Wciągający mmorpg, z ładną grafiką, i super grywalnością

Gatunek: mmorpg
Sprzęt: intel i7 7 generacji, gtx 1050 4gb, 8gb ram
Cechy: Ciekawe, być może jakieś fajnie rozbudowane rajdy, gierka f2p, ew b2p, nie p2w.

Przypadły mi do gustu:

<p>
	<strong>Tera, w sumie tak troche, grałem do 30 lvl i nagle zrezygnowałem,</strong>
</p>

<p>
	<strong>ArcheRAGE- fajny priv, ale z dnia na dzien tez odeszło,</strong>
</p>

<p>
	<strong>wiadomka-metin2, ale nie ma co wracać do tego,</strong>
</p>

<p>
	<br><strong>Nie przypadły mi do gustu:</strong>
</p>

<p>
	<strong>4story-najgorsze co wyszło na rynek mmorpg</strong>
</p>

<p>
	<span>Duuuużo mmorpgów, dla mnie muszą być one ładne,</span>
</p>

<p>
	<span>np. zastanawiałem się nad wowem, ale on jest dla mnie strasznie szpetny, brzydki, kanciasty, ale jednak ma tę grywalność, rajdy, etc. </span>
</p>

<p>

</p>

<p>

</p>

<p>

</p>

<p>

</p>

<p>

</p>

<p>

</p>

<p>
	Chciałbym się wciągnąć w jakąś gierke mmorpg, lecz nie potrafię znaleźć żadnej, próbowałem jeszcze BlackDesert, lecz może z czasem, ciekawi mnie także skyrim, nigdy nie grałem, nie oglądałem, sam TES V nie interesował mnie, i nie przypadł mi do gustu. Grałem w różne gry mmorpg, lecz żadna nie utrzymała mnie dłużej niż tydzień. Na odwrót jest np. z CS'em GO, który ma tę samą mechanikę, ciągnie mnie do niego, nic szczególnego, chodzisz, strzelasz, plantujesz, defusujesz, i tyle, a jednak, to samo tyczy się SF'a nic, tylko klikasz dalej, dalej, dalej i dalej, a jednak gram sobie, chciałem takiego pożądnego mmorpga w którego bym nerdził dzień, i noc. Proszę was, pomóżcie mi!
</p>

<p>

</p>

<p>
	P.S. mam towarzysza do gier c: także dobre co-op, party itp. liczę na was c:.
</p>

<p>

</p>

Skoro cały dzień to może wow XDDD

Skoro cały dzień  to może wow XDDD

Grafika mnie odpycha, nie ma opcji takiej. Próbowałem już tego mmorpg, nie przeszedł

Odrazu na wsteie - nie ma tekiej Gry ;) chyba ze Black Desert jedyne co ma jakas tam popularnosc "super grafike fajerwerki" ale jest b2p i p2w haha :D

Tak jak wyzej...wow to obecnie jedyny sensowny mm o z populacja kontentem i grafika..jest calkiem ladna poprostu jest bajkowaczym dalej tym lepsza...na poczatku jest biedna pozniej coraz lepsza.

blade and soul

Polecam Black desert, nie ma contentu i endgejmu ale ma za to świetną grafikę która jest dla Cb priorytetem

Będziesz zadowolony

Guild Wars 2. Świetne rpg. Z ładną grafika i duzą populacją, ciekawa fabuła, wiele rzeczy do robienia, nie da się nudzić. Nawet samo odkrywanie mapki jest przyjemne.

W sumie to zaproponuje Ci Final Fatasy XIV, ale nie wiem jak z Twoim dochodem. :P

W sumie to zaproponuje Ci Final Fatasy XIV, ale nie wiem jak z Twoim dochodem. 

Również ze swojej strony polecam FFXIV :)

A Final Fantasy XIV to nie przypadkiem gra p2w?

A Final Fantasy XIV to nie przypadkiem gra p2w? 

Nie, nie jest P2W, za to jest P2P.

Ze swojej strony polecam sprawdzić GW2, ew. Elder Scrolls Online.

p.s. Skyrim to nie mmorpg.

Sprawdź Elder Scrolls Online, 36 zł na steam masz teraz :) albo po około 28 na g2a.

Gatunek: mmorpg
Sprzęt: intel i7 7 generacji, gtx 1050 4gb, 8gb ram
Cechy: Ciekawe, być może jakieś fajnie rozbudowane rajdy, gierka f2p, ew b2p, nie p2w.

Przypadły mi do gustu:

<p>
	<strong>Tera, w sumie tak troche, grałem do 30 lvl i nagle zrezygnowałem,</strong>
</p>

<p>
	<strong>ArcheRAGE- fajny priv, ale z dnia na dzien tez odeszło,</strong>
</p>

<p>
	<strong>wiadomka-metin2, ale nie ma co wracać do tego,</strong>
</p>

<p>
	<br><strong>Nie przypadły mi do gustu:</strong>
</p>

<p>
	<strong>4story-najgorsze co wyszło na rynek mmorpg</strong>
</p>

<p>
	<span>Duuuużo mmorpgów, dla mnie muszą być one ładne,</span>
</p>

<p>
	<span>np. zastanawiałem się nad wowem, ale on jest dla mnie strasznie szpetny, brzydki, kanciasty, ale jednak ma tę grywalność, rajdy, etc. </span>
</p>

<p>

</p>

<p>

</p>

<p>

</p>

<p>

</p>

<p>

</p>

<p>

</p>

<p>
	Chciałbym się wciągnąć w jakąś gierke mmorpg, lecz nie potrafię znaleźć żadnej, próbowałem jeszcze BlackDesert, lecz może z czasem, ciekawi mnie także skyrim, nigdy nie grałem, nie oglądałem, sam TES V nie interesował mnie, i nie przypadł mi do gustu. Grałem w różne gry mmorpg, lecz żadna nie utrzymała mnie dłużej niż tydzień. Na odwrót jest np. z CS'em GO, który ma tę samą mechanikę, ciągnie mnie do niego, nic szczególnego, chodzisz, strzelasz, plantujesz, defusujesz, i tyle, a jednak, to samo tyczy się SF'a nic, tylko klikasz dalej, dalej, dalej i dalej, a jednak gram sobie, chciałem takiego pożądnego mmorpga w którego bym nerdził dzień, i noc. Proszę was, pomóżcie mi!
</p>

<p>

</p>

<p>
	P.S. mam towarzysza do gier c: także dobre co-op, party itp. liczę na was c:.
</p>

<p>

</p>