Ważne pytanko

Cześć wszystkim! O tuż własnie teraz,w tej chwili pobrałem rifta i chcę zastosować sposób na afczenie 14-16 żeby zdobyć dodatek za free. Tutaj pojawia się pytanie: Czy jeśli już jutro wychodzi F2P to już nie zdążę zdobyć darmowego dodatku,czy może się udać ? :D

@Edit: Ewentualnie ktoś odpaliłby ten kodzik czy coś ? Strasznie mi kurde na tym zależy *-*

"Osz fak" No to kiszka :P. No nic,najwyżej zabule te 10$ za dodatek :P. Dzięki za odp.

Dzisiaj ludzie pisali na czacie, że jednym się udało a inni już nie dostali, próbuj, nie masz nic do stracenia.

Co do czasu - to promocja trwa jeszcze: 1 dzień, 5 godzin (czyli jesli sie nie myle to 29 godzin, no chyba że tylko 5 godzin z brakiem dnia 0)

http://raptr.com/das...ft-storm-legion

Problem leży w czym innym

jest już tylko 318 kodów - a to na 100% ostatnia partia

Powodzenia

Cześć wszystkim! O tuż własnie teraz,w tej chwili pobrałem rifta i chcę zastosować sposób na afczenie 14-16 żeby zdobyć dodatek za free. Tutaj pojawia się pytanie: Czy jeśli już jutro wychodzi F2P to już nie zdążę zdobyć darmowego dodatku,czy może się udać ? :D

@Edit: Ewentualnie ktoś odpaliłby ten kodzik czy coś ? Strasznie mi kurde na tym zależy *-*