Pod koniec roku możliwe że będzie już S.H.I.E.L.D, zacznie się fabuła zaraz po finale Avengers
Właśnie miałem pisać .
Może Andromeda lub Mutant X.
Pod koniec roku możliwe że będzie już S.H.I.E.L.D, zacznie się fabuła zaraz po finale Avengers
Właśnie miałem pisać .
Może Andromeda lub Mutant X.
Ja ci polecę od siebie : Dexter, The Big Bang Theory, How i met your mother i Doktor Who.
Ja od siebie moge polecic :
1) Lost : Zagubieni, niechaj zagmatwanie cie nie zwodzi, mnie serial pochlanal bez resztek
2) Lie to Mie - dosyc ciekawy serial, sporo mozna ciekawostek zalapac o ludzkiej mimicie)
Nie wiem jakim cudem nie ma na Twojej liście pozycji, która (chyba) zapoczątkowała w Polsce hype na amerykańskie seriale.
Chodzi mi o Prison Break. Wiadomo, że serial ten ma tyle samo zwolenników co przeciwników, ale ja wspominam go bardzo dobrze. Kiedy wychodził na bieżąco oglądałem co tydzień nie mogąc się doczekać kolejnego odcinka, a później obejrzałem wszystkie sezony jeszcze raz. Naprawdę serial daje rade, a niektóre odcinki kończą się tak, że nie ma opcji, żeby nie obejrzeć kolejnych.
1)Game of Thrones(Gra o Tron) serial na podstawie ksiązki Martina(Pieśni Lodu i Ognia) - zaskakujący polityczno-fantasy-kriminalno-obyczajowy Teraz kończy się 3 sezon.
2)Vikings - oglądałem czekając na w/w i nawet przypadł mi do gustu
3)Bing Bang Theory(Teoria Wielkiego Podrywu) - świetny serial komediowy dla "geeków" i ludzi którzy wiedzą kim jest Spock
Ew moge jeszcze polecić anime: Bleach i Death Note (który właśnie oglądam) chociaż nie jestem psychofanem mangi/anime wspomniane wcześniej przypadły mi do gustu z czego 1 jest bardziej fantasy(miecze,magia,ciekawy świat) natomiast 2 jest bardziej "problematyczny" (dobro vs zło etc.)
Chłopaki z baraków
ja polecam serial Fringe
serial opowiada o grupie osób prowadzących badania nad zjawiskami paranormalnymi. W jej skład wchodzą: agentka FBI Olivia Dunham, nadzwyczaj inteligentny, młody mężczyzna Peter Bishop, oraz jego równie błyskotliwy ojciec doktor Walter Bishop. Opróczrozwiązywania zagadek zjawisk paranormalnych, badają oni aspekty nauki alternatywnej (telepatia, lewitacja, niewidzialność, mutacja genetyczna itp.). Na całym świecie występuje seria zbiorowych eksperymentów, znanych jako "Wzorzec" i nie są znane powody ich wykonywania. Olivia, Peter i Walter mają za zadanie zbadanie tych dziwnych wydarzeń oraz ustalenie źródła ich pochodzenia. Massive Dynamic to firma związana ze "Wzorcem" i największa korporacja na świecie zajmującą się zaawansowanymi badaniami przy użyciu nowoczesnych technologii, które nie są ogólnodostępne i powszechnie znane. Oprócz tego Massive Dynamic posiada wiele własnych patentów, które kilkukrotnie przewyższają możliwościami powszechnie stosowane urządzenia.
Chłopaki z baraków
To spaczało mi kiedyś skutecznie umysł haha, ale nie no kurde polecam jak najbardziej
A ja bym gorąco Ci poleciła serial Homeland Teraz szykuje się nowy sezon, więc na pewno będzie ciekawie.
A ja bym gorąco Ci poleciła serial Homeland Teraz szykuje się nowy sezon, więc na pewno będzie ciekawie.
Brawo, spójrz na datę i godzinę kiedy był napisany ostatni post (nie twój) i potem na datę swojego postu i godzinę, widać różnicę? Widać.
Tak więęęęc. W związku z tym, że wszystko co dobre albo się pokończyło, albo trzeba do lutego czekać - postanowiłem znowu wyruszyć na poszukiwania jakiegoś dobrego serialu. Lubię sobie wieczorkiem coś pooglądać, nie powiem.
Seriale, które mi się podobały:
-HIMYM,
-The Walking Dead (3 sezon masakra),
-Grimm,
-Wilfred,
-Game Of Thrones.
I to by było na tyle.
Szukam czegoś wciągającego, z wartką akcją, ciągłym mrowieniem jąder, dobrą fabułą...
Niestety, ostatnio jest sporo nowych na iitv, i nie mogę się zdecydować. Hilp plix.