Ważne

W temacie pisze ważne,ponieważ wracam do gry Flyff.Ale niechce zaczynać sam :) Najlepiej żeby ktoś grał ze mną bo wiem jak fajnie się gra w grupie :unsure: Mam akrobate 23 lvl na którym grałem i chce do niego powrócić.Może ma ktoś postać z tym level,a jeśli nie mógłby zrobić od początku (chyba że dopiero zaczyna gre) Moge podexpić ,a potem to już z górki.Gra samemu jest nudna i nie ciekawa ,Potem na wyższych lvlach moglibyśmy zrobić własną gildie.Nie mówie żeby to była jedna osoba ;)

W temacie pisze ważne,ponieważ wracam do gry Flyff.Ale niechce zaczynać sam Najlepiej żeby ktoś grał ze mną bo wiem jak fajnie się gra w grupie Mam akrobate 23 lvl na którym grałem i chce do niego powrócić.Może ma ktoś postać z tym level,a jeśli nie mógłby zrobić od początku (chyba że dopiero zaczyna gre) Moge podexpić ,a potem to już z górki.Gra samemu jest nudna i nie ciekawa ,Potem na wyższych lvlach moglibyśmy zrobić własną gildie.Nie mówie żeby to była jedna osoba

Nie wydaje mi sie zeby Twoj powrot do Flyffa byl jakims waznym wydarzeniem na forum, wydaje mi sie ze reszta sie ze mna zgodzi, wiec nie tytuluj swoich topicow w ten sposob, jesli na prawde nie jest to wazna informacja.

staraj sie nie robic tyle literowek.

Ważne w sensie ,,Dla mnie "Jakby co ;) no ,ale w poście Jest o kumplu do gry ;]

W temacie pisze ważne,ponieważ wracam do gry Flyff.Ale niechce zaczynać sam :) Najlepiej żeby ktoś grał ze mną bo wiem jak fajnie się gra w grupie :unsure: Mam akrobate 23 lvl na którym grałem i chce do niego powrócić.Może ma ktoś postać z tym level,a jeśli nie mógłby zrobić od początku (chyba że dopiero zaczyna gre) Moge podexpić ,a potem to już z górki.Gra samemu jest nudna i nie ciekawa ,Potem na wyższych lvlach moglibyśmy zrobić własną gildie.Nie mówie żeby to była jedna osoba ;)