na swój temat, przyszłości kanału oraz tego co zamierzam (nie obiecuję) robić dalej. Może jednak macie racje, dam z siebie więcej niż zwykle. Jeżeli ktoś po prostu lubi pisać jak to ująłeś "pełne jadu posty" jest przeze mnie ignorowany, zdążyłem się oswoić z tą mentalnością polaków, gdzie ten, który robi coś dla siebie i przy okazji dla innych jest mieszany z błotem. Dziękuje Ci jeszcze raz, właśnie takiej motywacji oczekiwałem.

Wavez jest "mieszany z błotem" ten który robi coś na odpie*dol, a nie ten któremu nie można nic zarzucić. :) Trudno będzie Ci zamazać swoją przeszłość i kanał ChilloutPlayers, w którym pokazaliście tylko jakimi jesteście chamami i niewychowanymi burakami. Sam sobie na to zapracowałeś, każdy ma jakieś zdanie o kimś. Ja nie skreślam Ciebie całkowicie, ale na chwilę obecną nie oferujesz nic co mogłoby mnie zachęcić do oglądania Twojego kanału lub w ogóle daniu subki. Myślę, że teraz wyraziłem się jasno i nie dostane jakiejś wrzuty, że pojechałem po dzieciaku bez jakichkolwiek argumentów.

@down

Co się spinasz, że nie jesteś dzieciakiem? Jak jesteś może z rok/dwa starszy od Xasarma. Nie przesadzaj.

Robiłem coś na odpier**l ? Gdzie ? Co pokazałem na tamtym kanale ? Z tego co wiem, to odcinki z Haxballa były co prawda nadmiar wulgarne, ale to dwie różne sprawy. Zacząłem przenosić filmy z starego kanału i była to tylko Amnesia, gdyż reszta to był kanał tworzony z Wajchą, a On nie jest osobą, z którą da się nagrać cokolwiek i jakkolwiek w normalny sposób ;(

Dlatego ten kanał jest zupełnie czymś innym, dlatego proszę Cię, nie mieszaj dwóch różnych spraw, bo teraz wygląda to tak, jakbym na kanale Wav3zZ wyzywał swoich widzów od skur*@*ów i innych...

I nadal nie sprecyzowałeś o co Ci chodzi. Dzieciaka sobie daruj bo po raz kolejny nie podałeś, żadnych merytorycznych argumentów ;s

@Up

Koleś, dalej nie rozumiem. Powiedz mi, czy wiek to dla Ciebie wyznacznik i poziom człowieka z jakim powinien się zachowywać ? Xasarma zostaw w spokoju to raz, czemu nie przyrównałeś mnie do siebie ?

Jeżeli próbujesz robić dym w okół tego co ja tworzę, to postaraj się bardziej. I idąc Twoim tokiem myślenia to Ty nie opuściłeś nawet "gimbazy".

Także, zastanów się nad tym co piszesz, jak postrzegasz ludzi. Nie jedna niepełnoletnia osoba potrafi trzymać poziom w porównaniu do tych pseudo "dorosłych" osób, za którą poniekąd się uważasz (to tylko wniosek wyciągnięty z Twoich postów).

Panowie,apeluję o zaprzestanie konfliktu w temacie.Polecam zakończenie go albo przeniesienie na pw.

Pozdrawiam Kartuś

mod_ico.png
Panowie, będzie większy offtop to zamknę temat, dam po warnie. - crracked