Wciągające MMORPG

Gatunek: RPG

Sprzęt: Intel Core i3-3217U, GeForce GT 710M, 4GB ramu także szału nie ma

Cechy: Najlepiej żeby gra nie była przekombinowana, miała klasyczny system expienia (w sensie grindowanie) no i żeby osiąganie wyników nie było uzależnione od ItemShop'u. Mile widziane byłoby również jeśli gra posiadałaby przyjemny system handlu jak w np. Metin2 i żeby również (jak w tytule) była dosyć wciągając, żeby zawsze było co robić

Gry, które przypadły mi do gustu: Metin2 (choć myślę że to przez sentyment), GW2, Aion, Cabal (w starszych wersjach), DragonNest

Gry, które nie przypadły mi do gustu: chyba takiej nie ma, każda gra ma swój urok

Może zadanie nie jest łatwe ale wierze w was! (y)

Cechy: Najlepiej żeby gra nie była przekombinowana, miała klasyczny system expienia (w sensie grindowanie) no i żeby osiąganie wyników nie było uzależnione od ItemShop'u. Mile widziane byłoby również jeśli gra posiadałaby przyjemny system handlu jak w np. Metin2 i żeby również (jak w tytule) była dosyć wciągając, żeby zawsze było co robić

Gry, które przypadły mi do gustu: Metin2 (choć myślę że to przez sentyment), GW2, Aion, Cabal (w starszych wersjach), DragonNest

Gry, które nie przypadły mi do gustu: chyba takiej nie ma, każda gra ma swój urok

Może zadanie nie jest łatwe ale wierze w was! 

Jeśli nie chcesz wydać ani grosza to PoE będzie dobre w item shopie były tylko style/skórki natomiast jak chcesz pograć w coś dobrego a stać cię na abonament 10-15 USD to polecam DC Univers Online kontent jest ogromny i co roku wychodzą 4-6 dodatki więc się nie nudzi ( 6 lat w to gram ) .

nie chodzi raczej o to że nie chce wydawać ani grosza bo wiadomo że niekiedy warto coś kupić w IS, co do DC Universe Online to chyba jednak nie moje klimaty, bardziej by mnie interesowała sceneria fantasy

nie chodzi raczej o to że nie chce wydawać ani grosza bo wiadomo że niekiedy warto coś kupić w IS, co do DC Universe Online to chyba jednak nie moje klimaty, bardziej by mnie interesowała sceneria fantasy 

Czyli że Batman Superman i inne iconic postacie ze świata DC to nie fantazy :) ale rozumiem jak nie DC to zobacz sobie EverQuest 2 tylko nie wiem jak tam market place wygląda .

Sprawdź PokeXGames jeśli grafika Cie nie przerazi. Ogrom rzeczy do roboty + masa ludzi , Polaków. Market prawdopodobnie najżywszy ze wszystkich gier w jakie grałem ( ekonomie napędzają gracze ) . Polecam serwer Sapphire ( największa ilość Polaków + sporo ludzi ) .

Dofus, po prostu Dofus :)

Grindownik, sety crafcisz, matsy grindujesz. Wszystko grindujesz. W pewnym momencie zapominasz, po co grasz, ale grindujesz dalej!

Czyli że Batman Superman i inne iconic postacie ze świata DC to nie fantazy  ale rozumiem jak nie DC to zobacz sobie EverQuest 2 tylko nie wiem jak tam market place wygląda .

Batman i fantasy xd gość jest bogaty nie ma mocy nic sobą nie reprezentuje. Nie porównujny go do wonderwoman Supermana czy choćby kobiety kot

Batman i fantasy xd gość jest bogaty nie ma mocy nic sobą nie reprezentuje. Nie porównujny go do wonderwoman Supermana czy choćby kobiety kot

Czyli co Batman to twój szwagier a Joker to chłopak kupeli z podwórka ? :) Wpadnijcie za szwagrem batmobilem to pojedziemy na browara jak widzisz fantasy może być różne a smoki istnieją na prawdę ale jak to mówią nie ma brzydkich tylko czasem alkoholu brak .

PS.

Nie chodzi tu o batmana który uczy religii .

Czyli co Batman to twój szwagier a Joker to chłopak kupeli z podwórka ?  Wpadnijcie za szwagrem batmobilem to pojedziemy na browara jak widzisz fantasy może być różne a smoki istnieją na prawdę ale jak to mówią nie ma brzydkich tylko czasem alkoholu brak .

PS.

Nie chodzi tu o batmana który uczy religii .

Gościu porównujesz samochód który można wyprodukować do gościa który podniesie pociąg i nazywasz to fantasy to co najwyżej podrzedne scifi

Gościu porównujesz samochód który można wyprodukować do gościa który podniesie pociąg i nazywasz to fantasy to co najwyżej podrzedne scifi

Czepiasz się szczegółów tym bardziej że jak powszechnie wiadomo świat DC łączy bohaterów w komiksach / filmach itd.

Batman vs Superman i pierdylion komiksów .

image.png.020ba3498a13e8752c6ef0c3be0ec2c7.png

Dark Age of Camelot na serwerze Uthgard

Polecam TERA ONLINE jeśli ci się spodoba zapraszam do gildi DARK GATE :D

Może zadanie nie jest łatwe ale wierze w was! (y)