Tak jak w temacie poszukuje gier, które mają wciągającą fabułę lub która jest przyjemna dla oka i grania. np. Dokuro czy swordigo. Nie ukrywam, że podobają mi się "przygodowe" typu The Walking Dead, najlepiej żeby gry były po polsku ale nie obrażę się za zagraniczne tytuły
Wciągające gry na androida
Ninja and zombies jest fajne
Pixel Dungeon. Jesteś bohaterem, który musi odnaleźć artefakt w podziemiach. Do wyboru są 3 klasyczne profesje: warrior, mage i rogue. Jest jeszcze jedna klasa do odblokowania. Klasyka. Tyle, że masz jedno żecie i jak zdobywasz scrolle czy potki to nie wiesz co zrobią póki ich nie użyjesz. Do tego walka z 2 przeciwnikami może być śmiertelna. Polecam, mnie wciągnęła.
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/52457-heroes-of-loot-free-android-ios/?hl=loot Świetna zabawa na te parę chwil na przerwach czy podczas podróży od szkoły/pracy. Polecam.
Pixel Dungeon fajny Heroes of loot znam i mam ;p Natomiast ninja and zombies nie przypadł mi do gustu. Jeszcze coś?
Dice Heroes? Zamiast normalnych postaci mamy kostki. Na ścianki zakładamy ekwipunek: np. kostka wojownik. Zakładamy mu 3 razy miecz i 3 razy tarczę. Walka jest turowa. Gdy przesuniemy kostkę wtedy jest losowanie jaka akcja będzie w tej turze. W tym przypadku byłby atak lub obrona. Polecam sprawdzić. Ciekawy tytuł.
A ja polecam ściągnąć emulator GBA na androida i grać w takie tytuły jak "FF VI", "Golden Sun", "Harvest Moon", "Castlevania: Aria of Sorrow" czy Pokemony.
Trochę z innego klimatu, próbowałeś może Galaxy on fire 2 ?
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Emulator mam i jest zacny ; p Pozostałe gry zaraz sprawdzę. Gilmir widzę ze masz note 3 tak jak ja może mógłbyś mi podać listę Twoich gier?
Aktualny bundle jest androidowy, całkiem fajne są niektóre gry. Zwłaszcza knights of pen and paper. Jeśli Ci nie zależy na kluczach steamowych i grach z wyższego "tieru", to możesz wziąć nawet za 1 centa...
Jeśli powiesz mi jak mogę Ci udostępnić listę to to zrobię. Jednak wypisanie wszystkiego by trochę zajęło zwłaszcza, że gram po trochę w całą masę a jeszcze więcej się tylko przewinęło.
Jezeli chcesz gre dla zabicia czasu pograj w Bubble Blast 2. 10,000 poziomow i troche glowkowania
Jeśli powiesz mi jak mogę Ci udostępnić listę to to zrobię. Jednak wypisanie wszystkiego by trochę zajęło zwłaszcza, że gram po trochę w całą masę a jeszcze więcej się tylko przewinęło. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Możesz zrobić screeny ; p
Zrobiłem 12 screenów tego co aktualnie mam zainstalowane. Wyślij mi adres email to Ci podeślę.
Okej na pw wysłałem ci maila dzięki
Gra Max Axe. Świetna, prosta gierka.
A jakieś takie jakby komiksowe czy coś? ; p
Odświeżam. Szukam dalej gier z "fabułą" bądź "przyjemną grafiką"
Tak jak w temacie poszukuje gier, które mają wciągającą fabułę lub która jest przyjemna dla oka i grania. np. Dokuro czy swordigo. Nie ukrywam, że podobają mi się "przygodowe" typu The Walking Dead, najlepiej żeby gry były po polsku ale nie obrażę się za zagraniczne tytuły