Wciągające gry na androida

Tak jak w temacie poszukuje gier, które mają wciągającą fabułę lub która jest przyjemna dla oka i grania. np. Dokuro czy swordigo. Nie ukrywam, że podobają mi się "przygodowe" typu The Walking Dead, najlepiej żeby gry były po polsku ale nie obrażę się za zagraniczne tytuły ;)

Ninja and zombies jest fajne

Pixel Dungeon. Jesteś bohaterem, który musi odnaleźć artefakt w podziemiach. Do wyboru są 3 klasyczne profesje: warrior, mage i rogue. Jest jeszcze jedna klasa do odblokowania. Klasyka. Tyle, że masz jedno żecie i jak zdobywasz scrolle czy potki to nie wiesz co zrobią póki ich nie użyjesz. Do tego walka z 2 przeciwnikami może być śmiertelna. Polecam, mnie wciągnęła.

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/52457-heroes-of-loot-free-android-ios/?hl=loot Świetna zabawa na te parę chwil na przerwach czy podczas podróży od szkoły/pracy. Polecam.

Pixel Dungeon fajny :) Heroes of loot znam i mam ;p Natomiast ninja and zombies nie przypadł mi do gustu. Jeszcze coś? :)

Dice Heroes? Zamiast normalnych postaci mamy kostki. Na ścianki zakładamy ekwipunek: np. kostka wojownik. Zakładamy mu 3 razy miecz i 3 razy tarczę. Walka jest turowa. Gdy przesuniemy kostkę wtedy jest losowanie jaka akcja będzie w tej turze. W tym przypadku byłby atak lub obrona. Polecam sprawdzić. Ciekawy tytuł.

A ja polecam ściągnąć emulator GBA na androida i grać w takie tytuły jak "FF VI", "Golden Sun", "Harvest Moon", "Castlevania: Aria of Sorrow" czy Pokemony.

Trochę z innego klimatu, próbowałeś może Galaxy on fire 2 ?

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Emulator mam i jest zacny ; p Pozostałe gry zaraz sprawdzę. Gilmir widzę ze masz note 3 tak jak ja może mógłbyś mi podać listę Twoich gier? ;)

https://www.humblebundle.com/

Aktualny bundle jest androidowy, całkiem fajne są niektóre gry. Zwłaszcza knights of pen and paper. Jeśli Ci nie zależy na kluczach steamowych i grach z wyższego "tieru", to możesz wziąć nawet za 1 centa... ;)

Jeśli powiesz mi jak mogę Ci udostępnić listę to to zrobię. Jednak wypisanie wszystkiego by trochę zajęło :P zwłaszcza, że gram po trochę w całą masę a jeszcze więcej się tylko przewinęło.

Jezeli chcesz gre dla zabicia czasu pograj w Bubble Blast 2. 10,000 poziomow i troche glowkowania

Jeśli powiesz mi jak mogę Ci udostępnić listę to to zrobię. Jednak wypisanie wszystkiego by trochę zajęło zwłaszcza, że gram po trochę w całą masę a jeszcze więcej się tylko przewinęło. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Możesz zrobić screeny ; p

Zrobiłem 12 screenów tego co aktualnie mam zainstalowane. Wyślij mi adres email to Ci podeślę.

Okej na pw wysłałem ci maila ;) dzięki ;)

Gra Max Axe. Świetna, prosta gierka.

A jakieś takie jakby komiksowe czy coś? ; p

Odświeżam. Szukam dalej gier z "fabułą" bądź "przyjemną grafiką" :)

Tak jak w temacie poszukuje gier, które mają wciągającą fabułę lub która jest przyjemna dla oka i grania. np. Dokuro czy swordigo. Nie ukrywam, że podobają mi się "przygodowe" typu The Walking Dead, najlepiej żeby gry były po polsku ale nie obrażę się za zagraniczne tytuły ;)