Zasmucę cię ale ja przy obejrzanych 160 seriach i przeczytanych ~40 mangach ważę 60 kg więc jestem patykiem dosłownie ;D
Ważna sprawa, cycki 18+
czuje sie oszykany^^ tylko cycki jakiegos grubasa nic wiecej ;[
Dla czego?Otyłosć to nie jest choroba, ludzie twierdza tak by dac otuchy ludzia otylym zeby przez przypadek nie poczuli sie gorsi Otylosc to glownie lenistwo i skutek depresji, wiec czemu ich nie negowac, czemu nie karcic za to?Moze wtedy ci oto ludzie zdali by sobie sprawe z tego ze to ich problem i ze bardzo prosto sobie z tym poradzic "dieta cod - mniej żryj " To samo tyczy sie anoreksji, czy nie dziwi was sztandar wieszakow na wybiegach, to uczy mlodsze pokolenia tego jak wyglada "ideal"
Błędy w co drugim wyrazie to nie jest choroba, ludzie twierdza tak by dać otuchy ludziom głupim albo leniwym.
Nie ma czegoś takiego jak dieta mniej żreć, gdy mniej żresz to organizm odkłada tłuszcze i inne składniki na potem bo myśli że nie masz wystarczająco pokarmu, przez co potem tyjesz podwójnie.
@mielcar111
Nie masz kolego pojęcia co to znaczy być otyłym więc nie wypisuj bzdur. Otyłość to choroba cywilizacyjna, która wywołuje inne schorzenia. Często towarzyszy jej depresja i niska samoocena, ale to przez ludzi takich jak Ty.
Otyłość to najczęściej skutek przyjmowania leków na bazie sterydów, obżarstwa, problemów w życiu, a dopiero na końcu jest lenistwo. Negowanie takich ludzi im nie pomaga, a wręcz odwrotnie.
Anoreksja... Choroba o podłożu psychicznym polegająca na wstręcie do pokarmu i dysmorfii, przez którą anorektycy widzą w lustrze zupełnie co innego, niż jest w rzeczywistosci.
Ideały nie istnieją.
Bum ignorancie.
Kiedy mówią mi: "Tak już jest" - patrzę im w oczy
Tak długo aż odwrócą wzrok, bo nie znosi nikt z nich, gdy podważa się im stereotyp
I mówią z irytacją: "Co za człowiek"
Lecz powiedzą z lękiem: "Co za człowiek?!"
Gdy podnoszę dłonie znad mojego dzieła
Największej operacji dokonanej na sobie
Oto człowiek!
Co do tematu, to ARCHEAGE JEST ŚWIETNE! I co najwazniejsze nie jest Pay2Win!
@mielcar111Nie masz kolego pojęcia co to znaczy być otyłym więc nie wypisuj bzdur. Otyłość to choroba cywilizacyjna, która wywołuje inne schorzenia. Często towarzyszy jej depresja i niska samoocena, ale to przez ludzi takich jak Ty.Otyłość to najczęściej skutek przyjmowania leków na bazie sterydów, obżarstwa, problemów w życiu, a dopiero na końcu jest lenistwo. Negowanie takich ludzi im nie pomaga, a wręcz odwrotnie.Anoreksja... Choroba o podłożu psychicznym polegająca na wstręcie do pokarmu i dysmorfii, przez którą anorektycy widzą w lustrze zupełnie co innego, niż jest w rzeczywistosci.Ideały nie istnieją.Bum ignorancie.Kiedy mówią mi: "Tak już jest" - patrzę im w oczyTak długo aż odwrócą wzrok, bo nie znosi nikt z nich, gdy podważa się im stereotypI mówią z irytacją: "Co za człowiek"Lecz powiedzą z lękiem: "Co za człowiek?!"Gdy podnoszę dłonie znad mojego dziełaNajwiększej operacji dokonanej na sobieOto człowiek!
Wiedzialem ze to nastapi
Ktos tam wczesniej opowiadal, ze organizm odklada tluszcze kiedy je sie mniej to fakt, lecz gdy je sie niewystarczajaco duzo tylko tak by zapewnic minimum lub nawet ponizej normy to co sie dzieje z tym odlozonym tluszczem?
Wazylem kiedys prawie 140kg przy zwroscie 180cm przez takich ludzi jak "ja" moja otylosc przeksztalcila sie w tkanke miesniowa, bo dosyc mialem obelg w moim podtekscie
Wiec bracie skoncz pie.... bo jesli chcesz to da sie, a nie zaslaniaj sie "choroba" cywilizacyjna, powiesz jeszcze ze te cale dysmuzgie ktore dzieci teraz tak bardzo choruja zeby dostac godzine wiecej na maturze to tez choroba cywilizacyjna? bo ja za swoich czasow nie pamietam zadnej dysmuzgi
Kto by pomyślał, że ten prowokacyjny wątek faktycznie popchnie ludzi do wojny... Tym bardziej kto by pomyślał, że będzie to wojna w temacie "Ludzi Otyłych" - świat co raz mnie zaskakuje. Moim zdaniem grubych nie wolno karcić, to ludzie jak wszyscy inni, ale całkowicie można się z nich nabijać i śmiać, bo robią to sami sobie.
Ogółem z każdego można się nabijać i śmiać, grubi, mangozjeby, anty-mangozjeby, guru, hejterzy guru, lizusy guru, czarni, biali, żółci, niscy, wysocy~ Świat ma tyle rzeczy, z których można się ponabijać, po co prowadzić wojny?
To było nie na miejscu, nie smiej się z otyłych ludzi to poważny problem. Jako fan anime, a z tego tez dużo ludzi się śmieje powinieneś być bardziej wyrozumiały. Muszę powiedzieć że z dobrym wychowaniem nie miałeś styczności. Jednym słowem, nie podobasz mi się. To jest temat na poziomie, stojący ponad podziałami kolego.
Potwierdzam, sam szczupły nie jestem. Jednak powinien polecieć wan, jednak już nie zwracam na to uwagi. Chociaż z tolerancją na forum bywa różnie, więc nie wiem skąd ta zmiana.
Miały być cycki to są a nie że nabijam się z grubych bo jedyny gruby z którego robię sobie beke to ja
Arch age mega crap a jak ktoś piszę inaczej to ma dodatkowy chromosom
ma być kłótnia a nie dysputa o tolerancji
(czekam na to że naślecie na mnie jakiś lewusów co walną mi wykład o tolerancji)
Większość animków, to albo kluseczki, albo deseczki ala'Sala Samobójców, czyli tak fifty fifty.
A ArcheAge przejdzie na f2p, bo za taki kał nikt normalny nie będzie płacić.
I tak, muszę się kłócić. Szczególnie z animkami.
@up
Co masz do lewaków, "patrioto"?
@up nic a nic nie mam do lewusów ale oni się specjalizują w tolerancji
ale widzę że temat umarł i nikt nie chce zrobić mi wykładu
Arche Age nie jest dla cassuali, trzeba dużo czasu poświęcić, teraz każdy by chciał auto trakera i inne takie.
Pytanie:
Czy wy zawsze musicie się kłócić?