Wciągająca gra mmorpg

Witam .

Szukam WCIĄGAJĄCEJ gry mmorpg . Wiem , że są podobne tematy ale nic tak strasznie ciekawego nie znalazłem .

Ja szukam na prawde wciągające . Niektóre gry są wciągające na 2-3 dni góra tydzień .

Grafika nie musi byc jakaś wyjątkowa byle by nie była strasznie baśniowa ;p

Jeżeli chodzi o mój gust to gra Ragnarok wciągneła mnie na 2 lata ;p

Gram w nią do dziś . Ale nie koniecznie musi być z tej beczki .

Grałem również w Cabala wciągnął mnie niestety tylko na 3 tygodnie ;/

Słyszałem ponoc też , że bardzo dobry jest Archlord . Juz sciągnąłę tę grę ale nie moge się zarejestrować . A dokładnie nie przychodzi mi email zwrotny . No ale mniejsza z tym . Proszę o jhakieś wciągające propozycje .

Polecam Legend of Ares i Last Chaos :) Te gry potrafią wciągnąc :)

Ale jak się zalogować na Lost Chaos (jak stworzyć konto)???

Patrzylem na te gierki i szczerze ??

Nie znalazłem w nich nic wciągającego ;/

Ja ci polecam Conquera i knight online :-)

Tylko Last Chaos.

Gram około 3 miesięcy i się nie nudzi.

Skoro tak wszyscy polecają last chaos to trzeba sobie to ściągnąć :-)

ja ściągnąłem last chaos i oceniam jako gówno !! grafika dobra ale naprawdę badziew. odradzam

A ja moge polecic gre RYL moze nie jest to nic tak bardzo specjalnego ale moze przyciagnac gracza na pare dluzszych chwil oczywiscie mozesz odłożyć troche grosza i zakupic world of warcraft kturego bardzo polecam (niestety za gre trzeba placic miesieczny abonament).....Co do Lst chaos tą gre ruwniez polecam chociazby ze wzgledu na sama grafike:D

Polecam WoWa niestety prywatne servery, bo oficjalne są płatne

ja sciagnalem sobie Last Chaos i gralem w to przez 5 min i odrazu usunelem czyli gowno

ja polecam polskiego metina2 gralem w to dokladnie 104174 min i osiagnalem 54 lvl moze maly jak na taki czas ale zajmowalem sie handlem POLECAM jesli nie grales

Dla mnie wciągającoł grą jes lineage2 gram już prawie 4 lata i mi sie nie nudzi

POlecaM :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Ja polecil bym Lineage 2- ojciec najwspanialszych mmorpg- niestety nie gram juz w niego:( gdyz wraz zkolejnymi odslonami rosna mu wymagania sprzetowe :(

Bardzo ciekawe jest tez Silkroad- ma wiele ciekawych rozwiazan typu napady na karawany, gildie kupieckie itp. Ciezko o porownywalna gierke.

LastChaos... hmmmm.. podobno ciekawa gra, jednak na poczatku odrzuca swoja monotonia :/ doszedlem do 10lvl i caly czas to samo :/ usunalem bo nie chcemisie meczyc na poczatku gry tylkopotozeby potem normalnie pograc.

Eternal Lands- Kurde dobra gierka,mowcie co chcecie... alchemia, jubilerstwo, rzemieslnictwo,astrologia... wszystko. Troche odrzuca wykonaniem, jednak w ostatnim czasie tworcy wzieli sie do roboty i powstaja nowsze wersje. Polecam!

Sciagam teraz Metina2 muszezobaczyc co to takieg,bopolska produkcja, a takie trzeba wspierac :D

Witam .

Szukam WCIĄGAJĄCEJ gry mmorpg . Wiem , że są podobne tematy ale nic tak strasznie ciekawego nie znalazłem .

Ja szukam na prawde wciągające . Niektóre gry są wciągające na 2-3 dni góra tydzień .

Grafika nie musi byc jakaś wyjątkowa byle by nie była strasznie baśniowa ;p

Jeżeli chodzi o mój gust to gra Ragnarok wciągneła mnie na 2 lata ;p

Gram w nią do dziś . Ale nie koniecznie musi być z tej beczki .

Grałem również w Cabala wciągnął mnie niestety tylko na 3 tygodnie ;/

Słyszałem ponoc też , że bardzo dobry jest Archlord . Juz sciągnąłę tę grę ale nie moge się zarejestrować . A dokładnie nie przychodzi mi email zwrotny . No ale mniejsza z tym . Proszę o jhakieś wciągające propozycje .