Pytanie:
Czy wy zawsze musicie się kłócić?
Pytanie:
Czy wy zawsze musicie się kłócić?
~Flash ! To było podłe zagranie !;p
A tak serio to kto sie tu kłóci ?;p
Nie, nie musimy
wbiłem bo cycki ;-; a tu nic
It's a trap! Kto się kłóci?
Ja tu nie widzę kłócących się osób
BTW. fajny gif X-Bruner'a A w avku lancer z F/SN?
Nazwa tematu niczym newsy na WP, gdzie się kłócą ?
Kłótnie sprawiają, że chłopaki mają co robić. Gdyby nie to, forum byłoby ciche. Daj im się wyszaleć.
baited :<
klotnie dodaja pikanterii codziennej, forumowej szarosci. Ja tylko nie lubie jak mi zamykaja tematy ze skargami :x
Ale żałosny bait... Jeszcze bardziej żałosne, że dałem się na niego złapać. xD Bez kłótni jest nudno, trzeba czasem się posprzeczać.
Cały FG, nic nie mówi wprost i się domyślaj o co chodzi.
Pytanie jest strasznie trudne.
Odpowiedź na pytanie FG:Tak
Kłótnie dodają więcej przypraw Vegeta
Macie cycki
Ja tu nie widzę kłócących się osób BTW. fajny gif X-Bruner'a A w avku lancer z F/SN?
Dzięki
I nie lancera tylko archera a konkretniej Gilgamesza.
To jak już są cycki to może jakaś kłótnia?
emmmm...
Archeage nie jest gównem
Lol nie jest gównem
A teraz tańczcie, kukiełki.
Macie cycki
To było nie na miejscu, nie smiej się z otyłych ludzi to poważny problem. Jako fan anime, a z tego tez dużo ludzi się śmieje powinieneś być bardziej wyrozumiały. Muszę powiedzieć że z dobrym wychowaniem nie miałeś styczności. Jednym słowem, nie podobasz mi się. To jest temat na poziomie, stojący ponad podziałami kolego.
To było nie na miejscu, nie smiej się z otyłych ludzi to poważny problem. Jako fan anime, a z tego tez dużo ludzi się śmieje powinieneś być bardziej wyrozumiały. Muszę powiedzieć że z dobrym wychowaniem nie miałeś styczności. Jednym słowem, nie podobasz mi się. To jest temat na poziomie, stojący ponad podziałami kolego.
Święta prawda, wśród tych mangowców jest najwięcej otyłych ludzi, nieładnie się śmiać ze swoich kolegów.
Mam pytanie może kto zbanować dabu za jego tekst :
Skąd piwnica twojej starej
Dla czego?
Otyłosć to nie jest choroba, ludzie twierdza tak by dac otuchy ludzia otylym zeby przez przypadek nie poczuli sie gorsi
Otylosc to glownie lenistwo i skutek depresji, wiec czemu ich nie negowac, czemu nie karcic za to?
Moze wtedy ci oto ludzie zdali by sobie sprawe z tego ze to ich problem i ze bardzo prosto sobie z tym poradzic "dieta cod - mniej żryj " To samo tyczy sie anoreksji, czy nie dziwi was sztandar wieszakow na wybiegach, to uczy mlodsze pokolenia tego jak wyglada "ideal"
I nie lancera tylko archera a konkretniej Gilgamesza.
Uwaaa ale wpadka Faktycznie Gilgamesh
Ale on był archerem? ;0 Napewno posiadał multum Szlachetnych Widm ^^ Taki mały koksu.
Co do "otyłych mangowców" - nie widziałeś nie pierdziel głupot z łaski swej.
Co do Arche Age - to nie jest crap!